2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

kıslar araştırdım bende, çok hamile kalan olmuş gerçekten ben denicem ama şimdi çıkmam lazım akşam daha detaylı araştırıcam sipaiş veririm bu ay için olmadı tşkler bilgi için ezgi .. hadi görüşürüz kızlar ..

iimis valla kullanip hamile kalan da varmis burada mi okudun cnm bu arada verirsin kilo ya dert etme insan evlenince kilo alio valla

opuyxorum cnm seni gorusurz

iimis valla kullanip hamile kalan da varmis burada mi okudun cnm bu arada verirsin kilo ya dert etme insan evlenince kilo alio valla

evt cnm sabah rastgeldim bak preseed kullananlar diye bir forum var burda oku bi ara kullanıp hamile kalanlar yazmış hep

evet baktim ccnm simdi okudum kullanipta hamile kalan var evet.bilmemki onu nettenmi siparis veriosun

bilmiyorum ki eczanelerde var mıdır acaba
ama bak ben bi sitede buldum sipariş edilebilir 130 tl diyo
gerçi ben şimdilik düşünmüyorum ama siz bir inceleyin

bilmiyorum ki eczanelerde var mıdır acaba
ama bak ben bi sitede buldum sipariş edilebilir 130 tl diyo
gerçi ben şimdilik düşünmüyorum ama siz bir inceleyin

bakiyim incelerim bende sonraa bizde basladik calismalara olmadi diger ay randevum var zaten bakcaz bi caresine artik

uye istio ona bakicam sonra ben ee sen naptin yaa simdi seni listeden sildikmi bizz oofffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…