2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

slm arkadaşlar şubat ayı itibariyle korunmayı bıraktık ve en son 12 şubatta adet oldum. 2 gündür adet belirtilerini çok yoğun yaşıyorum ama forumda okuduğum kadarıyla hamilelik belirtileriyle benzer 1 gün gecikti adetim bugün dr a gittim ultrasonda gözükmedi zaten eger gebelik varsa bile 4 haftalık olacağı için gözükmez en az 6. haftada olmalısın dedi. Ufak bi enfeksiyon olabilir dedi ilaç kullanabilmen için kanda bakalım dedi kanda negatif çıktı benim mrk ettiğim şimdi hala hamile olabilirmiyim eğer oleyse ilaca başlamamalıyım öyle değilmi? dr kanda negatifi görürsen başla demişti ama kafam karıştı daha 1 gün gecikti sizce kesin hamile değilmiyimdir? antibiyotiğe başliyimmi? benzer bişey yaşayıp gebe olan varmı ? cvplarınızı bekliorum saolun arkadaşlar şimdiden

benim başıma gelmedi ama kan testinde adetten oncede belli olabilirmiş be oyle biliyorm.olsaydı cıkardı yani.

ben de öle sanıyorum ama ilaç içmeye de korkuyorum bazı arkadaşlar 10 gün sonra bile çıkabiliyor diye yazmış ilacı içmemek en iyisi gibi

adetten hemen onceki gun hamile kalma ihtimali varsa olabilir tabi ama ben de yeniyim burda yeni yeni bilgileniyorm:)))emin olmadıgım konuda kesin bilgi vermek istemem.:))benim bu ay gitti bundan sonraki aylara allah kısmet etsin ne olur::) amin

slm cnm eğer gebelik olmuş olsaydı kan tahlilinde muhakkak çıkardı.hcg hormonu döllenmeden itibaren her gün 2 ye katlayarak artıyo.eğer gebelik varsa adet gününden öncede kan tahlilinde belli olabiliyo yani..sende adetin 1 gün geçmiş ve negatif çıkmış o yüzden bence başlayabilirsin antibiyotiğe

işte döllenme geç olabilir dr da aman ya net bişiy de annatamadı ben de bi salaklaştım karşısında heralde doğru düzgün soru soramadım şimdi aklım başıma geldi :44: nese ne kdr geç olabilir ki dimi döllenmede iisimi içiim ben o zmn bari şu mide bulantım falan geçsin bari. saol cnm cvbın için

ama bi dk ben boyle bişey yaşadım şimdi hatırladım::))şubat ayında trafik kazası gecrdim ben apartopar hastaneye getirdiler bizi benim filmlerim falan cekilmek icin goturduler o anda aklıma geldi hamilelik ihtimali var cekmek istemiyorm dedim ve doktor kan testi yaptı tam ogun benim adet olmam gerekiyodu negatif cıktı doktor dedi ki bu bizim için kesin bilgi olamaz film cekemeyiz kırık cıkık yoktu zaten agrı vardı oda zamanla gecer dedi.o yuzden bi hafta sonra tekrar kan testi yaparsın bişey yoksa o zaman film cektirebilirsin dedi.
belki sana yardımcı olur bu

ewt cnm ya işte dr sana öyle dediğine göre 1 gün gecikmede çıkmamış olabilir gebelik var ise, ayy nappcamı şaşırdım bekliim o zmn bi hafta yaa poff.. sana da çok geçmiş olsun cnm şimdi iyisindir umarım

tşk ederim iyiyim.ama adetlerim normalde duzenliyken kaza gunu olmam gerekiyodu şok etkisi herhalde olmadım b,rde kazadan 2 ay kadar once babamı kaybetmiştim herşey ustuste gelince hormonlarım kendini şaşırdı:))kazadan sonra adetim gecikince ben de hep senin gibi acaba hamilemiyim diye dusundum ve ne ilac ne film agrılarımın kendiliginden gecmesini bekledim.en son baktım 20 gun gecti olmuyo hastaneye gittim adet olmam icin ilac verdi doktor ve sonra da yumurtalar icin ilac ve catlatma ignesi yaptı.bu ay umutluydum ama bu seferde bekledigimden 5 gun erken adet oldum.igneden midir bilmiyorm normalmi degil mi.herzamankinden de fazla adet kanamam bu defa.

Herkese selamlar bende aranıza yeni katıldım..2.5yıllık evliyim 1.5yıldır korunmuyoruz hsg dahil olmak üzere tüm testlerimiz yapıldı ancak herşey normal olmasına rağmen gebelik oluşmadı bu ay ovülasyon ilaçlarına başladm bugün dr.m yumurtlama gördü umarım inşalla çook istiyoruz bu ay olur....Arkadaşm sana gelince benimde geçen ay ve ondan önceki ay 8 ve 15gün olmak üzere adetim geçti kan tahlili kesin sonuç verir evde yaptğm testlerin haddi hesabı yok bana kalırsa dedeğim gibi adetin gecikmiş tabi inşalllaaaa hamilesindir yinede adetn gelmeden istersen antibiyotiğe başlama

o 20 gün neler yaşadın kimbilir üstelik ağrılarda cabası üzüldüm ya ne biliim işimiz çok zor işte insan kesinleşmediği için ne yapacağını bilemiyor üstelik hamileliği isteyerek umutlanmak ta cabası allah yardımcımız olsun

arf arkadaşım ben de yeniyim bugun katıldım buraya ama h.g. diyim rabbim sana da herkese de sağlıklı ,salih ve akıllı evlat versin bana da versin.
burayı sevdim ama insan hereşyide eşine sorup konusamıyo hemen sıkılıyorlar uzatınca:)))burası iyi oluyo benim gibi cok insan varmıs diyorum

evt cnm başlamamaya karar verdim senin de hepimizin de allah gönlüne göre versin inşallaaa bebeişlerimizi de konuşuruz

cnm bnm sen demedinmi bana bu kadar stres yapma diyen,sen dememismiydin stresin bidahi ayi da etkilio diyen...biliorum cok zor bi surec... kendimden biliorum... beklemek,sabirsizlanmak,her belirtiye umut baglamak hatta bi hamile gorunce ic cekmek ne demek olduklarini inan bekleyen herkes cok ii bilio...her ay daha cok sans artiomus cnm nolur pes etme biz senin yanindayiz destekciniziz bu ay olmadi diger ay ama umutsuzluk yokseni cok optum

cnm bence de kan testinde negatif ciktiysa dogrudur bence cunku adetten once bile belli oluomus.yani ben oyle biliorum tabi ki yine sen bilirsin

iyi hafta sonları sizin olsun kızlar....fazla sesiz kalmayalım ,neşemizi artıracak güzel haber veren yokmu ? ben şuan belemedeyim yani sonuçları görmek için 1 haftam var inşallah hamile olurum bu ay...mart kedilerini görüyorum gülüyorum bunların üreme ayı gerçektende mart ya....kızlar devam morel bozmayalım stres yok ....biri güzel bir haber versin de iyiyice coşalım ki devamı gelsin yaaaa....................

hadi bakalim mutlu haberlerini beklioruz

hadi bakalim mutlu haberlerini beklioruz

bugün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim kız tüp bebek yaptırdı tutmuş,bugün kanda değeri 90 larda çıkmış.......darısı bizlerin başına diyorum artık...okadar çok ki gebelik olmayışından muzdarip insanlar rabbim herkezin gönlüne göre versin....pourguacım sanırım önce senin sonuçların belli olacak sonra bizim yani ilk süpriz senden bekliyorum dadi inşallahh...bu ay advandec woman diye bir ovulasyon takip programı var ondan takip ettim çok düzenli bilgileri giriyorsun günlük takip yapabilrsin güzel birşey bakmanızı öneririm...türkçeyede çevrilebiliyor...hadi iyi akşamlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…