2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

Canım zaten sade bunlar değil mesela sabah menüsü örnek verim bir elma 2galeta ve istediğin kadar peynir yada süt ile karışmış gevşek gibi sade meyve ile tabiki olmaz bana dr bu şekilde tavsiye etmişti

Canım zaten sade bunlar değil mesela sabah menüsü örnek verim bir elma 2galeta ve istediğin kadar peynir yada süt ile karışmış gevşek gibi sade meyve ile tabiki olmaz bana dr bu şekilde tavsiye etmişti

bişeyler yapıoruz bakalım inşallah sonuç iiolur..malum bide bizde pko var doktorum bana kilo vermen gerekiyo verirsen yumurtalıkların kendiliğinden düzelir dedi..

Ayrıca günde 6 öğün vardı zayıflarken de yağ sarkması olmadı yavaş yavaş zayıfladım ve sıkılarasak bu araya ramazan girmişti ondan biraz uzadı oruç tutarken de diyet uyguladım hiç açılmadım ama bir ayda sadece 1kilo vermiştim

Bana dr kilo ile bir şey demedi sadece son aylarda kilo vermekte zorlanıyormusun diye sormuştu bende evet dedim o kadar bu cumartesi gidince ayrıntılı tekrar sorucam

şimdi girdim iki dk bakkim dedim ne var ne yok canım.. annemin misafirleri var onlarla dedikodu yapcam

arkadaşlar herkese merhaba...ben 31 aralıkda kürtaj oldum(kalp atışı başlamadığı için(( ve tam 31 ocakda adet oldum..folik asit kullanıyorum bu sürede.aslında şubatıda atlatmak istiyordum ama 19 şubatta bir kaçamak oldu..tutarmı bilmem ama.eğer tutarsa martta aranıza katılırım inşallah...
Allah hayırlısıyla herkesi evlat sahibi yapsın inşallah...

şiiişşt kızlar hani belirtiler yokmu isim yazdırıp kaçmak varmı aşk olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…