merhaba arkadaşlar.ben de yeni katıldım aranıza.uzun zamandan beri msjlarınızı takip ediyorum.bende mart ayında çift çizgiyi görmeyi umanlardanım.benim sat.9 şubat bu durumda şimdie kadar hastalanmam gerekiyordu.ama gecikti test yaptım ama malesef yine tek çizgi.acaba biraz daha beklemelimiyim??
hiç aksamaz 28 güne bir olurum normalde ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım.10 aydır ikinci bebek için uğraşıyoruz ama her ay aynı hüsran.bu sefer ümitleneyim diyorum ama yinede korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan.offf belirsizliklerden nefret ediyorumm...
ANNE ADAYI..........................BAT
esraersoy......................21 şubat ...24 mart
armila85........................26 şubat:97:...haber yok
umutdeniz...................... 2 mart:97:...haber yok
suskun.......................... 2 mart:97:...haber yok
civciv89........................ 4 mart:97:...haber yok
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart ...2 nisan
psijoyi........................... 8 mart:97:...haber yok
gida_pınar...................... 9 mart:97:...haber yok
tatlicadi........................11 mart ...4 nisan
pourqua........................14 mart
tuubaaoz......................15 mart
mrv091010....................16 mart
_pink_..........................28 mart
üzme canım kendini nisanda görürsün artık inşallah çift çizgiyi.her ay şansın biraz daha artıyormuş zaten.herşeyin hayırlısı...Canım, beni de çıkarabilirsin listeden. Maalesef kırmızılar gene geldi... ooooofff.. off... Ne zaman gelecek bu zaman... offff
OLEYYYYYYYYYYYYY OLEYYYYYYYYY
Nasıl sevindim bilemezsin tebrik ediyorum arkadaşım,çok mutlu oldum
ay şimdi yanında olsam,sana sarılmak isterdim çok mutlu oldum çoookkkkkk
Darısı bizlerin başına inşallah,yüce rabbim kimseye evlat aratmasın,kucagını boş bırakmasın
ay coookkk mutlu oldum bende neyazacagımı sasırdım
OLEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
rABBİM SAĞLICAKLA KUCAGINA ALMAIDA NASIP EDER İNŞALLAH
cnm bnm cok tessekkur ederim bende cok mutluyum amin insallah hic bi sorun olmaz hersey yolundadircnm bak hamilelerin dualari kabul olur derler sizin icin dua edicem allahim kimseyi evlat hasretiyle yakmasin allah tez zamanda sizleri de bu mutlu haberden mahrum birakmasin amiinnnn
ay BİTANEM benim ya bugun aldıgım en güzel haber...Ki hiç keyfim yoktu
duların için Allah razı olsun...sende iyi seyler düşün artık kötü bişey ol-ma-ya-cak Allah'ın izniyle
simdi nereden baslicagimi bilemiorum cok karisik bii haldeyim duygularimi anlatamayabilirim sacmalayadabilirim neyse geelim konuya kizlar ben bugun test yaptim erken gebelik testleri ve bnm adetime 2 gun fln var yani dayanamaim aslinda dun yapicaktim ama...neyse isin asli ben
HAAAAAAMMMMIIIILLLLLEEEEEEYYYYYIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM:emir_bebe
COK MUTLUYUM ARKADASLAR TABI ERKEN OLDUGU ICIN DAHA,OYLE KOPKOYU CIZGI YOK SILIK CIZGI CIKTI AMA COK BELIRGIN YANII.UMARIM HERSEY YOLUNDADIR.SALI GUNU RANDEVU ALMISTIM ZATEN ESIMLE KONTROL OLICAKTIK.AMA BEBEIMI GORUCEM BELKIDECOK SUKUR RABBIM SANA YUZUMUZE GULDUN SANA SUKURLER OLSUN SACMALAMIS OLABILIRIM AMA AKLIMA NE GELIOSA YAZIORUM SU AN .1 BUCUK SENE BEKLEDIM VE YUCE RABBIMIN TAKDIRI SIMDI NASIP ETTI HAMILE KALDIM HERSEYIN YOLUNDA OLMASINII O KADAR COK ISTIORUMKI INSALLAH CNM HEPIMIZIN YUZU GULER ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN COOOKK MUTLUUYUUMM COOOKKK ALLAHIM SANA SUKURRRR GEL BEBEGIM GELL ANNENIN KOLLARIN. IYI TUTUN EMII ANNECIGINEEE BEBEGIM
ayy canım benim çok sevindim valla.çalışmanın mukafatını aldın en çokta beklemenin mukafatı...çok mutlu oldum çoooookkkk Allah gönlüne göre verdi.hayırlı olsun canım.inş sorunsuz bi gebelik geçirirsin.aklına sakın olumsuz bişi getirme.inş sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün...daha bebişin kesesi bile belki oluşmamıştır daha çok yeni ya.artık kan tahlili yaptırdığın zaman öğreniriz kaç haftalık olduğunu..kendine dikkat et iş güç yapma cnm dinlen.sanki ben hamileymişim ggibi sevindim
simdi nereden baslicagimi bilemiorum cok karisik bii haldeyim duygularimi anlatamayabilirim sacmalayadabilirim neyse geelim konuya kizlar ben bugun test yaptim erken gebelik testleri ve bnm adetime 2 gun fln var yani dayanamaim aslinda dun yapicaktim ama...neyse isin asli ben
COK MUTLUYUM ARKADASLAR TABI ERKEN OLDUGU ICIN DAHA,OYLE KOPKOYU CIZGI YOK SILIK CIZGI CIKTI AMA COK BELIRGIN YANII.UMARIM HERSEY YOLUNDADIR.SALI GUNU RANDEVU ALMISTIM ZATEN ESIMLE KONTROL OLICAKTIK.AMA BEBEIMI GORUCEM BELKIDECOK SUKUR RABBIM SANA YUZUMUZE GULDUN SANA SUKURLER OLSUN SACMALAMIS OLABILIRIM AMA AKLIMA NE GELIOSA YAZIORUM SU AN .1 BUCUK SENE BEKLEDIM VE YUCE RABBIMIN TAKDIRI SIMDI NASIP ETTI HAMILE KALDIM HERSEYIN YOLUNDA OLMASINII O KADAR COK ISTIORUMKI INSALLAH CNM HEPIMIZIN YUZU GULER ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN COOOKK MUTLUUYUUMM COOOKKK ALLAHIM SANA SUKURRRR GEL BEBEGIM GELL ANNENIN KOLLARIN. IYI TUTUN EMII ANNECIGINEEE BEBEGIM
özlemmm okuyuncaa ağladım ressmennn çok sevindim çok mutlu oldummm inan .. aallah sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin canım benim .. ya ne denilebilirki çok sevindim .. tebrik ederimmmm .. süpersinnnnnn senin kadar sevindim emin ol ..
mervecim slm cnm bak ben fortel marka test aldim sanirim turkiyede de varmis ondan yap bence bugun yapsan da oluo yani 1hafta oncesine kadar hassas
üzme canım kendini nisanda görürsün artık inşallah çift çizgiyi.her ay şansın biraz daha artıyormuş zaten.herşeyin hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?