2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

olurmu öle şey iim valla işyerinde vakit geçirmeye çalışıyorum, sen nasılsın? 10 gün kalmış ne alemdesin

Valla ben psikolojik hamileyim şuan galibakim ne belirti söylerse o oluyor bendebiri belim ağırıyo desin benimde ağırıyo ama ben bu aydan cok umutluyummm zaten daha ilk denememiz

Valla ben psikolojik hamileyim şuan galibakim ne belirti söylerse o oluyor bendebiri belim ağırıyo desin benimde ağırıyo ama ben bu aydan cok umutluyummm zaten daha ilk denememiz

ayyy inşallah hamişsindir, farklı şeyler denedinmi bu ay forumlarda yazılanlardan?

ayyy inşallah hamişsindir, farklı şeyler denedinmi bu ay forumlarda yazılanlardan?

İnş. canım hepimiz hamişizdir...Evet bende pco var güyaaa soğan suyu içiyorum son 3 günüm kaldı bitmesine bide amuda kalkma gibi yöntemlerama en önemlisi dua ediyorum hayırlısıysa olsun diyeee sennnn?bu arada belirtin varmı senin...

benim adet daha yeni bitti .. bizde başladık çalışmalara .. her tavsiyeye uyuyorum ayağımı dikme yöntemini denedim bende eşim çok güldü ben de 5 dk sonra indirdirm ayağımı bu ay olsun çok istiyorum tak etti canıma :95:

canım sana bi kaç taviyem olacak ben denedim olurmu olmazmı bilmiyorum ama sen yumurtlama gününü hesapladınmı???

Slm kızlar naber ben dün test yaptım ve negatif çıktı hala gelen giden yok ama ağrım var bugün yarın adet olurum artık marta kaldı

canım sana bi kaç taviyem olacak ben denedim olurmu olmazmı bilmiyorum ama sen yumurtlama gününü hesapladınmı???

tavsiyelere her türlü açığım hesapladım zaten ovulasyon testi takibi yapıorum
Slm kızlar naber ben dün test yaptım ve negatif çıktı hala gelen giden yok ama ağrım var bugün yarın adet olurum artık marta kaldı

slm esra iiz sen nasılsın, belki bi kaç gün içinde belli olur, sıkma canını olmadı buu ay çok çalışırsın

kızlar 9 10 12 14 16 18 bu günler çok önemliymiş çok araştırdım bu günlerde muhakkak ilişkide bulunun...Ve ilişkiden sonra eşiniz hemen geri çekilmesin 1 2 dk beklesin çok önemliymiş.
sonra amudamı kalkarsınız şahamı bilmemmm

anammm benim bugün 9.günü dün akşam çalıştık biz ya bi de 10 yazıo ölüm fermanım yazılmış arkidişler

Valla bende öyle dedim
artık bıktık ilişkiden o dereceben atlattım o günleriii

valla 6 aydır her tek çizgi gördüğümde en çok üzüldüğüm şey o, yine başlıyoruz neyse bugün ara verim yarın başlar ona göre uygularım .. yapacak bişi yok bende acaba dedim preseed mi alsam die kendi kendimle savaşıyorum şuan da ..:44:

Bi sorunmu var canım olmuyor yoksa bişey yok mu?merakımdan soruyorum bağışla...preseed banada dediler ama ben almadım bence onlar faso fiso allah ne dilemiş o olur...eskiden öyle şeylermi vardııı

Bi sorunmu var canım olmuyor yoksa bişey yok mu?merakımdan soruyorum bağışla...preseed banada dediler ama ben almadım bence onlar faso fiso allah ne dilemiş o olur...eskiden öyle şeylermi vardııı

olurmu öyle herşeyi konuşmak için burdayız .. ocak ayında gittim dr.a bi sorun yok dedi adetinin 3. gününde kontrol e gel dedi gitmeyi unuttum .. olmadı bi kaç sonra tüplerini kontrol ederiz açık mı kapalımı diye dedi .. ozaman a kadar devam işte .. ya bakıorum alanlar hamile kalmış ama düşükler çok olmuş falan, kafam karışıyor işte ne bilim .. herşeyi deneyip bu ay hamile kalmak istiyorum artıkın ..

Arkadaşlar ben de mart ayında bebek haberini almayı çok istiyorum ben o haberi 3 kez aldım ama bebeklerimin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum çok zor günlerdiama geçti geçmek zorundaydı çünkü olana ve ölene çare yok üzülmek hiç birseye çare deil faydası yok hatta zararı var ,,,,,ben bu defa hayırlısıyla hamile kalıcağıma ve bebeğimin o minik kalp atışını duyucagıma çok inanıyorum işallah ALLAHIMIN izniyle HEPİMİZ tez zamanda bebeklerimize kavusuruz

hoşgeldin elaezel .. böyle düşünmen ne güzel umutla bakman .. Geçmiş olsun inş bu mart ayında görürsün çift çizgiyide, kalp atışlarınıda .. Allah inş hepimize gönlümüze göre hayırlısını verir inşallah ..

Kızlar bakın elaezel in nickinin orada yazan yazı herşeyi anlatıyor bence RABBİM OL DEYİNCE OLACAK gerçektende öyle yok şunu denedim bunu denedim hikaye bunlar bence Allahım hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…