Selam arkadaşlar bebeğinin cinsiyetini öğrenenler biraz hamileliğiyle ilgili bilgi verebilir mi? Mesela
Karnı aşağıda mıydı yukarıda mı?
Bebeğinin hareketini ilk ne tarafta fark etti?
Kese şekli nasıldı?
Bebeğin keseye tutunması hangi taraftaydı?
Bebeğin kalp atım hızı kaçtı?
İlk ne aşerdi? (tatlı-tuzlu-ekşi) vs.
Kızımda ilk pişi yemek istemiştim. Sonrasında genel olarak ekşi şeyler yedim. Limon yiyordum mesela. İştahım yoktu hiç. 9 ay boyunca çok zordu iştahsızluk.
Cildim ve saçlarım mükemmeldi.
Hatta çok güzelsin, bebek gibisin erkek çocuğun olur senin dediler o kadar bi aydınlanma geldi bana ama tutmadı bu yorum.

Erkek anneyi güzelleştirirmiş sözde. Ama kızım beni güzelleştirmiş.
Karnım yayvandı.
Mide bulantım hafiften oldu ilk 3 ay ama hiç kusmadım. Yine 3 ay aşırı boyutta halsizlik yaşadım. Sonra enerji geldi.
Genel olarak hamileliğim çok rahat geçti. Bu konuda da rahat hamilelik erkekte olur kız zor geçer demişlerdi.
Bebek neredeydi kese nasıldı hatırlamıyorum.
Şimdikini dr erkeğe benzetti. Fetal dna sonucunu bekliyorum kesinleşmesi için.
Bunda ilk istediğim şey çikolatalı muzlu pasta oldu. Ama sonrasında genel olarak hep tuzlu yedim hala da öyle ilerliyorum. Tuzlu ve kuru şeyleri seviyorum.
İştahım ilkine göre çok iyi.
Ama halsizlik ve bulantı konusunda daha kötüyüm. İlkine göre daha zor geliyor, 28 aylık bir çocukla daha uğraştığım için de öyle olabilir.
Bebek nerede kese nasıl onları bilmiyorum yine.
Karnımın şekli pek belli değil çünkü 12+5im henüz.
sonuç olarak bence bütün genellemeler yanlış. Herkeste farklı oluyor. Ama en çok tutan karın şekli sanırım. Erkek olanlar hep sivri; kızlar yayvan karınlı yapıyor anneyi. gördüğüm bu.