rapunzel aşını olmuşsun, geçmiş olsun cnmm.
bende ilk aşımı olmuştum, ikincisi cuma günü ama yine fena tırsıyorum.
saol canım benim ikincisi 7, ay sonunda benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rapunzel aşını olmuşsun, geçmiş olsun cnmm.
bende ilk aşımı olmuştum, ikincisi cuma günü ama yine fena tırsıyorum.
canım hoşgeldin..çınarlar inatçı olacak herahlede ikiside tersde baksanaya bişi dicem sezeryan olacağın için die bi cümle kullanmışsın.senin sezeryan kesinmi? nedennn??
rapunzel geçmiş olsun canım
bende ateş olmamıştı.ama çok ağrım oldu ve uyku vardı....
valla oğlum die seviyoruz kız olmasın sakın KIZLARRReşim şoka girer. herşeyini mavi aldık kızlar. artık nasip
rapunzeln geçmiş olsun. ateş çıkması normalmiş korkma.
su_perii ben yatağı beğendim canım. unisex bir ürün. kızmetse 2. çocuğunada kullanırsın
fdilek, tito hoşgeldiniz. (yeni gelenler hepiniz HOŞGELDİNİZZZ)
KIZLAR ALINTI YAPAMIORUM BEN :26:
anladım canım olsun bebeişinde sende iyisinizhoşbulduk sedacım çok çabuk geçti hiç birşey anlamadım hastane çok yoğundu ve bugün dr un doğum ameliyatlarının olduğu en yoğun günmüş bir daha pzt gitmem randevum 1 deydi saat 2 yi geçince anca girbildim ve drun bekleyen çok hastası olduğu için tam istediğim gibi bir muayne olmadı hatta dr da keşke daha başaka zaman gelseydiniz dedi ve amniyon sıvın normal dedi ölçmedi sedacım bende açıkçası yoğunluğu gördüğüm içinbirşey diyemedim benim vajinal servikal uzunluğuma dahi bakamadı bir daha ki kontrolde dedi ve kaldı yarına şeker yüklemem kan idrar tioit ve karaciğer enzim testleim var sabah gidip talilleri yaptıracam dra soracak bir sürü sorum vardı yoğunluktan dolayı dışardaki insanlar mağdur olmasın diye soramadım ve oğlum ters duruyor kafa sağa tarafta göbek hizasında sonra döner deidi dr dönmesde sezeryan olacağın için sorun yok dedi bizden haberler bunlar
gülesram geçmiş olsun bende kasislerden çok korkuyorum acayip sarsıyo
bu arada nevresim takımı çok ciciymiş hayırlı olsun
superi zeyland beylikdüzü migros arkasında acıbadem hastanesinin yanında stars uyum var orda zeyland fabrika satış mağazası var
sevibebede migrosun ordaki saatli iş merkezi varya iş bankasının olduğu yer tgar var ordan görünüyo hamile bebe diye sevi bebe askıdaki ürünleri pahalı ama çok kaliteli bazen sepette 2.5 liraya çok uygun şeyler oluyo arada kontrol etmekte fayda var
zonox ayakkıbaları 1,2ve 3 numara olarak aldım pandif tarzı bu arada arkadaşın büyük şok yaşamıştır
hiçmi farkedilmemiş onca zaman
nevra ördüğün ciciler çok güzel eteğe bayıldım
lover bende bakayım ayyıldızın sitesine
bluesky yatağını almışsın hayırlı olsun
bgn kontroldn geldim oğlum 600 gr olmuş 23 haftalığız
dünden beri feci halde gribe yakalandım gece zor uyudum
öyleymiş canım bir daha pzT gitmem çok kalabalıktı canım bu amniyon sıvısını hiç ölçmedi benim dr hep normal diyor bence seninkide normaldir taklılma bence istbl daki dr normal demiş öyledir bence hem zamnla azalmış olsa bile normale dönebiliyor allah korusun kuzularımızı sedacım dr un doğum için ne diyor benimki sezeyan demiştianladım canım olsun bebeişinde sende iyisiniz
pzt çok yoğun oluyor ben oyüzden hiç gitmiyorum genelde hafta içi daha sakin canım....öptümm
arkadaşlar bende şimdi iğne olmaktan geldim.acayip yandı.ağrı ve şişme olabilir dedi hemşire sadece ağrı olunca minoset kullan dedi.3 gun sürebilirmiş.umarım çok ağrımaz.............
...
valla oğlum die seviyoruz kız olmasın sakın KIZLARRReşim şoka girer. herşeyini mavi aldık kızlar. artık nasip
rapunzeln geçmiş olsun. ateş çıkması normalmiş korkma.
su_perii ben yatağı beğendim canım. unisex bir ürün. kızmetse 2. çocuğunada kullanırsın
fdilek, tito hoşgeldiniz. (yeni gelenler hepiniz HOŞGELDİNİZZZ)
KIZLAR ALINTI YAPAMIORUM BEN :26:
hala derken kuşum :44: bence erken yaff..benmi çok ağırdan alıom bu şeker işini??ben şubat sonu falan diodumm
canım ben bunları bilmiyordum evdeki tozlar yüzünden çocukların toza alerjisi olacak kesin diyordum meğer tam tersini düşünüyomuşum hiç öyle titiz falan değilm ama evdeki tozları gördükçe aklıma bebişlerim geldi.yani o makinalardan almaya gerek yok diyosun![]()
öyleymiş canım bir daha pzT gitmem çok kalabalıktı canım bu amniyon sıvısını hiç ölçmedi benim dr hep normal diyor bence seninkide normaldir taklılma bence istbl daki dr normal demiş öyledir bence hem zamnla azalmış olsa bile normale dönebiliyor allah korusun kuzularımızı sedacım dr un doğum için ne diyor benimki sezeyan demişti
evet bu oğlanlar inatçı olacak galiba canım benim tedviyle olduğu için drum bu bebekler değerli bebk riske atmayız sezeyan olur demişti ondan yani ve daha döner zaten dedi yanii senin için sorun yok bencce döner 7. ayda filan ve inşallah sende naormal doğumunu yaparsın bizim el mahkum sezeyan herşeyin doğalı güzel yani en güzeli normal doğum 1 günde ayağa kalakabiliyor insan ne yapalım sağlıkla doğsunda yavrularımız ben sezeyana razıyım
benim dr um mu çok relax anlamadımki. ne doğumdan bahsediyor ne başka bişey. çok rahat kadın ya. diyorumki ben balık yiyemiyorum. yeme nolcak diyo. peki normal doğum için yürümek gerekirmiş diyorum. farketmez istersen yürüyebilirsin diyoanlamadım gitti.
rapunzeln çok güzelmiş yazı. hemen eşime yolladım ahahahahahaa![]()
Evdeki tozu tamamen yok edersek büyük ihtimalle o evde yaşayan bebeğin toza alerjisi olur.
Benim bir arkadaşım vardı.Aşırı titizdi.Heryeri kloraklıyordu.Neden bu kadar abarttığını sordum ki zaten sonradan kendim gördüm.Kızın herşeye alerjisi var.Annesi onu aşırı titiz yetiştirmiş.Bunun sonucu olarak her tür toz ve mikrop ona alerji yapıyor.
Mesela denize girip çıktığı zaman bütün vücudu kırmızı çiziklerle doluyor.Başka bir arkadaşa misafirliğe gittiğimizde bir iki saat oturup kalkmıştık ve çıktığında bana kollarını ve sırtını gösterdi.Yine kırmızı kabarık çiziklerle dolmuştu vücudu.Sebebi de klimanın filitresinin temizlenmemiş olmasıymış.Daha önce de yaşadığı için biliyordu.
Bu şekilde yaşamak çok zor olsa gerek.Çocuklarımın böyle bir duruma düşmelerine sebep olmak istemem.O yüzden suyu arıtan makineler ve bu şekilde tozları tamamen yok eden makinaları almayı hiç düşünmedim.Tabii bu sadece benim fikrim![]()
bu da kız zaten rapucum...selamını almıştım kuzum benim..diğer arkadaşlar adına konuştum3 rengide gözüküyor ama turkuaz büyük. ama eğer turkuaz alsaydın 2. bebişde kız olursa olmasdı
yani olurduda turuncu daha iyi olur :82:
ayyy tetenoz aşımı oldum kızlar..henüz ağrı sızı yok ama yarın için rapor verdi doktor..ağrı ateş olabilirmişş tırıs tırıs tırısss![]()
arkadaşlar bende şimdi iğne olmaktan geldim.acayip yandı.ağrı ve şişme olabilir dedi hemşire sadece ağrı olunca minoset kullan dedi.3 gun sürebilirmiş.umarım çok ağrımaz.............
...
benim dr um mu çok relax anlamadımki. ne doğumdan bahsediyor ne başka bişey. çok rahat kadın ya. diyorumki ben balık yiyemiyorum. yeme nolcak diyo. peki normal doğum için yürümek gerekirmiş diyorum. farketmez istersen yürüyebilirsin diyoanlamadım gitti.