ivit birazcık vermende fayda var inş verirsin, manken kibiymişsin mübarek .. :82: yüzünü nie göstermedin buarada
ezgicim basladinmi diyete sacini hangi renk boyattin bu arada.hee mervecim sana gelince hic te bile bikmadik senden
başladım tabiii başlamazmıyım gittim diyetime göre de bişeyler aldım
saçlarım kumraldı ama biraz kızıldı(çikolata kahve) gittim kızıllığını aldırdım kumral oldu ,, kendimi motive ediyorum
cnm diyetisyene gitmeden kendin mi yapicaksin bence ehline bi sor test fln yapsin malum herkesin bunyesi farkli allah korusun degerlerini fln dusurursun....gecen bende bi diyete basladim diyet denmez ona da bende 1 kac kilo vardi fazladan 2 haftada 2 kilo verdim sadce porsiyonlarimi kuculttum siyah ekmek ve siyah seker kullandim aburcuburu demeioyrum bile...bide bende sen gibi asiri tatli seviyorum tatli yemedim porsioynlari kucultmek cok ise yario valla hem ac kalmamista oluosun bide bol bol su icc
cnm ben daha önce gittim diyetisyene ama olmuyo ona uyamıyorum ben.. benim şimdi rejim dediğim de zaten hiçbişey yememek deil, dediğin gibi porsiyonları azaltıcam, ŞEKERİ hayatımdan çıkartıcam , ekmek zaten az yiyorum.. yani daha az ve daha sebze meyve ağırlıklı beslenip spor yapıcam
evet spor sart yaten ama ben spor yapmadan 2 haftada 2 kilo idealide bu zaten .birden verilen kilolar hemen alinio ben bi ara 42 kiloya dusmustum cok kisa zamanda ve birden aldim kac mi tam 20 kilo ama simdi o kdr diilim tabi
bir de benim doktorum vücudumda 10 kilo su toplandığını söyledi.. yani ödemle de sorunum var
o nasil oluomus cnm neden topluomus yanii
valla neden bilmiyorum ama aşırı tuz tüketiyorum etkisi fazladır mutlaka.. kaslarımın arası su dolmuş hep zaten bakan da anlıyo ellerimin ayaklarım hatta yüzüm şiş resmen
hiimmm anladim cnm evet bence de sen hamilelikten once ver biraz kilo hem hamileligin daha saglikli gecer ve tadini cikarrirsin cnm.gönlunce olsun
hersey
amiin cnım artık okadar taktım ki kafaya bu konuyu nerdeyse keşke bu ay hiç çalışmasaydık ya tuttuysa diycem (töbeee keşke tutmuş olsa)
ama hem kendim için hemde gebelik boyunca bebek için kilo vermek zorundayım.. hakkımızda hayırlısı
verirsin ya gozunde buyutme ole 1 2 gun zorlanio insan sonra alisio bunye... kendini bebegini dusun bide dedigim gibi eski fotonu her zaman gorebilcegin bi yyere koy bak nasil motive oluosun
mutfakta göz önünde ona benzer bi resmim var ama kimbilir en son ne zaman dikkatimi çekti
yanii insan istemedikten sonra hiiiç onların önemi olmuyor tatlım önemli olan kafada halletmek bu sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?