teşekkürler kızlar hoşbulduk
ben size biraz kendimi tanıtayım 3ay önce 22hftlık bebeğimi kaybettim şimdi doktorum bi sorun yok korunmayı bırakabilirsinz dediği için bu ay başladık çalışmalara pko var ama bakalım artık ne zamn olursa bu ay çok umutluyum
afiyet olsun canım yarasıın
zamanı gelince kesinlikle ben de deniycem sen yap da söyle bakalım nasıl olacak :))
ay başında anlıcaz işe yarayıp yaramadığını benim kociş bi analrsa varya mahveder beni
helvayı anlayacağını zannetmiyorum üzüm pekmezi koydum falan dersin ya da başka bişey :)))
geçmiş olsun cnm.. doktorun da sorun yok demiş iştee Allahın izniyle en yakın zamanda olur inş
ben hem pekmez aldım hemde keçiboynuzu .. keçiboynzuu bildiğim kadarıyla direk yeniodu dimiii
direk de yeniyodur heralde ama ben küründe kaynatılıp suyu içiliyo diye biliyorum
ben burdayımmmmm
hosgeldin cnm
nabr ya ben kimseyle karsilasamiom ne is
biraz önce girdin çıktın burdaydık biz ..
demek gordunuz sizi sizi:)gecmise bakiodum beni gorunce slm verirler dedim zaten bana msjlar gec gelio diee ama ciktiniz eee napion guzelim
gördüm hatta bizde bi problem yok falan dedim ben ama .. ezgi burdaydı çıktı ben sürekli bakınıom zaten buraya .. napim ya boş boş oturuom iş yerinde cnm sıkılıyor burda da kimse yoktu .. sen napıosun ?
himm bende sizin yaazdiklarinizi okuodum ezgi ertelemis bebisi diyet yapcakmiss ee sen basladinmi kisss
sorma özlem ya dün bitti başlayacaktım hemen ama doğalgaz bozuldu bugün yapıldı .. bugün başlıcam inşallahhhhsen başladınmı
evet cnm:78:aslinda bnmde bu ay pek umudum yok gibi ne bilim 1 seneyi gecti tam gaz ve her ay adam gibi her duydugumu yaptim tik yok martta randevum var bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?