2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

kg sorunun varsa bişey diemem bebişi bırak kendi sağlığın için önemli tabiki .. ama direk öyle yememe gibi başlama dietisyen eşliğinde yap bunu, bebişten önce kendi sağlığın ..

kg sorunun varsa bişey diemem bebişi bırak kendi sağlığın için önemli tabiki .. ama direk öyle yememe gibi başlama dietisyen eşliğinde yap bunu, bebişten önce kendi sağlığın ..

evt işte bunlar beni korkutuyor hem pko sorunu da kiko vermeyle düzeliyo ve yumurtlama düzene giriyo o yüzden benim bebekten önce yapmam gereken daha önemli şeylr var eşimle geçen gün uzun uzun bunları konuştuk

evt işte bunlar beni korkutuyor hem pko sorunu da kiko vermeyle düzeliyo ve yumurtlama düzene giriyo o yüzden benim bebekten önce yapmam gereken daha önemli şeylr var eşimle geçen gün uzun uzun bunları konuştuk

bence de bir an önce bir dr. eşliğinde kontrollerine başla .. eşin sana destekçiyse hiç problem değil gerisi .. boşver .. Allah izin verirse inş bi gün hamile kalıcaz zaten .. Önemli olan sağlıkla ve hayırlısıyla bir bebish ..

haklısın arkadaşım.. kepimizin hakkında hayırlısı.. önce sizler verin bebiş müjdelerinizi Allahın izniyle, sonra sıra bana da gelir :92:

haklısın arkadaşım.. kepimizin hakkında hayırlısı.. önce sizler verin bebiş müjdelerinizi Allahın izniyle, sonra sıra bana da gelir :92:

tamam inş. ya ben sana bişey sorcam ben akıntı meselesini hiç bilmiyorum akıntı ne zaman başlar başladığında neye işarettir falan ?

tamam inş. ya ben sana bişey sorcam ben akıntı meselesini hiç bilmiyorum akıntı ne zaman başlar başladığında neye işarettir falan ?

benim bildiğim kadarıyla bu akıntı yumurtlama döneminin bir işareti.. yumurtlama dönemine girdiğinde şeffaf bir akıntı geliyo yumurta akı gibi.. bu akıntı da spermlerin rahatlıkla yumurtaya ulaşmasını ve yumurta çatlayana kadar (bu en fazla 72 saat) korunarak burda kalmasını sağlıyor

hımm böyle birşeyi hiç takip etmemişim onu da bildiğim iyi oldu .. bu ay olsun çok istiyorum .. 6 ay oldu artık yeter yaw

hımm böyle birşeyi hiç takip etmemişim onu da bildiğim iyi oldu .. bu ay olsun çok istiyorum .. 6 ay oldu artık yeter yaw

inşallah olurrrr zaten yumurtlama dönemine girdiğinin en büyük belirtileri kasık sancıları ve bu akıntı.. sen bunları da dikkate al.. aslında sen bu ay hiç ara vermeden gün aşırı çalışş.. olacak inş.

öyle yapıcam dün başıyacaktım başlayamadım doğalgaz bozuk diye bu akşam başlıyorum adetime son 4-5 gün kalana kadar.. eşimede keçiboynuzu aldım ama yok yemem diye tutturdu, daha tadını bile bilmeden

keçi boynuzu olduğunu bilmeden yedirmeye çalış :))) ne biliim mesela ballı mallı püre haline falan getir tatlı niyetine yedir

[/QUOTE]

teşekkür ederim listenin en sonuna oturmuşum inşallah bol bol hamiş haberleri alırız bu listeden

bilmiyorum ki öyle şeyler nasıl bişi yapcam varmı bildiğin bişey

ben de pek bişey bilmiyorum aslında bak bunu buldum mesela

Keçiboynuzu Pekmezli Un Helvası

Un helvamızın malzemeleri

1 su bardağı un
1 su bardağı keçiboynuzu pekmezi
1 su bardağı su
2 çorba kaşığı tereyağ ( ya da 1/4 su bardağı sıvı yağ)
Un helvasının yapılışı

Yağı eritin içine unu ilave edin.Sürekli karıştırarak pembeleştirindikkat edin un çok çabuk yanıyor.Bu arada su ve pekmezi bir tencereye koyup kaynatın.Pembeleşen una pekmezli su karışımını yavaş yavaş ve sürekli karıştırarak ilave edin ki topak olmasın.(gerçi benim helvam topaklandı ama tadı iyiydi)Suyunu çekene kadar karıştırmaya devam edin.
Suyunu çekince ateşi söndürün ve tencerenin kapağını kapatarak 10 dakika dinlendirin.2 kaşık yardımıyla köfte şeklini verinhelvanız hazır.

teşekkür ederim listenin en sonuna oturmuşum inşallah bol bol hamiş haberleri alırız bu listeden[/QUOTE]

aminn cnm .. en sonda ol noolcak ne demişleerr geç olsun güç olmasınn

teşekkür ederim listenin en sonuna oturmuşum inşallah bol bol hamiş haberleri alırız bu listeden[/QUOTE]

h.g tuubaaoz, sen neler yapıcaksın bu ay ?

teşekkürler kızlar hoşbulduk
ben size biraz kendimi tanıtayım 3ay önce 22hftlık bebeğimi kaybettim şimdi doktorum bi sorun yok korunmayı bırakabilirsinz dediği için bu ay başladık çalışmalara pko var ama bakalım artık ne zamn olursa bu ay çok umutluyum

BUNU DENEYEYİM BEN EN İİSİ :d TŞK EDERİM

geçmiş olsun cnm.. doktorun da sorun yok demiş iştee Allahın izniyle en yakın zamanda olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…