2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin..çınarlar inatçı olacak herahlede ikiside tersde baksana :16: ya bişi dicem sezeryan olacağın için die bi cümle kullanmışsın.senin sezeryan kesinmi? nedennn??

evet bu oğlanlar inatçı olacak galiba canım benim tedviyle olduğu için drum bu bebekler değerli bebk riske atmayız sezeyan olur demişti ondan yani ve daha döner zaten dedi yanii senin için sorun yok bencce döner 7. ayda filan ve inşallah sende naormal doğumunu yaparsın bizim el mahkum sezeyan herşeyin doğalı güzel yani en güzeli normal doğum 1 günde ayağa kalakabiliyor insan ne yapalım sağlıkla doğsunda yavrularımız ben sezeyana razıyım

ERKEKLER İÇİN KURS

‎- SON KATILMA TARİHİ 05 Haziran -

ÖNEMLİ NOT:

KURSLARIN İÇERİĞİ SON DERECE KARMAŞIK VE ZOR OLDUĞU İÇİN
HER BİRİNE EN FAZLA 8 KIŞI KABUL EDİLEBİLECEKTİR.

KONU 1: BUZ KALIBINA NASIL SU DOLDURULUR?
ADIM ADIM SLAYTLA AÇIKLAMA

KONU 2: TUVALET KAĞIDI RULOSU: TAKILDIĞI YERDE KENDİNİ YENİLER Mİ?
YUVARLAK MASA TARTIŞMASI. *

KONU 3: KLOZET KAPAĞINI KALDIRIP DUVARA VE SU BORUSUNA SIÇRATMADAN İŞEMEK MÜMKÜN MÜ?
GRUP ÇALIŞMASI.

KONU 4: KIRLI SEPETİYLE YERDEKİ HALI/DÖŞEME ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
RESİMLER VE GRAFİKLERLE AÇIKLAMA.

KONU 5: TABAK-ÇANAK YEMEKTEN SONRA KENDİ KENDİNE LAVABOYA VEYA BULAŞIK MAKİNESİNE UÇARAK GİDEBİLİR Mİ? VIDEOYLA AÇIKLAMA.***

KONU 6: KİMLİK KAYBI: UZAKTAN KUMANDAYI Bİ R PARÇANIZ OLMAKTAN KURTARMAK.
DESTEK HATTI VE YARDIM LAŞMA GRUPLARI.

KONU 7: ARANAN ŞEYLERİ BULMAYI ÖĞRENMEK, HÖYKÜREREK EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMEK YERİNE
DOĞRU YERE BAKARAK BAŞLAMAYI ÖĞRENMEK. ***
ACIK FORUM. < /FONT>

KONU 8: HANIMA ÇİÇEK GETİRMEK SAĞLIĞINIZA ZARARLI DEĞİLDİR.
GRAFİKLER VE SES KAYDIYLA AÇIKLAMA.

KONU 9: NORMAL İNSANLAR KAYBOLUNCA YOLU SORAR.
GERÇEK YASAM İTİRAFLARI.

KONU 10: HATUN PARK ETMEYE ÇALIŞIRKEN SESSİZCE OTURMAK GENETİK ACIDAN İMKANSIZ MI?
ARABA KULLANM A SİMÜLASYONU.

KONU 11: HAYAT DERSLERİ: ANNE VE EŞ ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.
SINIFTA CANLANDIRMA.

KONU 12: NASIL İDEAL BİR ALIŞVERİŞ ARKADAŞI OLUNUR?
GEVŞEME EGZERSİZLERİ, MEDİTASYON VE NEFES ALMA TEKNİKLERİ.

KONU 13< /SPAN>: BUNAMAYLA NASIL SAVAŞILIR: DOĞUM GÜNLERİ, YILDÖNÜMLERİ, DİĞER ÖNEMLİ GÜNLER,
UNUTUNCA NASIL ÖZÜR DİLENİR?
BEYİN ŞOKU VE GEREKİRSE OPERASYON

valla oğlum die seviyoruz kız olmasın sakın KIZLARRR :9::66: eşim şoka girer. herşeyini mavi aldık kızlar. artık nasip

rapunzeln geçmiş olsun. ateş çıkması normalmiş korkma.

su_perii ben yatağı beğendim canım. unisex bir ürün. kızmetse 2. çocuğunada kullanırsın:nazar:

fdilek, tito
hoşgeldiniz. (yeni gelenler hepiniz HOŞGELDİNİZZZ)

KIZLAR ALINTI YAPAMIORUM BEN :26:

saol tatlım beğenmene sevindim. valla yatak şans eseri unisex oldu ama diğerleri çoğu mavi, bilmiyorum yani bide son anda süpriz yapıp kız çıkarsa :52: artık mavi mavi giydiricez napalım :1:
nasip artık, sağlıklı olsunlarda önemli olan o

hoşbulduk sedacım çok çabuk geçti hiç birşey anlamadım hastane çok yoğundu ve bugün dr un doğum ameliyatlarının olduğu en yoğun günmüş bir daha pzt gitmem randevum 1 deydi saat 2 yi geçince anca girbildim ve drun bekleyen çok hastası olduğu için tam istediğim gibi bir muayne olmadı hatta dr da keşke daha başaka zaman gelseydiniz dedi ve amniyon sıvın normal dedi ölçmedi sedacım bende açıkçası yoğunluğu gördüğüm içinbirşey diyemedim benim vajinal servikal uzunluğuma dahi bakamadı bir daha ki kontrolde dedi ve kaldı yarına şeker yüklemem kan idrar tioit ve karaciğer enzim testleim var sabah gidip talilleri yaptıracam dra soracak bir sürü sorum vardı yoğunluktan dolayı dışardaki insanlar mağdur olmasın diye soramadım ve oğlum ters duruyor kafa sağa tarafta göbek hizasında sonra döner deidi dr dönmesde sezeryan olacağın için sorun yok dedi bizden haberler bunlar
anladım canım olsun bebeişinde sende iyisiniz :nazar::emir_bebek:
pzt çok yoğun oluyor ben oyüzden hiç gitmiyorum genelde hafta içi daha sakin canım....öptümm

gülesram geçmiş olsun bende kasislerden çok korkuyorum acayip sarsıyo
bu arada nevresim takımı çok ciciymiş hayırlı olsun
superi zeyland beylikdüzü migros arkasında acıbadem hastanesinin yanında stars uyum var orda zeyland fabrika satış mağazası var
sevibebede migrosun ordaki saatli iş merkezi varya iş bankasının olduğu yer tgar var ordan görünüyo hamile bebe diye sevi bebe askıdaki ürünleri pahalı ama çok kaliteli bazen sepette 2.5 liraya çok uygun şeyler oluyo arada kontrol etmekte fayda var
zonox ayakkıbaları 1,2ve 3 numara olarak aldım pandif tarzı bu arada arkadaşın büyük şok yaşamıştır
hiçmi farkedilmemiş onca zaman
nevra ördüğün ciciler çok güzel eteğe bayıldım
lover bende bakayım ayyıldızın sitesine
bluesky yatağını almışsın hayırlı olsun

bgn kontroldn geldim oğlum 600 gr olmuş 23 haftalığız
dünden beri feci halde gribe yakalandım gece zor uyudum

canımm çok geçmiş olsun..grip fena ..dinlenmeye bak...:50:

anladım canım olsun bebeişinde sende iyisiniz :nazar::emir_bebek:
pzt çok yoğun oluyor ben oyüzden hiç gitmiyorum genelde hafta içi daha sakin canım....öptümm
öyleymiş canım bir daha pzT gitmem çok kalabalıktı canım bu amniyon sıvısını hiç ölçmedi benim dr hep normal diyor bence seninkide normaldir taklılma bence istbl daki dr normal demiş öyledir bence hem zamnla azalmış olsa bile normale dönebiliyor allah korusun kuzularımızı sedacım dr un doğum için ne diyor benimki sezeyan demişti

arkadaşlar bende şimdi iğne olmaktan geldim.acayip yandı.ağrı ve şişme olabilir dedi hemşire sadece ağrı olunca minoset kullan dedi.3 gun sürebilirmiş.umarım çok ağrımaz.............:68:
...

cnm geçmiş olsun. bu aşıdan hepimiz korkar olduk valla.

birde kızlar aman dikkat minoset içebilirsiniz ama minoset plus gebelikte içilmiyor bilginiz olsun. plus ın içinde kafein mi varmış ne o yüzden önermiyorlar.

valla oğlum die seviyoruz kız olmasın sakın KIZLARRR :9::66: eşim şoka girer. herşeyini mavi aldık kızlar. artık nasip

rapunzeln geçmiş olsun. ateş çıkması normalmiş korkma.

su_perii ben yatağı beğendim canım. unisex bir ürün. kızmetse 2. çocuğunada kullanırsın:nazar:

fdilek, tito
hoşgeldiniz. (yeni gelenler hepiniz HOŞGELDİNİZZZ)

KIZLAR ALINTI YAPAMIORUM BEN :26:

alıntı ile cevaplanın yanında + işareti ile başlayan simgeye tıklıosun zaten sen tıklayınca hani doğru anlamında atılan tik vardır ya ( adı ne bilemedim :27:) o çıkıo alıntı yapmak istediğin tüm mesajlarda o + ile başlayan yeri tiklie tiklie seç sonra konuya cevap veri tıkladığında tüm alınıtlar otomatik olarak oraya gelir..eğer tek bir kişiye alıntı ile cevap vereceksen sadece alınıt ile cevap veri tıklıosun. ama onu zaten bilisoun sanırım.
çok karışık olmadı inş..anlatma özrüm vardır biraz :26:

hala derken kuşum :44: bence erken yaff..benmi çok ağırdan alıom bu şeker işini??ben şubat sonu falan diodumm

Ben sonradan geldim ya,sanki herkes almış da ben geç kalmışım gibi geldi de:52:
Ben de Nisan'da halledeyim diyorum.Sadece nereden alacağımı biliyorum artık:49:

canım ben bunları bilmiyordum evdeki tozlar yüzünden çocukların toza alerjisi olacak kesin diyordum meğer tam tersini düşünüyomuşum hiç öyle titiz falan değilm ama evdeki tozları gördükçe aklıma bebişlerim geldi.yani o makinalardan almaya gerek yok diyosun :66:

E tabii ya ne gerek var:86:

öyleymiş canım bir daha pzT gitmem çok kalabalıktı canım bu amniyon sıvısını hiç ölçmedi benim dr hep normal diyor bence seninkide normaldir taklılma bence istbl daki dr normal demiş öyledir bence hem zamnla azalmış olsa bile normale dönebiliyor allah korusun kuzularımızı sedacım dr un doğum için ne diyor benimki sezeyan demişti

benim dr um mu çok relax anlamadımki. ne doğumdan bahsediyor ne başka bişey. çok rahat kadın ya. diyorumki ben balık yiyemiyorum. yeme nolcak diyo. peki normal doğum için yürümek gerekirmiş diyorum. farketmez istersen yürüyebilirsin diyo :52: anlamadım gitti.

evet bu oğlanlar inatçı olacak galiba canım benim tedviyle olduğu için drum bu bebekler değerli bebk riske atmayız sezeyan olur demişti ondan yani ve daha döner zaten dedi yanii senin için sorun yok bencce döner 7. ayda filan ve inşallah sende naormal doğumunu yaparsın bizim el mahkum sezeyan herşeyin doğalı güzel yani en güzeli normal doğum 1 günde ayağa kalakabiliyor insan ne yapalım sağlıkla doğsunda yavrularımız ben sezeyana razıyım

hımmm ben bilmiodum canım. doktor haklı kıymetli onlar :16: sezeyandede 3 gün sonra kalkarsın bişi olmaz..du bakalım zaman ne göstercek..ben bu kilo ivmesiyle gidersem yuvarlanacığım için normal doğuramayabilirim :37: ama sanmam yaa daha önce demiştim eşimin abisinin hanımı 30 kilo aldı normal doğurdu.ona güveniom ben :52:

rapunzeln çok güzelmiş yazı. hemen eşime yolladım ahahahahahaa:27:

benim dr um mu çok relax anlamadımki. ne doğumdan bahsediyor ne başka bişey. çok rahat kadın ya. diyorumki ben balık yiyemiyorum. yeme nolcak diyo. peki normal doğum için yürümek gerekirmiş diyorum. farketmez istersen yürüyebilirsin diyo :52: anlamadım gitti.

:52::52::52: hahhaaa tam benlikmiş o doktor..yolayın beni ona :60::60: rahaat rahaaat doğururuz artık :37:

Evdeki tozu tamamen yok edersek büyük ihtimalle o evde yaşayan bebeğin toza alerjisi olur.
Benim bir arkadaşım vardı.Aşırı titizdi.Heryeri kloraklıyordu.Neden bu kadar abarttığını sordum ki zaten sonradan kendim gördüm.Kızın herşeye alerjisi var.Annesi onu aşırı titiz yetiştirmiş.Bunun sonucu olarak her tür toz ve mikrop ona alerji yapıyor.
Mesela denize girip çıktığı zaman bütün vücudu kırmızı çiziklerle doluyor.Başka bir arkadaşa misafirliğe gittiğimizde bir iki saat oturup kalkmıştık ve çıktığında bana kollarını ve sırtını gösterdi.Yine kırmızı kabarık çiziklerle dolmuştu vücudu.Sebebi de klimanın filitresinin temizlenmemiş olmasıymış.Daha önce de yaşadığı için biliyordu.
Bu şekilde yaşamak çok zor olsa gerek.Çocuklarımın böyle bir duruma düşmelerine sebep olmak istemem.O yüzden suyu arıtan makineler ve bu şekilde tozları tamamen yok eden makinaları almayı hiç düşünmedim.Tabii bu sadece benim fikrim:49:

katılıyorum sana tatlım...:40:

selamını almıştım kuzum benim..diğer arkadaşlar adına konuştum :69: 3 rengide gözüküyor ama turkuaz büyük. ama eğer turkuaz alsaydın 2. bebişde kız olursa olmasdı :52: yani olurduda turuncu daha iyi olur :82:
ayyy tetenoz aşımı oldum kızlar..henüz ağrı sızı yok ama yarın için rapor verdi doktor..ağrı ateş olabilirmişş tırıs tırıs tırısss :53:
bu da kız zaten rapucum...:9: yani doktor öyle dedi..:26:artık kesin konuşmamak gerek sanırım.33.haftada nasıl değişebilir ki yaw...çok ilginç geldi bana...

ben tetanoz falan olmadım.doktorum dile getirmedi bile...su perii canım benim doktorum da seninki gibi rahat ama ben şikayetçi değilim...strese sokmasın beni daha iyi...zaten çok relax bir insan değilimdir.bir de şöyle böyle yap diye tuttursa daral gelirdi...:63:

doktor hanım ben doğurmak istiyorum
-farketmez istediğin zaman doğur:51:

-ee ben ayda 30 kio aldım bu normalmi?
-normal al nolcakki banane...:)):51:
superi kusura bakma ya sen söyleyince gözümde böyle bir tip canlandı :1::1::1::1:

Back
X