2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

teşekkür ederim cnm benim biraz bende detaylı çalışayım bu konuya
geçmiş olsun inş olur bu ay burası hepimize uğurlu gelir ..

demek gordunuz sizi sizi:)gecmise bakiodum beni gorunce slm verirler dedim zaten bana msjlar gec gelio diee ama ciktiniz eee napion guzelim

gördüm hatta bizde bi problem yok falan dedim ben ama .. ezgi burdaydı çıktı ben sürekli bakınıom zaten buraya .. napim ya boş boş oturuom iş yerinde cnm sıkılıyor burda da kimse yoktu .. sen napıosun ?

gördüm hatta bizde bi problem yok falan dedim ben ama .. ezgi burdaydı çıktı ben sürekli bakınıom zaten buraya .. napim ya boş boş oturuom iş yerinde cnm sıkılıyor burda da kimse yoktu .. sen napıosun ?

himm bende sizin yaazdiklarinizi okuodum ezgi ertelemis bebisi diyet yapcakmiss ee sen basladinmi kisss

himm bende sizin yaazdiklarinizi okuodum ezgi ertelemis bebisi diyet yapcakmiss ee sen basladinmi kisss

sorma özlem ya dün bitti başlayacaktım hemen ama doğalgaz bozuldu bugün yapıldı .. bugün başlıcam inşallahhhh sen başladınmı

sorma özlem ya dün bitti başlayacaktım hemen ama doğalgaz bozuldu bugün yapıldı .. bugün başlıcam inşallahhhh sen başladınmı

evet cnm:78:aslinda bnmde bu ay pek umudum yok gibi ne bilim 1 seneyi gecti tam gaz ve her ay adam gibi her duydugumu yaptim tik yok martta randevum var bakalim

evet cnm:78:aslinda bnmde bu ay pek umudum yok gibi ne bilim 1 seneyi gecti tam gaz ve her ay adam gibi her duydugumu yaptim tik yok martta randevum var bakalim

öyle deme bence bu ay umutlu olmamız lazım .. güzel bi ay değerlendiricez inşallah sonuna kadar .. olmazsa en azından marrtta dr.a gidiceksin öyle düşün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…