2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

ayy ne biliim ilk defa bu kadar dikkatli ve yoğun çalışıoruz , bu ay da yumurtlama olmazmış bide die korkuyorum

yumurta takibine gitmeyi düşünmedin mi tatlım hiç? doktor yumurtanın ölçüsünü söylüyor ve şu şu şu günler ilişkide bulunun diyor. En yüksek tutma ihtimali olan günleri söylüyor..

ayy ne biliim ilk defa bu kadar dikkatli ve yoğun çalışıoruz , bu ay da yumurtlama olmazmış bide die korkuyorum

caliss sen en azindan olmazsa ben elimden geeleni yaptim dersin. bak senin asla cocugun olmaz bosuna tedavi olamn geerekir diyipte ertesi ay tedaviye gidip hamile olduklarini ogrenince soka girenleri okudum burda

yumurta takibine gitmeyi düşünmedin mi tatlım hiç? doktor yumurtanın ölçüsünü söylüyor ve şu şu şu günler ilişkide bulunun diyor. En yüksek tutma ihtimali olan günleri söylüyor..

bu ay bi de önimizdeki ay biz bi deneyelim olmazsa gidicem zaten cnm başka türlü olmıycak gidersem rahim filmi de istiycem ama

simdi bende allah korusun bu ay olmazsa allahim koru yarabbim,doktora gidicez rabdevu aldim dedim ya.ilk hangi asamadan baslarki

bu ay bi de önimizdeki ay biz bi deneyelim olmazsa gidicem zaten cnm başka türlü olmıycak gidersem rahim filmi de istiycem ama

rahim filmi öyle hemen istemiyorlar, bak ben 6 aydır takipteyim, benden istemedi. Hem bir de şunu demişti doktorum : herşey dört dörtlük ve kusursuz bile olsa, yani yumurta çok kaliteli, spermler, kanallar, tüpler, rahim harika, zamanlama tam, yine de hamile kalma ihtimali %25 miş.

özlem canım senin daha önce düşüğün olmuştu dimi.. yani senin aslında gebe kalmakta problemin yok anladığım kadarıyla.. sen ozamandan beri hiç doktora görünmedin mi?

ama aslında ilk onu istemeleri gerekmiomu yaa belki tüpler tıkalı (( ayy ben bundan çok korkuyorum ya öyleysee Allahım korusuuunn

özlem canım senin daha önce düşüğün olmuştu dimi.. yani senin aslında gebe kalmakta problemin yok anladığım kadarıyla.. sen ozamandan beri hiç doktora görünmedin mi?

gittim 4 ay oldu yumurtaliklara bakti adetin 3.gunu.daha olmazsa 6 ay sonra gel dedi daha 4 ay oldu o zmandan bu zmana ama ben martin 15ine randevu aldim.esimle beraber gidicez.bakalim ama once ilactanmi baslarki.hersey yolundaysa tedavi yapmiolarmi

Ben ilk defa gittiğimde kasıklarımda ağrı vardı, onun için gittim. İlk gittiğim doktor, salak adam, tövbe tövbe, muayene ettikten sonra polikistik over var sende, senin çocuğun olmaz, ne zaman yumurtlayacağın belli değil demişti. Hiç tahlili falan da istememişti.Tüm dünya başıma yıkılmıştı. Sonra eşim, başka doktora gidelim dedi. Sonraki doktorum yani şimdiki, hormonlarıma falan baktı, tabiki çocuğun olabilir dedi, biz hiçbirzaman öyle demeyiz dedi, prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı o da yumurtanın kalitesini bozuyormuş önce ilaçla onu düşürdük, sonra siklüs düzenleyici ilaçlara başladık. Ama onlarla iyi bir yumurta olmuşmadı. Geçen ay da klomen diye ilaca başladı. Onunla güzel yumurtam oldu..

gittim 4 ay oldu yumurtaliklara bakti adetin 3.gunu.daha olmazsa 6 ay sonra gel dedi daha 4 ay oldu o zmandan bu zmana ama ben martin 15ine randevu aldim.esimle beraber gidicez.bakalim ama once ilactanmi baslarki.hersey yolundaysa tedavi yapmiolarmi

Hrşey yolundaysa 1 yıl deneyin, sonra gelin diyorlar..

tmmda ben baslayali 1 yili gecti dusugum 1 yil once olmustu.ondan beridir cocuk olmuo.simdi gitsem hersey yolundaysa ne derler acaba biraz dahami ugrasin derler

Canım daha önce düşüğün olduysa, hamile kalma ihtimalin çok yüksek. Çok şanslısın.

Canım daha önce düşüğün olduysa, hamile kalma ihtimalin çok yüksek. Çok şanslısın.

doktor da ole soledi en son muayene de ben tamamen kontrol olmak istemistim o zmn buraz daha calisin dedi sonucta sizin cocugunuz oluo demisti ama nerdeee ben goremiorumm

doktor da ole soledi en son muayene de ben tamamen kontrol olmak istemistim o zmn buraz daha calisin dedi sonucta sizin cocugunuz oluo demisti ama nerdeee ben goremiorumm

canım dedim ya, herşey yolundaysa bile ihtimal %25 miş. Bence biraz daha sabır. Eminim olacaktır. Umutlu olmak lazım. Bak bende problem olmasına rağmen çok umutluyum. hep hayırlısı demek lazım. hepimiz için.

canım dedim ya, herşey yolundaysa bile ihtimal %25 miş. Bence biraz daha sabır. Eminim olacaktır. Umutlu olmak lazım. Bak bende problem olmasına rağmen çok umutluyum. hep hayırlısı demek lazım. hepimiz için.

tabiki hayirlisi belkide hic olmicak.allah once bize aileme esime bana saglik versin.umudumu yitirmiorum ama hergecen gunde azalmio diil yani

tabiki hayirlisi belkide hic olmicak.allah once bize aileme esime bana saglik versin.umudumu yitirmiorum ama hergecen gunde azalmio diil yani

Öyle canım ya.. Maalesef zaman bizim aleyhimize çalışıyor. Ben 32 yaşındayım.. Ama dua ediyorum ve şöyle diyorum hep "hayırlı olan zamanda hayırlı ve sağlıklı şekilde olsun, eğer Allah izin verirse"..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…