2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

öyle deme bence bu ay umutlu olmamız lazım .. güzel bi ay değerlendiricez inşallah sonuna kadar .. olmazsa en azından marrtta dr.a gidiceksin öyle düşün ?

haklisin da hani ben bide cocuk dusurdum ya derlerki dusukten sonra hemen hamile kalinir ahada sene gectii haniiuzuluyorum cunku yaklasik 3 senelik evliyiiz hee bide bende rahim agzinda kucuk bi yara varr bilionmu acaba ondanmi hic bunun engelledigini duydunmu

yok hiç öyle birşey duymadım .. inş. alakası yoktur ama dr. a gidince anlarsın zaten .. yinede kötüye yorma sen .. bende çok üzülüyorum bazen 6 aydır neden olmuyoki diye ama yapcak bişi yok galiba ne zaman hayırlısıysa ozaman olur inş. her gün cnm sıkılıyo düşündükçe ama motive etmemiz lazım kendimizi, moral bozukluğu çok etkiliyormuş ..

evet haklisin cnm en onemli ilac moralmis herseyde oldugu gibi...bide sen gecmiste keciboynuzundan bahsetmissin.onu daha cok suyunu kaynatip iciolar.ibrahim saracoglunun sitesinde var.bende esime yaptim ancak 1 hafta icebildi.aslinda tadi kotu diil ama nede olsa psikolojik olarak etkilenio insan midesini bulandirdi bnm esimin.ama cok faydasi varmiss bence dene derimm

keçiboynuzu olduğunu anlarsa içmez ki kaç gündür sölüorum sölüorum yok dio .. benden daha çok istio bebiş ama keçiboynuzundan gelcek bebiş istemiorum dio benim olsun dio ne zannediosaaaa

keçiboynuzu olduğunu anlarsa içmez ki kaç gündür sölüorum sölüorum yok dio .. benden daha çok istio bebiş ama keçiboynuzundan gelcek bebiş istemiorum dio benim olsun dio ne zannediosaaaa

ii o zaman senden daha hevesliyse adet oldugunda o da uzulmicek benimkide benden daha cok istio ama denedi zavallim kaninin son damlasina kadar savasti ancak 1 hafta.hele ben sogan suyunu denedim ama 1 gun o benden daha dayanikli cikti.tabi cnm herseyi kadin cekio doktor dogum aci maci kendilerine gelince canlari cok kiymetlii.fedakarlik gostersin cok ise yariomus peki siz doktora gittinizmi bu arada sen bu yaz mi evlendin

bu akşam ağlim sızlim biraz en iisi gittik geçen ay yumurtalıklarıma falan baktı smear testi falan yaptı .. bi sorun yok gibi gözüküyor dedi bi dahaki ay adetinin 3.günü gel dedi ben unuttum gitmeyi bu ay adet olursam gidicem .. bide işte bi kaç ay sonra olmazsa eğer gel tüplerinin kapalı olup olmadığına bakalım dedi işte .. evet bu yaz evlendim ..

himmm anladim gerci 1 seneyi gecmeden arastirilmio diye biliorum yasimiz da gecmedigi icin.aslinda isin asli bnm esim cok istemese ben biraz daha beklerdim hem sen biraz evlliliginin tadini cikarsana daha evlilikten sonra 1 yaz yasamiissiniz:)

himmm anladim gerci 1 seneyi gecmeden arastirilmio diye biliorum yasimiz da gecmedigi icin.aslinda isin asli bnm esim cok istemese ben biraz daha beklerdim hem sen biraz evlliliginin tadini cikarsana daha evlilikten sonra 1 yaz yasamiissiniz:)

ya aslında biz 5 senedir birlikteyiz bu sene 6 ya giricez inşallah .. birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve nişanlıykende sevgiliykende gitmediğimiz yapmadığımız şey kalmadı .. evlilik artık bizim için çocuk sahibi olmak için gibi bişeydi .. ve ben bir çocuğum olsun erken yaşta çok istiyorum .. annem beni genç yaşta doğurmuş ama herşeyimde yanımdaydı hala da öyle, abla kız gibi dolaşırız hala .. oyüzden bi sorumluluğum olsun benden bi şey olsun istiyorum .. başkalarının çocuklarına sürekli bişeyler yapıp alacağıma kendi çocuğuma yapayım diyorum .. ne bilim işte çok istiyorum .. :97:

hiimm o baska cnm.flört döneminiz baya uzunmus ve de birbirinizi bu zaman diliminde cok ii tanimissiniz tabiki vakti gelmis artik cocugunay cnm yaaa insallah hayirlisiyla olurda muradina erersin

hiimm o baska cnm.flört döneminiz baya uzunmus ve de birbirinizi bu zaman diliminde cok ii tanimissiniz tabiki vakti gelmis artik cocugunay cnm yaaa insallah hayirlisiyla olurda muradina erersin

ayyy inşallah ya .. eşimin annesi ve kendi annem zaten beynimin etini yiyolar hadi artık hadi artık diye .. bende daha bi sene var diorum hep .. ama bi yandan çalışıyorum .. süpriz yapıcaktım ama baksana bi sene doluo zaten

sen butun taktikleri uyguluomusun cnm

sen butun taktikleri uyguluomusun cnm

bu ay'a kadar ovulasyon testi kullanıyordum ve ona göre ilişkide bulunuyordum .. ama bu ay adet bitiminden başlıcam ilişkiye gün aşırı ve yastığı denicem ayaklarımı kaldırmakla birlikte.. bi de işte eşime keçiboynuzu içirmeye çalışıcam.. incir kürünü yapmıcam korkuorum çünkü ben ondan ..

bazilarinin adetleri erken geliomus ve de cok kanamsi oluomus diye duydum bende riskli buldum kendimce ve denemedim bende korktum valla:18:hatta 1 paket incir kurusu aldim ve cope attim sonraa...bide sana tibbi bisi solim belki biliosundur ama ben yine de solim cnm bak banyoda yapmayin bide sen dus alirken bikini bolgene sabun dus jeli vs.kullanma temizlenmek icin sadce suyla dezenfekte et spermlerin yasamasi icin belli ph degerine ihtiyac varmis ve de sabun fln ph derecesini bozuomus ole okudum valla

hımmm bilmiodum valla tamam onu da yapmayayım zaten büyük ihtimal ayaklarım havada uyuyakalırım ben

hımmm bilmiodum valla tamam onu da yapmayayım zaten büyük ihtimal ayaklarım havada uyuyakalırım ben

evet ya sorma cok komik bi hal alio insanaman napcan iste butun duyduklarini yapiosun iste.belki,acaba derken bakarmisin bigun tutar....cnm sen hic yaki kapatipta hamiile kalani duydunmu bende burda okudum

evet ya sorma cok komik bi hal alio insanaman napcan iste butun duyduklarini yapiosun iste.belki,acaba derken bakarmisin bigun tutar....cnm sen hic yaki kapatipta hamiile kalani duydunmu bende burda okudum

allahım daha neler duycaz acaba o ne kız nasıl bişi

allahım daha neler duycaz acaba o ne kız nasıl bişi

valla ne yalan solim bende tam olarak bilmiorum ama sanirim hani beli agriyinca insanlar bardak kapatiolar ya tam olarak onu da bilmiorum ama sanirim ole bisi tatlim.valla burda bi topik acilmis onun ustune orada okudum bende demi daha neler var alternatiftip guzelimm....

ayyy sorma hepsi gerçek değil ama deniyoruz işte psikolojik aslında ama umut bağlıyoruz işte .. buarada özlem face varmı senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…