2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

yaaa benim 3gündür kasıklarıma sancılar girio ama hala akıntım gelmedi canım ona sıkılıyo

sen yineden degerlendir bu zmanalarini agriosa var bisi ondan agrio ben bilionmu akintiyi hic farketmiom bende mi yumurtlamiom acaba

anlamadım gitti canım yaa güya yrn yumurtlama günü ama ben inanmıyorum o hesaplayıcılara.. ben adetinden 1 gün önce eşiyle birlikte olup hamile kalan birini okumuştum burda

anlamadım gitti canım yaa güya yrn yumurtlama günü ama ben inanmıyorum o hesaplayıcılara.. ben adetinden 1 gün önce eşiyle birlikte olup hamile kalan birini okumuştum burda

oluoki olee normal zamanda da oluo bebek ama yumurtlamada sans daha yuksek.nasip isi aslinda ya allahnasip ettiyse olur elbet

Ben iki arkadaşımdan duymuştum, biri adetine 2 gün kala öbürü de adeti biter bitmez adetin 7. günü hamile kalmış. Olabiliyor öyle durumlar...

Koşullama kendini.. Bak benim 5 gün önce akıntım oldu ama doktor dün baktığında yumurtamı gördüğünde daha yumurtlamamıştım.. Belli olmuyor her zaman yanii..

ayy ne biliim ilk defa bu kadar dikkatli ve yoğun çalışıoruz , bu ay da yumurtlama olmazmış bide die korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…