Cnm cepten yaziom pc ye gecicem birazdan ok geliom
ay mervecim napiyim ya sabahtan beri evi kirkladim yap yap yap yine ayni sinir oluorum su islere nankor ev iisi nolicakdaha yemek yapmadimm ufff heryerim agridi valla daha yeni oturdum.bu arada baya kisi gelmis sabahtan buraya gerci ezgi baska topige trasnfer oldu cnm ya o da insallah en kisa zamanda istedigi kiloya ulasirda onundeki bi engeli kalkmis olurr
yorma kendini okadar ya .. biraz dinlen yaparsın yine .. evet geliolar gidiolar ben demirbaş oldum burdainş. hamilelikten önce sağlık çok önemli
evet cnm haklisin bak foto yollamis simdiki takildigi topige zayif haline bi bakarmisin manken gibi vallaaa boyu da var sahsen ben uzun olmadigim icin bana uzun gelioezgicciiiimm bak seni motive edicek bisi soledim manken gibiymissin kizzz o eski halini teline veya hergun gorebilcegin bi yere koy dolap ustu olabilir bu fotoya baktikca motive olursun cnm o gelince okusun su an yok ama ee sen dun aksam calissmissin
ay bakim bi ara bendeevet başladım ayaklarımı havaya diktim kocişin gülmesinden fazla tutamadım tabi indirdim ayaklarımı yine
aynen cnm bnmkide ole napalim bizde kendimizce formuller buluoruz iste...bende hem belimin altina hemde ayaklarimin altina yastik koyuyorum bu ay herseyi birdenn uyguluomay kendime bi yorgunluk cayi yapimm bari gel icelimmm
aynen cnm bnmkide ole napalim bizde kendimizce formuller buluoruz iste...bende hem belimin altina hemde ayaklarimin altina yastik koyuyorum bu ay herseyi birdenn uyguluomay kendime bi yorgunluk cayi yapimm bari gel icelimmm
ay ne güzel olurdu bi çay içmek ama ben kalkıp mutfağa bile gitmeye üşeniyorumafiyet olsun sanaa .. buarada 9-10-12-14-16-18. günler çok önemliymiş ...
çok şekersiniz inş bebişlerimiz olur bende bu konuda magdurum güldürdünüz beni
kiz bak eski insanlar ne der bilionmuu usengecin cocugu olmazmissshurafe ama yinede diyim dedim bnmde kocis cok tembel bu arada o gunler cok onemliymis evet ama senin siklusun ne benim biraz daha uzar o gunler o zaman 24une kadar fln yapmam lazimm offf
çok şekersiniz inş bebişlerimiz olur bende bu konuda magdurum güldürdünüz beni
doğum kontrol hapımı kullandın, yoksa doğal yollarla mı korundun ?
cnm yemek yapicam ben sonra gorusuruz oldumu cok optum seni cnm
cnm ben geldim.İşte sıksık giremiyorum.Biraz geç cevap veriyorum.
2 yıl dgm kontrol hapı kullandım cnm.ama doktor bir etkisi yok diyor.
h.g nasılsın ezgiii ?
iiyim canım sağol .. canım sıkıldı bugün bi desabah elektrikler gitti sinirlendim çıktım kuaföre gittim saçlarımı boyattım
sen nasılsın cnm?
en iisini yapmışsın arada sırada değişiklik ii gelio .. bende sıkıntıdan ölüom galiba
buarada özlem dediydi fotolarını paylaşmışsın ben görmedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?