2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gülceza inşallah güzel bir sonuç alırsın canım güzel haberleri verirsin bize.

neden şüpeli demiştin canım ben yeni katıldımda aranıza eskileri pek bilmiyorum

şey ben birazcık kan vermekten hoşlanmadığm için:umursamaz:,evde yaptığım idrar testleri silik çıkıyordu ama iki taraflı anneler sağolsun deli gibi benim adetimi takip ediyorlarmış günün geçti diye annem zorla kan tahili yaptırttı öyle kesinleşti:CüvCüv:

gezgin, ece 1982 çok teşekkürler.inşallah sağlıklı bir dönem geçiririz hepimiz :))
gülceza canım ben de beklenen adet günümden 1 gün önce yaptım ve hassas test de değildi,en ucuzlarındandı, ikinci çizgi o kadar silikti ki anlatamam, var mı yok mu karar bile verememiştim,bir de hayatımda yaptığım ilk testti terübe de yoktu ama üçi gün üst üste yaptığım testlerde ikici çizginin koyulaştığı anlaşılıyordu:) hamilelik belirtileri diye bir başlık vardı burda ikinci çizginin silik hali başlklarında epey vakit geçirdim,özetle&95 hamilesin bence

yok ya nerdeee ben de iştahta zerre azalma yok artma da yok ama cokacimcoook

Ya canım bende migde bulantısı arada yasıyordum saniyelik,tiksinme vardı tek,bugün ilk defa kustum...:gitme: Çok farklı birşeymiş ya... GArip oldum...
İnşallah aşırı bir migde bulantısı yaşamyız...bilmiyorumkismile

Aynen canım bende böyleyim işte....
Ayran ve süt çok tüketiyorum çok şükür...Yogurtta yemeklerle...
İnşallah bunlar faydasını gösterir...Tiksinmek istemiyorum diğerlerinden zaten uzaklastım....eyvahedigeldismile

gezgincim ne güzel gördün demek bebeğini rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Amin canımm sağolasın.... Darısı sizlere inşallah...
Sıkıntı yapma sakın olumsuz düşünme,değerlerin madem iyi kendini bosuna yıpratıyorsun...İnşallah görüceksin bebeğini...Sabırla bekle....
Rabbim sevindirsin hepinizi...Hepimizi her zaman...

Canım basın sağolsun...Ne denir bilmiyorum bu durumda,Rabbim sana ve ailene sabır versin....Bebişinide korusun..bilmiyorumkismile

MAşallaaahhh.... Ne güzek bir duygudur eminim,ikiz bebeklere oldum olası merakım var,Rabbim ilerde banada nasip eder inşallah...:lepi:
Sanada kolaylık versin,sag selim kucagına al inşallaah..
Aramıza hoşgeldin...opuyorumnanaktan

Canım aynen bende tatlı olan herseyden kaçıyorum..
Ne çikolata ne seker nede receller...Agzıma sürmem..Hiç çekmiyor zaten...
Dediğin gibi tursu yiyip duruyorum gecenin bir vaktinde bile,öyle iyi geliyorki elhamd..sempatiksalakcinni

yok ya nerdeee ben de iştahta zerre azalma yok artma da yok ama cokacimcoook

Sanada maşallah canım,böylesi daha iyi sanırım,biz böyle giderse kilo veririz...bilmiyorumkismile

canım doktor bende geçen hafta ilk gittiğimde karnımdan görunmez dedı alltan baktı araştırdım ben daha sağlıklı sonuç veriyormuş ve de hiç bir zararı yokmuş rahat ol canım canın da yanmıyo hıç

Başınız sağolsun, çok üzücü.. allah sabır versin..

aaaa ne güzel, hem de tek yumurta ikizi olcaklar demek... çok özel bir gebelik bu.. çok sevindim adına, tebrik ederim...yerimseniben

Kızlar benim lekelenmeler devam ediyor, cuma günü randevum var.. ve çok korkuyorum.. lekelenmeler kahverengi ve koyu renkte.. ama kırmızı ve kan renginde değil. hep acabalar var kafamda.. acaba bebeğim ölmüş olabilir mi, ya da kalbi durmuş olabilir mi.. ya da bu lekelenmeler düşük başlangıcı mı? ama bu lekelenmelerin yanında herhangi bir ağrım yok.. zaman zama n hafif başdönmeleri ve mide bulantılarım oluyor.. ama az.. umarım boş yere endişe ediyorumdur.........

rezua canım inşallah birşeyin yoktur dr a daha erken gitseydin keşke....
ama sen rahat ol benim annem bana hamileyken 2 ay adet görmüş öyle der hep....

Canım inşallah birşey yoktur,ama daha erken gidemezmisin?...
Can bu sonucta,insan dayanamaz,bence erkenden gitmeye calıs...
Sende rahatlarsın duruma göre,en azından tehlike varsada önlem alınır...

günaydın herkese

Rezua canım inşallah birşey yoktur herşey yolundadır canım.

kızlar soruma cevap verin lütfen yoksa stresten bebeğe bişi olcak vallahi adet olmam gereken hafta kasıklarında çok sancı vardı ve sancıyla birlikte hafif midem bulanıyordu şu anda5+4 oldum mide bulantım çok yok bide sancılarım kesildi.bu normal olabilirmi kesemizi gördük ama o geçen haftaki gibi gendimi çok kötü hissetmiyorum .nolur cevappppppp :sinifsinif: limde değil kafama takıyorum

reuza benimde bir kereye mahsus olmuştu lekelenme. Sonra durdu ben bu gün gideceğim kontrole normalde cumartesi gidecektim fakat duramadım. Bakalım ne olcak. Ama bence bir an önce git erken gidemezmisin yada doktoruna danışıyormusun bu durumu o ne diyo. Benim ilk kaybımda hastaneye yatırmıştılar beni.

gunaydın sekerler nasılsınız......benım yarın ılk usg varrrr ve cok heyecanlıyım ıns hersey yolunda gıderrrrrr....dua edın lutfennnn....fasulyem bıze merhaba dıyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…