Herkese iyi haftasonları!
Merak ediyorum sizde de aynı dert var mi yoksa bir tek bende mi böyle.
Kızımın altını değiştirmek işkence resmen. Ağlıyor. Yatmak istemiyor. Türlü saklabanliklar yapıyorum olmuyor. Bir tek tv karşısında reklamlar varken duruyor. Bu iyi hoş da dışarıya gittiğimizde ödüm kopuyor altını degistircem diye. Çığlık çığlığa. Sanki kesiyorsun. Benim gibi olan var mi?
Merhaba kızlar...Almam idare ederim diyordum ama su an mevcut bebek arabası ile yasamak cok zor
O yuzden tek basıma evden cıkamıyorum..En acilinden, hem cok hafif, hem uygun fiyatlı, hemde sırtı birazcıkta olsa yatabılen bi puset lazım bana...
Önerilerinize cook ihtiyacım var..Simdiden tesekkurler muckk :))
günaydın kızlar
bugün benim anne olduğum gün.Şu an işyerindeyim ve yavrumu ilk kucağıma aldığım aklıma geldikçe gözlerim doluyor.Ne kadar yüce ne kadar güzel bir duygu annelik.Allah hepimizin yavrularına sağlıklı huzurlu mutlu uzun yıllar nasip etsin inş.
Amin Canım Allah nice yıllar bebeklerimizle sağlıklı mutlu uzun yıllar geçirmemizi nasip etsin. Doğum günü için nasıl hazırlandın bizimde Allah nasip ederse 14 Mayıs pazartesi doğum günümüz bende çok duygusallaştım şimdidenSizin dişiniz çıkmışmıydı zhr84 bizim henüz çıkmadı pazartesi dr. kontrolümüz ve aşımız var aklıma takılan soruları not almaya başladım...
Tşk ederim amin cnm.Doğum gününe magnet yaptırttım.50 kişilik olacak evime sığmayacağı için dışarda biyer ayarladık orada yapacağız pazar günü.Sizinde az kalmış siz ne zaman yapacaksınız.Cnm malesef bizimde dişimiz çıkmadı pazartesi aşımız var dr.a sorucam bende.Daha önce dr.umuz yaşına kadar çıkmazsa flor hapı kullanırız demişti ama onuda kullanmak istemiyorum.Birde inek sütü mü kullanıyorsun yoksa çocuk sütü mü ben çocuk sütüne geçtim onuda sorucam dr.a gidince
Tşk ederim amin cnm.Doğum gününe magnet yaptırttım.50 kişilik olacak evime sığmayacağı için dışarda biyer ayarladık orada yapacağız pazar günü.Sizinde az kalmış siz ne zaman yapacaksınız.Cnm malesef bizimde dişimiz çıkmadı pazartesi aşımız var dr.a sorucam bende.Daha önce dr.umuz yaşına kadar çıkmazsa flor hapı kullanırız demişti ama onuda kullanmak istemiyorum.Birde inek sütü mü kullanıyorsun yoksa çocuk sütü mü ben çocuk sütüne geçtim onuda sorucam dr.a gidince
evet aarkadaşlar... gün içerisinde neler veriyorsunuz...öğünlerinizi yazarmısınız...
Canım birşey daha soracaktım sen çorba kahvaltı veya diğer yemeklerini nasıl veriyorsun ben ya süzgeçten yada blenderdan geçirerek veriyorum yoksa benim oğlum yemiyor sen gün içinde neler veriyorsun ben şaşırıyorum ya hep aynı yiyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?