2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

kizlar bisi ogrendim hemen yazmak istiorum.1 yil boyunca adet tarihlerinizi yaziosunuz yani yazmasanizda bebek icin ugrastigimiz icin mutlaka aklimizda bulunuodur zaten.hele ben 1 yili gectigi icin iyi biliorum.nese....sonra 1 yil icinde en kisa ve en uzun adet gunlerinize bakiosunuz mesela en kisa 24.gun oldunuz en uzun 35.gun oldunuz...en kisa gunden 18 gun,en uzun gunden de 10 gun cikariosunuz yani;24-18=6.gun vee 35-10=25.gun yani sonuc;6.gun ile 25.gunler arasinda hamile kalabilirsiniz.valla ben ilk defa duydugum icin ki nette cok arastiririm ilk defa karsilastim o yuzden yazmak istedim bence cok guzel bi bilgi neseee

cnm zaten o tarihler ovulasyon zamanına denk geliyor bence çok doğru bi tespit değil sankimmm:44:.

hosgeldin cnm nbr bende netten bisi okuodum simdi ,ilginc geldi onu yaziodum bi oku bak ilk defa duydum

ii senden nbr, okudum cnm da bana pek inandırıcı gelmedi .. Sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar .. Girdinmi yumurtlama zamanına

cnm zaten o tarihler ovulasyon zamanına denk geliyor bence çok doğru bi tespit değil sankimmm:44:.

valla ne derece dogru bilemem ama ole yazio takvim yontemi adi altinda.o iki tarihin arasi cok uzun oldugu icin belki bize ole gelio kisa olanlar icin daha karli bi yontem tabii, yani bu bilgide sadce o 3 4 gun deil demek istemiomuu uzun olanalr icin sahsen ben adetim baslayana kadar yapacam bu kafada olursa

ben bu ay adetim bittiğinde başladım gün aşırı bakalım nereye kadar gidecek ..

ii senden nbr, okudum cnm da bana pek inandırıcı gelmedi .. Sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar .. Girdinmi yumurtlama zamanına

calismalar ii gidio cnmama cumartesi aksami da yapmamiz lazimdi malum gun asiri ya yapamadik. yemege gittik arkadaslarla ve pazar sabahida ates olcme yontemide yapiom ayni zamanda bi baktim atesim yukselmis yani galiba yumurtlama zamanini kacirdik pazar aksami atik ama ates yukseldikten sonra yani yumurtlama olduktan sonraa yine sans dusuomus.yani sen yap yap sonra yumurtlama zamaninda yapama

kaçınc günündü cumartesi hesapladınmı ?

kaçınc günündü cumartesi hesapladınmı ?

15.gun ama sabahtan fln kasik agrim ve akintim vardi dedim yemege giderken askim gelince yapalim kesin bugun ovulasyon zamanin dedim ama malesef ordan baska yere gittik kizlarla sonra da gec geldim yorgun dustum yapamadikpazar sabahi atesimi olctum ama yyukselmis normalde ates olcmeyide uyguluorum ben.ole iste yukseldigini gorunce gunduz yaptik:78:bilmiom yaaaaa yumurtamam oldu bugun de ates yukselti cunki

bence tam günlerin yumurtlama sadece bir günden ibaret değilki sıkma canını sen .. Bundan sonrada devam et yine de .. En aızndan bi hafta daha ..

bence tam günlerin yumurtlama sadece bir günden ibaret değilki sıkma canını sen .. Bundan sonrada devam et yine de .. En aızndan bi hafta daha ..

ama bi yerde okumustum ates yukseldiginde yumurtlama gerceklesmis oluo yani kisacasi is isten gecmis tarizinda bi yaziydi...nese artik devam edioz bakalim yani yaumurtlama zamanina gore simdi benm 13 14 mart fln yanii...nese sen naptin cumartesi doktora gittinmi ne dedi

spermler 72 saat canlı kalabiliolar inş. Denk gelmiştir ..
Bende 12. Gunumde gırmem gereken ılıskıye gırmedım pazar yaptık
Cumartesi günü gidemedim dr. A,
abimin bebişi olcak ona bebek odası bakmaya gittik hemde alışverişe ..
Bugün benim 15.gunum dün akşam ovulasyon testi tek çizgiydi büyük ihtimal bugün yarın çift çizgi çıkar ..

ins.denk gelmistir aman kacirma cnm ne bilim en garaintisi gun asiri ya o yuzden tam zamaninda yapmadigim icin kiziom yanii ama cokk yorgundum cnm da istemedi ole oldu nese artik nasip olcaksa olur bu da bahanesi olur olmazsa ,napim ...

ins.denk gelmistir aman kacirma cnm ne bilim en garaintisi gun asiri ya o yuzden tam zamaninda yapmadigim icin kiziom yanii ama cokk yorgundum cnm da istemedi ole oldu nese artik nasip olcaksa olur bu da bahanesi olur olmazsa ,napim ...

öyle tabii .. şu mart 14 gelsede kurtulsak şu sıkıntıdan

öyle tabii .. şu mart 14 gelsede kurtulsak şu sıkıntıdan

hadi bakalim kim hamile kalicak bu ay...umarim ikimizde kaliriz cunki artik ben bikmaya basladim boyle bi amac ugruna iliskiye girmekten ne kadar da aklimadan cikariyim desem sonrasinda yatarken aklima gelio nese ....zaten ben kalsamda kalamasamda doktorda randevum var martta bakalim-

günaydınn kızlarrr benim sonucu öğrenmek için son 7 günüm heyecandan ölecem:18: 2 gündür göğüs uçlarım acıyor daha önce hiç başıma gelmemişti ama cokta umutlanmak istemiyorum belki ilaçlardan çatlatma iğnesinden olmuştur. zamann geçsin artık sonuc neyse öğrenip rahatca uyumak istiyorumm

günaydınnn .. Ya acaba test yapsan çıkmazmı çatlatma iğnesi olanlarda daha erken öğrenilio diye biliyorum ben ama .. Inşallah hamişsindirrrr ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…