Oyy geçmiş olsun azramıza şimdi daha iyidir inşallah..Hande senin oğluşa kim bakıyordu canım?en son dileğin azrası biraz rahatsızdı ,onunla ilgileniyor herhalde, oda yok bugünlerde...
bende malesef yok cnm tatlı ama malum dönemlerde kaçamak yaparım sanırım
Oyy geçmiş olsun azramıza şimdi daha iyidir inşallah..Hande senin oğluşa kim bakıyordu canım?
Canım bence yapabilirsin arada kaçamak sütlü tatlılardan falan ,kasma kendini:))
kızlar bebişlere evde ayakkabı giydiriyor musunuz
Canım ben giydirmiyorum çorabının üstüne altı deri gibi olan patiklerden giydiriyorum :)kızlar bebişlere evde ayakkabı giydiriyor musunuz
Canım mutlaka zordur ama yinede şanslısın en azından onlar sana geliyorlar kuzucuğunda düzeni değişmez en azından...canım benim bıdığa 1 er ay dönüşümlü olarak annem ve kayınvalidem gelerek bakıyorlar..
ama çok zormuş sürekli evde birilerinin olması...
bebişin iyiliği için napalım...
Canım ben giydirmiyorum çorabının üstüne altı deri gibi olan patiklerden giydiriyorum :)
Canım mutlaka zordur ama yinede şanslısın en azından onlar sana geliyorlar kuzucuğunda düzeni değişmez en azından...
Bugün kızçem ben kapıdan çıkarken ağladı çok üzüldüm bendeartık herşeyi anlıyorlar ama ne yapalım herşey onlara iyi bir gelecek sağlamak için..
benimde annem bakıyor bizimle yaşıyor artık dediğin gibi evde birilerinin olması zor ama bende alıştım artık birde akşamları falan dışarı çıkarken rahatlıkla bırakıyorum bakıcı olsa akşam bırakamazdım.hemde boyle olunca düzenleri değişmiyor kuzularıncanım benim bıdığa 1 er ay dönüşümlü olarak annem ve kayınvalidem gelerek bakıyorlar..
ama çok zormuş sürekli evde birilerinin olması...
bebişin iyiliği için napalım...
ben giydiriyorum bizimkisi ayağında hiç bişey tutmuyor altı deri olan çoraplardan da aldım çıkıyor ayağından ne yapsam acabacanım ben giydiriyordum, sonra nnem tv de bi uzmandan duymuş bebeklere evde ayakkabı giydirilmemeli die, ozamandan beridir giydirmiyoruz, yün patikler varya ya onlardan yada altı deri çoraplardan giydiriyoruz.. ama habire çıkıyor tabiiki
Canım ben giydirmiyorum çorabının üstüne altı deri gibi olan patiklerden giydiriyorum :)
Canım mutlaka zordur ama yinede şanslısın en azından onlar sana geliyorlar kuzucuğunda düzeni değişmez en azından...
Bugün kızçem ben kapıdan çıkarken ağladı çok üzüldüm bendeartık herşeyi anlıyorlar ama ne yapalım herşey onlara iyi bir gelecek sağlamak için..
benimde annem bakıyor bizimle yaşıyor artık dediğin gibi evde birilerinin olması zor ama bende alıştım artık birde akşamları falan dışarı çıkarken rahatlıkla bırakıyorum bakıcı olsa akşam bırakamazdım.hemde boyle olunca düzenleri değişmiyor kuzuların
ben giydiriyorum bizimkisi ayağında hiç bişey tutmuyor altı deri olan çoraplardan da aldım çıkıyor ayağından ne yapsam acaba
bizimkisinin ayağında durmuyor birde bir kaç gündür adım atmaya başladı bende ilk adım ayakkabısı almıştım ortopedik onu giydiriyorum giydirmöesem mi acaba
uzaktan geldikleri ve tüm gün dışarı çıkmadıkları için dışarı çıkarken onlarıda alıyoruz yanımıza,annem gelmek istemiyor ama kayınvalidem bizden önce hazırlanıyor... en son eşimle başbaşa kaldığımız anı hatırlayamıyorum bile...
canım yürümeye başladıysa ayakkabı giydirmek gerekli die biliyorum ben ama tecrübeli anneler daha iyi bilirler
zhr, ilk adım ayakkabısını ne marka aldın? nerden aldın?
ilk adım ayakkabısını doktora soran varmı kızlar?
internetetn ben baktım biraz ama ilk adım ayakkabısı die satılan ayakkabılar çok sert oluyormuş...
doktorlar ise kıvrılabilen yumuşak ayakkabılar öneriyormuş,
kontrolümüzde danışacağım bende doktorumuza
Oyy kıyamam kuzuma kıyamam benevet en azından soğukta her sabah dışarı çıkarmak zorunda kalmıyorum,bakıcıya vermek zorunda kalmıyorum.. hepsinin zorluğu ayrı..1 er ay dönüşümlü olması çocuğun ayda bir afallamasına neden oluyor ama iyi bakıldığı için içim rahat..
benimkide işe giderken ağlıyor, benimle asansöre binip aşağıya indiriyoruz ben çıkıp gidiyorum o inmeden tekrar yukarıböle kandırıyoruz kuzumu
Canım Ben Berkede ilk yürümeye başladığı anlarda bile çok giydirmedim ayakkabı ,zaten yaz dönemine denk gelmişti sadece dışarı çıkarken giydirdim ayakkabıyı ..Ayakkabı seçerken en dikkat ettiğim şey yumaşaklığı elimle kıvırabiliyor olması lazım.benimde annem bakıyor bizimle yaşıyor artık dediğin gibi evde birilerinin olması zor ama bende alıştım artık birde akşamları falan dışarı çıkarken rahatlıkla bırakıyorum bakıcı olsa akşam bırakamazdım.hemde boyle olunca düzenleri değişmiyor kuzuların
ben giydiriyorum bizimkisi ayağında hiç bişey tutmuyor altı deri olan çoraplardan da aldım çıkıyor ayağından ne yapsam acaba
bizimkisinin ayağında durmuyor birde bir kaç gündür adım atmaya başladı bende ilk adım ayakkabısı almıştım ortopedik onu giydiriyorum giydirmöesem mi acaba
güzel bir yazıymış tşk ederim cnm.
UZUN BİR ARADAN SONRA MERHABA KIZLAR NASILSINIZZ??
Off azra capslocka basmışş büyük yazıldı neyse....:))
Beni merak etmişsiniz tomurcum zehra hande sağolun kızlar farkedilmek güzel...
Azranın hastalığı kayınpederim geldi evime misafir derken girmeye vakit bulamadım..Azra çok şükür iyi antibiyotiği şurup olarak alıyo,iğne alrji yapınca..Ama çok ishal günlerdir ilacın etkisiyle..süzüldü kızım günde 7-8 kere kaka yapıyo(..
Çoktandır düzeldi şurubu bitirmek gerekiyomu onu bilmiyorum yaa...
Hepinizi öpüyorum arkadaşlar...
UZUN BİR ARADAN SONRA MERHABA KIZLAR NASILSINIZZ??
Off azra capslocka basmışş büyük yazıldı neyse....:))
Beni merak etmişsiniz tomurcum zehra hande sağolun kızlar farkedilmek güzel...
Azranın hastalığı kayınpederim geldi evime misafir derken girmeye vakit bulamadım..Azra çok şükür iyi antibiyotiği şurup olarak alıyo,iğne alrji yapınca..Ama çok ishal günlerdir ilacın etkisiyle..süzüldü kızım günde 7-8 kere kaka yapıyo(..
Çoktandır düzeldi şurubu bitirmek gerekiyomu onu bilmiyorum yaa...
Hepinizi öpüyorum arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?