canımmmm.tebrikler.hayırlı olsun.çok sevindim allah kucağına alıp bıcır bıcır sevdiğin günleride gösterir inşallah.ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok sevindim.bu arada ben dün kırmızı oldum.ama olsun bir daha ki aya pes etmek yok:
Harika canım ya... Çok sevindim.Allah hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bebek nasip etsin sana.. Darısı başımıza. Bizim için dua et, hamilelerin duası kabul olurmuş..
simdi nereden baslicagimi bilemiorum cok karisik bii haldeyim duygularimi anlatamayabilirim sacmalayadabilirim neyse geelim konuya kizlar ben bugun test yaptim erken gebelik testleri ve bnm adetime 2 gun fln var yani dayanamaim aslinda dun yapicaktim ama...neyse isin asli ben
HAAAAAAMMMMIIIILLLLLEEEEEEYYYYYIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM:emir_bebe
COK MUTLUYUM ARKADASLAR TABI ERKEN OLDUGU ICIN DAHA,OYLE KOPKOYU CIZGI YOK SILIK CIZGI CIKTI AMA COK BELIRGIN YANII.UMARIM HERSEY YOLUNDADIR.SALI GUNU RANDEVU ALMISTIM ZATEN ESIMLE KONTROL OLICAKTIK.AMA BEBEIMI GORUCEM BELKIDECOK SUKUR RABBIM SANA YUZUMUZE GULDUN SANA SUKURLER OLSUN SACMALAMIS OLABILIRIM AMA AKLIMA NE GELIOSA YAZIORUM SU AN .1 BUCUK SENE BEKLEDIM VE YUCE RABBIMIN TAKDIRI SIMDI NASIP ETTI HAMILE KALDIM HERSEYIN YOLUNDA OLMASINII O KADAR COK ISTIORUMKI INSALLAH CNM HEPIMIZIN YUZU GULER ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN COOOKK MUTLUUYUUMM COOOKKK ALLAHIM SANA SUKURRRR GEL BEBEGIM GELL ANNENIN KOLLARIN. IYI TUTUN EMII ANNECIGINEEE BEBEGIM
ANNE ADAYI..........................BAT [/U][/I][/B]
esraersoy......................21 şubat ...24 mart
armila85........................26 şubat:97:...haber yok
umutdeniz...................... 2 mart:97:...haber yok
suskun.......................... 2 mart:97:...haber yok
civciv89........................ 4 mart:97:...haber yok
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart ...2 nisan
psijoyi........................... 8 mart:97:...haber yok
gida_pınar...................... 9 mart:97:...haber yok
tatlicadi........................11 mart ...4 nisan
pourqua........................14 mart
tuubaaoz......................15 mart
mrv091010....................16 mart
_pink_..........................28 mart
tünaydın kızlarr..herkese iyi haftalar:92: nasılsınız?taze anne adayımız özlemcim nasılsın gazım var falan demişsin daha dur canım yolun başındasın bulantılar falanda başlar bi kaç hafta sonra ama onlar güzel şeyler bebişler için değer...benimde ayın 11 inde adet başlamıştı ya sonrasında baktım hiç bişi yok bende tabi bi umut acaba üstüne görme mi oluyo dedim pazar günü hastaneye gidiyoduk kan tahlili yaptırmaya tekrar başladı.sevincim kursağımda kaldı yani.hormonlarım benimle dalga geçiyo
nasil oliyim cnm iyiyim cok sukur gazim vardi evetcok fazlaydi ama bugun iyiyim yarin randevum var korkuorum ama vajinadan kontrol ettirmiyim demi su an cok erken yanii bu arada senin adet kesilmis peki neden tekrar geldimi cnm
özleeeem canımmmmm inan senin gibi ben de şimdi ne söylemem gerektiğini bilemiyorum.. çok şükür rabbim güldü yüzüne bak zamanı gelmiş bebeğin de geldi canımm.. Allahım sağlıcakla kucağını da almayı nasip etsin.. nasıl ağlayarak okudum yazını.. o kadar mutlu oldum kii..
MERVEEEE aynı mutluluğu şimdi senin yaşatmanı bekliyoruzz...
iyi olduğuna sevindim.evt canım şu anda hiç bişi gözükmez..olurda bir gün hamile kalırsam 2 ay boyunca vajinal usg ile baktırmayı düşünmüyorum.ben hamileyken değerim 1631 olduğu halde 5 haftanın içindeydim yani hiç bişi yoktu kese bile gözükmüyodu bakıldıktan sonra kanamam olmuştu.bence boşuna baktırma.sadece kan tahlili yaptır kaç haftalık olduğunu öğrenirsin cnm.benimkide aynı gün kesildi 1 gün sonra geri başladı bende anlamadım neden oldu hiç olmamıştı böyle.şimdi devam ediyo işte
çok şükür sonunda üye olmayı başardım
durumum için bilgi araştırırken buraya rastladım ve ben de aranıza gelmeye karar verdim,tek başına yanlış öğrenebiliyo insan bazen ve konuşma ihtiyacı duyabiliyor.aranıza hpşgeldm hoşbuldum::)))))))
2 yıla yakın evlyim basından beri cocuk istedik hiç korunmadık,2-3 ay klomen serephone falan olmadı doktor değiştirdim.mart 1 de çatlatma ignesi oldum ilk defa 14.gün adet oldum.bekledigimden 5 gun erken oldu.ignenin belirtilerini de bilmedigim icin kendimi hamile sandım umutlandım 10.gununde idrar testinde 2. cizgi cok silik gorundu,erken oldugunu dusundugum icin dikkate almadım.ama adetm her zamankinden cok kanamalı oluyo ilk gunum bugun.
kafama takılan su gneden sonra bu kadar erken adet olmak ve fazla kan gitmesi normal mi ya da hala hamilelik ihtimali olabilir mi.çok uzadı şmdilik yeter:)))
cnm sen testi 10.gun yaptim demissin silik cizgide olsa hamilelik oluo biliosun.kan tetsi yaptirmadinmi hic
özleeeem canımmmmm inan senin gibi ben de şimdi ne söylemem gerektiğini bilemiyorum.. çok şükür rabbim güldü yüzüne bak zamanı gelmiş bebeğin de geldi canımm.. Allahım sağlıcakla kucağını da almayı nasip etsin.. nasıl ağlayarak okudum yazını.. o kadar mutlu oldum kii..
MERVEEEE aynı mutluluğu şimdi senin yaşatmanı bekliyoruzz...
çatlatma iğneleri hamilelik belirtileri gosterebiliyomuş acaba iğnenin etkisiyle mi gorundu diye dusundum.dun akşamda once kahverengi leke sonra kırmızıya donunce adet oldum işte o yuzden bilmiyorm.doktor bu ay rahim flmi cekebilir gebelik ihtimali varsa film cektirmek tehlikeli olur diye kafam karıstı.ustune gormek adet kanaması akdar cok olur mu acaba
ANNE ADAYI..........................BAT [/U][/I][/B]
esraersoy......................21 şubat ...24 mart
armila85........................26 şubat:97:...haber yok
umutdeniz...................... 2 mart:97:...haber yok
suskun.......................... 2 mart:97:...haber yok
civciv89........................ 4 mart:97:...haber yok
rabbiss.......................... 7 mart
pembiq.......................... 7 mart ...2 nisan
psijoyi........................... 8 mart:97:...haber yok
gida_pınar...................... 9 mart:97:...haber yok
tatlicadi........................11 mart ...4 nisan
pourqua........................14 mart
tuubaaoz......................15 mart
mrv091010....................16 mart
_pink_..........................28 mart
cnm ustune gormede adet kanamasinin rengi ve miktari farkliymis.rengi siyaha yakin ve miktari daha azmis.
arkadaşlar bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, belki yanlış çıkmıştır dedim kan testi yaptırdım oda 0,1 çıktı .. çok çalışmamıştım bu ay ama yinede çok umutluydum resmen herşey bitti sanki .. çok üzgünüm .. Keşke bukadar umutlanmasaydım .. Yorulduğumu hissediyorum gerçekten .. çok bunaldım .. Allah tabiki hayırlısını sağlıkla versin ama umut etmek beklemek çok zor bişeymiş .........
canım benide 29 mart a yazarmısın?hamile olanlar hayırlı olsun.. bekleyenler de inşallah bu ay hamile olsunn...aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?