2011 Mayıs Anneleri Göbüşlerini Mutlulukla Sunar...

derencıgım masallah gobusune ayyy n tatlı duruyoooo ıns kocaman kocaman oluncada eklerız boyle..

İmşallah Canımmm :1hug:
Bende Senin Göbüşüne Bayıldım Canım
Tam Bir Hamiş Göbeği Olmuş Maşallh Ne Kadar Yuvarlak Duruyor :CüvCüv:
Acaba İkiz Olabilirmi Diye Geçirdim İçimden

derencıgım aslında betam cok yuksek cıktı bızde ıkız bekledık ama dr um tek dedı....suprız olur belkı bıdakı muayeneye dıyede takıldı bıze....
kocaman ve yuvarla deyıl mı? aslında tam bırkız gobegı bende kı ama bena erkek gıbı gelıyo hep....

Valla Banada Öyle Geldi Canım Haftana Göre Bayağı İleri Seviyede Top Gibi Göbüşün kaydirigubbakcemile2
Erkek Bebeği Sivri Kız Bebeği Yuvarlak Olur Diye Duydum Ben Ama Alakasıda Olmayabilir :hulya:
Hadi Bakalım Annesi Seninkiler Belkide Süpriz Yapacaklardır Birde 3'üz Oluyomuşşşşş akannehir

yok canım tek emrıyo koyulmustu hıc sanmam....ama rabbım verırsede n dıyebılırım kı....herseyın hayırlısı ıns tatlım...

yok canım tek emrıyo koyulmustu hıc sanmam....ama rabbım verırsede n dıyebılırım kı....herseyın hayırlısı ıns tatlım...

ayyy benim eltiminde ikizleri var..Aralıkta 3 yası bitiyor..Arda ve Nehir..O da ilk aylardan baslamıstı şişmeye..Rabbim saglıklı evlat versinde kac tane verirse versin..

maşallah derencim sanada bakalım 9 ay sonra nasıl resimler ekliycez karşılaştırma yaparız burda before-after :))))

Deren, Sedasem ve Zonox

Sizlerinde gobusleri pek dadluuuu:))) nazar degmesin kizlar, sirin cikmis gobuslerr

Darisi buyumesini bekliyenlere:))

inşallah saglıklı rahat bir hamilelik geçirirsiniz

Son düzenleme:
ne güzel ya göbüş topigi bile yapmışsınız.çok şeker göbüşleriniz hele özlem seninkine bayıldım.

özlemcim maşşallah nazar değmesin ya göbişin maşallahı var gerçekten benim üçüncü gebelik yaşım otuz bu kadar değil ama benim de var biraz işte

gerçekten özlemcimm çok tatlı valla baya önde duruyo göbiş ama bilmiyorum benim ilk kızımda daha yaygındı karnım ikincide de tam tersi daha sivri ve önde taşıyodum annemi hatta bi türlü ikna edememiştim kız olduna ilkinde farklıdı karmnın bu erkek karnı falan die çevremdeki görmüş geçirmiş bayanlar baya baya ben bile içten içe acaba demedim değil hani onların yüzünden sonuç kızım oldu bilmiyorumkismile:bbo:

ne güzel ya göbüş topigi bile yapmışsınız.çok şeker göbüşleriniz hele özlem seninkine bayıldım.

özlemcim maşşallah nazar değmesin ya göbişin maşallahı var gerçekten benim üçüncü gebelik yaşım otuz bu kadar değil ama benim de var biraz işte

cok tesekkurederız teyzoslar....ıns cok daha guzel fotolarıda eklerız hep beraber saglıkla....

maşallah kızlar hepinize çok tatlısınız ben 2010 mayıs annesiyim geçen sene bizde bu heyacanları yaşamıştık tadını çıkartın zaman çok çabuk geçiyor:CüvCüv:

başlığı görünce şok oldum daha karın çıkmaz çok erken dedim ama resimleri görünce dahada şok oldum...maşallah göbeklere yaaa ben 12 hafatanın içindeyim ve hiç çıkmadı..ilkindede çıkmamıştı..5 aylıkken hastaneye kan testi için gitmiştim muayeneye gelen kadınlar gebelik testi içinmi demişlerdi hatta,o zaman bile belli değildi..benim iç karnım bayağı geniş galiba..gerçekten çok şaşırdım sizinkilere..

bende çok şaşırdım maşallah göbekllere ve içindekilere,bende 2010 mayıs annesiyim,çok çabuk geçti zaman,darısı başınıza ama benim göbeğim hiç çıkmadı malesef,hamile değilken daha büyüktü :)

slm kızlar nasılsınız ben resımmımı koydukdan bır gun sonra kanamam basladı ALLAHA SUKUR BEBEGIM IYI AMA KORKUYORUM HEMEN IGNE YAPILDI PROGESTORON FILAN ICIYORUM DUA EDIN ARKADASLAR BEBEGIME BIRSEY OLMASIN

AYRICA BEBEGIM BIR HAFTA ONCE GIDIYOR 10 HAFTA 5 GUN OLMUS

maşallah göbüşlerinize kızlarr içindeki melekleredee bende 2010 mayıs annesiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…