2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

hg cnm aramiza kac gunde bir oluosun adeet cnm normalde aksarmi adetlerin

hiç aksamaz 28 güne bir olurum normalde ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım.10 aydır ikinci bebek için uğraşıyoruz ama her ay aynı hüsran.bu sefer ümitleneyim diyorum ama yinede korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan.offf belirsizliklerden nefret ediyorumm...

cnm testi yaptim diosun ama ne zaman yaptigin da onemli adetin gecmeden mi yaptin cnm.bazilarinda adeti gecio tam 10 gun sonra belli oluo belki gec dollenmedir.gec yumurtlamissindri gec dollenme olmus olabilir yani cnm.ama umitlenme yinede bazen adet tarihleri ne kadar duzenli desek de stres fln da tarihlerimizi yerinden oynatio bazen gec bazen erken olabilioruz bunu da goz ardi etme derim.herseye hazirlikli ol yinede.eger 2 3 gun once yaptiysan testi bence yarin fln yine yap o zaman da negatif cikarsa ve adet olmazsan kesin netlesmesini de istiosan bekleyemem diosan bi kan testi yaptir bence.bi yaziver oldu sonuc cikinca .bu arada cikmak zorunda kaldim birden kusura bakma.

bu sabah yaptım testi negatif.bu aya kadar düzenli olarak yumurtlama tarihlerimi falan hesaplıyordum.bu ay hiç hesap yapmadım nasıl olsa olmuyor diye.hatta o kadar umudumu yitirdim ki kaplıcaya falan gittik eşimle.hiç aksamayan adet şimdi böle geçikince insan bir umut diyor.oğlum var 3 buçuk yaşında evlenir evlenmez hamile kalmıştım.şimdi ise uğraşıp duruyorum.ben yine hemen hamile kalırım zannetmiştim beklemek ve net bir sonuç almamak geriyor insanı.eğer pazartesiye kadar adet olmazsam doktora giicem.artık o zman belli olur ne olduğu.gel pazartesi gel:)

Canım, beni de çıkarabilirsin listeden. Maalesef kırmızılar gene geldi... ooooofff.. off... Ne zaman gelecek bu zaman... offff

simdi nereden baslicagimi bilemiorum cok karisik bii haldeyim duygularimi anlatamayabilirim sacmalayadabilirim neyse geelim konuya kizlar ben bugun test yaptim erken gebelik testleri ve bnm adetime 2 gun fln var yani dayanamaim aslinda dun yapicaktim ama...neyse isin asli ben
HAAAAAAMMMMIIIILLLLLEEEEEEYYYYYIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM:emir_bebe
COK MUTLUYUM ARKADASLAR TABI ERKEN OLDUGU ICIN DAHA,OYLE KOPKOYU CIZGI YOK SILIK CIZGI CIKTI AMA COK BELIRGIN YANII.UMARIM HERSEY YOLUNDADIR.SALI GUNU RANDEVU ALMISTIM ZATEN ESIMLE KONTROL OLICAKTIK.AMA BEBEIMI GORUCEM BELKIDECOK SUKUR RABBIM SANA YUZUMUZE GULDUN SANA SUKURLER OLSUN SACMALAMIS OLABILIRIM AMA AKLIMA NE GELIOSA YAZIORUM SU AN .1 BUCUK SENE BEKLEDIM VE YUCE RABBIMIN TAKDIRI SIMDI NASIP ETTI HAMILE KALDIM HERSEYIN YOLUNDA OLMASINII O KADAR COK ISTIORUMKI INSALLAH CNM HEPIMIZIN YUZU GULER ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN COOOKK MUTLUUYUUMM COOOKKK ALLAHIM SANA SUKURRRRGEL BEBEGIM GELL ANNENIN KOLLARIN. IYI TUTUN EMII ANNECIGINEEE BEBEGIM

OLEYYYYYYYYYYYYY OLEYYYYYYYYY

Nasıl sevindim bilemezsin tebrik ediyorum arkadaşım,çok mutlu oldum

ay şimdi yanında olsam,sana sarılmak isterdim çok mutlu oldum çoookkkkkk

Darısı bizlerin başına inşallah,yüce rabbim kimseye evlat aratmasın,kucagını boş bırakmasın

ay coookkk mutlu oldum bende neyazacagımı sasırdım

OLEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

rABBİM SAĞLICAKLA KUCAGINA ALMAIDA NASIP EDER İNŞALLAH

cnm bnm cok tessekkur ederim bende cok mutluyum amin insallah hic bi sorun olmaz hersey yolundadir cnm bak hamilelerin dualari kabul olur derler sizin icin dua edicem allahim kimseyi evlat hasretiyle yakmasin allah tez zamanda sizleri de bu mutlu haberden mahrum birakmasin amiinnnn

ay BİTANEM benim ya bugun aldıgım en güzel haber...Ki hiç keyfim yoktu

duların için Allah razı olsun...sende iyi seyler düşün artık kötü bişey ol-ma-ya-cak Allah'ın izniyle

ay BİTANEM benim ya bugun aldıgım en güzel haber...Ki hiç keyfim yoktu

duların için Allah razı olsun...sende iyi seyler düşün artık kötü bişey ol-ma-ya-cak Allah'ın izniyle

insallah cnm ama icimde ole kotu duygular yok yani acaba diye sorularim su an icin beynimde dolasip beni yemio. sonucta hersey allahtan veren de alah bak 1 bucuk senein mukafatini bugun verdi bana.bu topik bana cok ugurlu geldi yaaa

ayy canım benim çok sevindim valla.çalışmanın mukafatını aldın en çokta beklemenin mukafatı...çok mutlu oldum çoooookkkk Allah gönlüne göre verdi.hayırlı olsun canım.inş sorunsuz bi gebelik geçirirsin.aklına sakın olumsuz bişi getirme.inş sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün...daha bebişin kesesi bile belki oluşmamıştır daha çok yeni ya.artık kan tahlili yaptırdığın zaman öğreniriz kaç haftalık olduğunu..kendine dikkat et iş güç yapma cnm dinlen.sanki ben hamileymişim ggibi sevindim

cok tskr ederim cnm darisi sizin basiniza insallah.ben yurtdisinda oldugum icin kan testi yaptiramicam cunku burda yapmiolar zaten sali gunu esimle doktora gdicektik arastirilicakti artik ama gerek kalmadi cok sukurkontrol icin gidicem sali gunu gerci kese fln gorulmez ama en azindan yolun en basindan kontrole baslamak bnm icin daha ii.bi dusugum olmusta ya ondan diom .bende cok mutluyum ama bugun aksamdan beri cok gazim var midem karnim oyle siski anlatamam bu gaz nerden cikio yaaabide agrida yapio aman yarabbim daha dk 1 gol 1

özlemmm okuyuncaa ağladım ressmennn çok sevindim çok mutlu oldummm inan .. aallah sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin canım benim .. ya ne denilebilirki çok sevindim .. tebrik ederimmmm .. süpersinnnnnn senin kadar sevindim emin ol ..

cnm bnm cok tskr ederim bende agladim sevincten dun cok mutluyum umarim hersey yolundadir darisi sizin basiniza dua edicem ve ediorum sizin icin cnm. allah yuzumuzu guldursun hepimizin cnm bnm tekrar saol

mervecim slm cnm bak ben fortel marka test aldim sanirim turkiyede de varmis ondan yap bence bugun yapsan da oluo yani 1hafta oncesine kadar hassas

canımmmm.tebrikler.hayırlı olsun.çok sevindim allah kucağına alıp bıcır bıcır sevdiğin günleride gösterir inşallah.ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok sevindim.bu arada ben dün kırmızı oldum.ama olsun bir daha ki aya pes etmek yok:

Harika canım ya... Çok sevindim. Allah hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bebek nasip etsin sana.. Darısı başımıza. Bizim için dua et, hamilelerin duası kabul olurmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…