olurmu öle şeyiim valla işyerinde vakit geçirmeye çalışıyorum, sen nasılsın? 10 gün kalmış ne alemdesin
Valla ben psikolojik hamileyim şuan galibakim ne belirti söylerse o oluyor bende biri belim ağırıyo desin benimde ağırıyo ama ben bu aydan cok umutluyummm zaten daha ilk denememiz
ayyy inşallah hamişsindir, farklı şeyler denedinmi bu ay forumlarda yazılanlardan?
İnş. canım hepimiz hamişizdir...Evet bende pco var güyaaa soğan suyu içiyorum son 3 günüm kaldı bitmesine bide amuda kalkma gibi yöntemlerama en önemlisi dua ediyorum hayırlısıysa olsun diyeee sennnn?bu arada belirtin varmı senin...
benim adet daha yeni bitti .. bizde başladık çalışmalara .. her tavsiyeye uyuyorum ayağımı dikme yöntemini denedim bende eşim çok güldü ben de 5 dk sonra indirdirm ayağımıbu ay olsun çok istiyorum tak etti canıma :95:
canım sana bi kaç taviyem olacak ben denedim olurmu olmazmı bilmiyorum ama sen yumurtlama gününü hesapladınmı???
Slm kızlar naber ben dün test yaptım ve negatif çıktı hala gelen giden yok ama ağrım var bugün yarın adet olurum artık marta kaldı
kızlar 9 10 12 14 16 18 bu günler çok önemliymiş çok araştırdım bu günlerde muhakkak ilişkide bulunun...Ve ilişkiden sonra eşiniz hemen geri çekilmesin 1 2 dk beklesin çok önemliymiş.
sonra amudamı kalkarsınız şahamı bilmemmm
anammm benim bugün 9.günüdün akşam çalıştık biz ya bi de 10 yazıo ölüm fermanım yazılmış arkidişler
Valla bende öyle dedim
artık bıktık ilişkiden o dereceben atlattım o günleriii
valla 6 aydır her tek çizgi gördüğümde en çok üzüldüğüm şey o, yine başlıyoruzneyse bugün ara verim yarın başlar ona göre uygularım .. yapacak bişi yok bende acaba dedim preseed mi alsam die kendi kendimle savaşıyorum şuan da ..:44:
Bi sorunmu var canım olmuyor yoksa bişey yok mu?merakımdan soruyorum bağışla...preseed banada dediler ama ben almadım bence onlar faso fiso allah ne dilemiş o olur...eskiden öyle şeylermi vardııı
Arkadaşlar ben de mart ayında bebek haberini almayı çok istiyorum ben o haberi 3 kez aldım ama bebeklerimin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum çok zor günlerdiama geçti geçmek zorundaydı çünkü olana ve ölene çare yok üzülmek hiç birseye çare deil faydası yok hatta zararı var ,,,,,ben bu defa hayırlısıyla hamile kalıcağıma ve bebeğimin o minik kalp atışını duyucagıma çok inanıyorum işallah ALLAHIMIN izniyle HEPİMİZ tez zamanda bebeklerimize kavusuruz
NbR mervecim napion
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?