2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

ay mervecim napiyim ya sabahtan beri evi kirkladim yap yap yap yine ayni sinir oluorum su islere nankor ev iisi nolicak daha yemek yapmadimm ufffheryerim agridi valla daha yeni oturdum.bu arada baya kisi gelmis sabahtan buraya gerci ezgi baska topige trasnfer oldu cnm ya o da insallah en kisa zamanda istedigi kiloya ulasirda onundeki bi engeli kalkmis olurr

yorma kendini okadar ya .. biraz dinlen yaparsın yine .. evet geliolar gidiolar ben demirbaş oldum burda inş. hamilelikten önce sağlık çok önemli

yorma kendini okadar ya .. biraz dinlen yaparsın yine .. evet geliolar gidiolar ben demirbaş oldum burda inş. hamilelikten önce sağlık çok önemli

evet cnm haklisin bak foto yollamis simdiki takildigi topige zayif haline bi bakarmisin manken gibi vallaaa boyu da var sahsen ben uzun olmadigim icin bana uzun gelio ezgicciiiimm bak seni motive edicek bisi soledim manken gibiymissin kizzz o eski halini teline veya hergun gorebilcegin bi yere koy dolap ustu olabilir bu fotoya baktikca motive olursun cnm o gelince okusun su an yok ama ee sen dun aksam calissmissin

ay bakim bi ara bende evet başladım ayaklarımı havaya diktim kocişin gülmesinden fazla tutamadım tabi indirdim ayaklarımı yine

ay bakim bi ara bende evet başladım ayaklarımı havaya diktim kocişin gülmesinden fazla tutamadım tabi indirdim ayaklarımı yine

aynen cnm bnmkide ole napalim bizde kendimizce formuller buluoruz iste...bende hem belimin altina hemde ayaklarimin altina yastik koyuyorum bu ay herseyi birdenn uyguluom ay kendime bi yorgunluk cayi yapimm bari gel icelimmm

aynen cnm bnmkide ole napalim bizde kendimizce formuller buluoruz iste...bende hem belimin altina hemde ayaklarimin altina yastik koyuyorum bu ay herseyi birdenn uyguluom ay kendime bi yorgunluk cayi yapimm bari gel icelimmm

ay ne güzel olurdu bi çay içmek ama ben kalkıp mutfağa bile gitmeye üşeniyorum afiyet olsun sanaa .. buarada 9-10-12-14-16-18. günler çok önemliymiş ...

çok şekersiniz inş bebişlerimiz olur bende bu konuda magdurum güldürdünüz beni

ay ne güzel olurdu bi çay içmek ama ben kalkıp mutfağa bile gitmeye üşeniyorum afiyet olsun sanaa .. buarada 9-10-12-14-16-18. günler çok önemliymiş ...

kiz bak eski insanlar ne der bilionmuu usengecin cocugu olmazmissshurafe ama yinede diyim dedim bnmde kocis cok tembelbu arada o gunler cok onemliymis evet ama senin siklusun ne benim biraz daha uzar o gunler o zaman 24une kadar fln yapmam lazimm offf

annemde dio bana onu ama napim kanım uyuşuk galiba yapcaz başka çaremiz yok bu ay bebiş gelsin
çok şekersiniz inş bebişlerimiz olur bende bu konuda magdurum güldürdünüz beni

mağdur değiliz iyi bir çalışma sonucunda bizde olucaz .. gül ki motive et kendini .. gelicek bebişlerimiz martta inşallahhhhh

iiyim canım sağol .. canım sıkıldı bugün bi desabah elektrikler gitti sinirlendim çıktım kuaföre gittim saçlarımı boyattım

sen nasılsın cnm?

en iisini yapmışsın arada sırada değişiklik ii gelio .. bende sıkıntıdan ölüom galiba
buarada özlem dediydi fotolarını paylaşmışsın ben görmedim ama

özlem cnm okudum yazdıklarını
gördün mü ne halden ne hale geldimmm bi de hamiş olsam yuvarlanırım heraldee
10 kilo vereyim söz tekrar başlıcam çalışmalaraa ( gerçi bu çalışmalarda zayıflatıyo adamı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…