aynen cnm yaaa bacagima da vuruo offf agrim var ya nese cnm ben biraz cikiyim yatiyim azcik opuorum senii
Kızlaaaaaarrr... Selammmm. hu huu nasılsınız??
Ben de iyiyim canım, internetimizde sorun vardı o yüzden kaç gündür giremedim. Ne yaptınız bakiim? Nasıl gidiyor çalışmalar??
hg canımm biz iiyiz seni sormalıı:80:
Canım kilon 87imiş peki boyun kaç bende 70kiloydum 2ayda 75olmuşum ve boyum 168 hedefim 65kilo çok zayıf olmak istemiyorum çünki kemikli olduğum için bana yakışmıyor ve yarın diyete başlıcam inşallah
hayırlısı olsun canım bekleyelim bakalımValla bu sefer 11, 13, 15 ve 17. günler çalışabildik. Bundan sonrası yüce rabbime kalmış. Eğer zamanı geldiyse gelir inşallah.. Yok gelmezse, napalım, beklicez artık.. :44:
Zayıflamak için özel yaptığın birşey varmı
hayırlısı olsun canım bekleyelim bakalım
Saol canım. Bakalım, Allah'tan umut kesilmez. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah..
benimde 168 tatlım ama bende son aylarda çok kilo aldım hiç de faketmedim o yüzden öncelikle kilo vermeye karar verdim..
Bende 2sene önce yeni evlendigimde 5ay için de hiç fark etmeden 64kilodan 82kiloya çıkmıştım sonra fark edince diyetisyene gittim ve 8ayda 71kiloya düştüm sonra kendi çabamla 69a indim ama kış olunca uyku yine kilo aldırdı bana malesef ama vericem inşallah ilk aydan hedefin 2 kilo ve tabiki spor yapıcam mekik ve çeşitli egzersiz ve eşimi ikna edebilirsem eğer kondisyon bisikleti aldiricam
Bende 2sene önce yeni evlendigimde 5ay için de hiç fark etmeden 64kilodan 82kiloya çıkmıştım sonra fark edince diyetisyene gittim ve 8ayda 71kiloya düştüm sonra kendi çabamla 69a indim ama kış olunca uyku yine kilo aldırdı bana malesef ama vericem inşallah ilk aydan hedefin 2 kilo ve tabiki spor yapıcam mekik ve çeşitli egzersiz ve eşimi ikna edebilirsem eğer kondisyon bisikleti aldiricam
valla diyet yapmaya çalışıorum ama baya baya dikkat ediyorum bir de spor yapmaya çalışıorum.. ctesi de spor salonuna yazılıcam.. kendime 2 ay verdim bebek için
Umarım kısa zamanda kilonu verip hemen de hamile kalirsin ben 5i bir diye zayıflama cayi var onu içiyordum ama şimdi çocuk düşündüğüm için içmicem evde var ama şimdi hamile kalırsam zarar verir göze alamıyorum
istedikten sonra yaparız cnm iradeye sahip olmak meseleben tatlıya çok düşkünümdür o yüzden çok zorlanıyorum alışana kadar da zorlanıcam sanırım ama pes etmicem
boşver öyle şeyler içme nasıl bi etki göstereceği belli olmaz
Bende aynı canım çok tatlıya düşkünüm ama onun çaresi de var bak sabah aç karnına kuru kayısı yada elma yersen hem tatlı ihtiyacın geçiyor hemde kabızlıgı engelliyor hemde zayıflamaya yardımci oluyor birde nestle'nin meyveli gevşeğini de sabah kahvaltıda süt ile tüketirsen gün boyunca aklına hiç tatlı gelmiyor yani önemli olan sabah kahvaltıda tatlı ihtiyacını karşılarsan gün boyunca başka tatlıya ihtiyacın olmuyor
Canım ben nete cepten giriyorum pc yok ondan çizelge duzenliyemiyorum onu da kk dan bir arkadaş yapmıştı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?