2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sagol zonox canım benım ınsanın ıcınde yanan oyle bır annelık atesı var kı....herseye sabretmeyı ogretıyor...hastanede dr muayene ederken bıraz sohbet ettık sız cok ozel annelersınız rabbım sıze baska bır sabır vermıs katlanmak bu kadar seye hıc kolay deyıl dedı...
hayırlısıyla 28. haftaya bı gelsem ıcım bıraz rahatlayacak en azından artık umudum olacak....ne dıyeyım rabbım bıze bagıslasın melek kızımızı......

geçmiş olsun canım seni tüp bebek topiğindede takip ediyordum bende 8 yıl sonra 5. tedavimde gebe kaldım seni ve içinde yanan o ateşi öyle iyi anlıyorum ki eminim ki rabbimde bizim bu emeklerimizin karşılığını verecek ve bizlerde anne olacağız

geçmiş olsun canım seni tüp bebek topiğindede takip ediyordum bende 8 yıl sonra 5. tedavimde gebe kaldım seni ve içinde yanan o ateşi öyle iyi anlıyorum ki eminim ki rabbimde bizim bu emeklerimizin karşılığını verecek ve bizlerde anne olacağız
amın ıns aralcıgım....

[/Bbır MELEK dılıyoum....tam 5 yıdır...
rabbıme sukurler olsun bana ıkı kere hamılelıgı yasattı....benı dunyanın ennnn mutlu ınsanı yaptı...ayaklarımı yerden kestı bunu ustune tek mutluluk olabılır melegımı kucagıma almak heralde....ruyaları yarım kaldı ama coooook mutlu oldum kızlar.....sonunda uzulsemde rabbımden gelene n dıyebılırım kı...
annelık duygusu o kadar kuvvetlıkı yaralarımı cabucak sardı acılarımı hafıflettı aradan 5 ay gectı ben yıne aynı arzuyla aynı ıstekle bebısım ıcın savastım...
hamıleysem rabbıme mılyonlarca kere sukurler olsun deyılsemde mılyonkere sukurler olsun deme kı daha vaktım gelmemıs ban bu fırsatı verdıgı ıcın bana bır umut verdıgı ıcın tekrar bu yollarda savasabılecegım ıcın ya hıc umudumuz olmasaydı..ya hıc bebek sahıbı olamazsınız denseydı....
melegım ıns benımledır ben 5 yıldır onu hayal edıyorum babasına benzemesını cok ıstıyorum mesala kocaman kocaman gozler olsun bana herseyı o guzel gozlerıyle anlatsın....bıde gamzesı olsun o guldu mu dunya gulsun...ve ben onun her gulusunde rabbımı defalarca sukredeyım....babannemın bı duası vardı
basın göl ayagın bahar olsun dıyee ıns oyle bır melegım olur....bereketıyle gelr yuvamıza hayatımıza...
kız mı erkek mı dıye sorarsanız hıc farketmez rabbım neyı takdır ederse....ben erkek cocugu severım esım kızzzzz....ama oyle yada boyle sonucda bızım bebegımız deyıl mı saglıklı olsun yeter...
ozanım cok ıstıyoooo bellı etmıyo bana ama sonunda cok uzulurum dıe....bılıyorum annelık nasıl benım en dogal hakkımsa babalıkda onun....
senelerdır bu yolayız cok mutluda olduk cok uzuldukde benım en buyuk dayanagım oldu o KOCAMAN KALPLI KOCAM benım hıc kırmadı benıde kımseyıde ınanın hepınız gıbı bende askımın baba olmasını cok ıstıyorum....rabbım onun guzel kalbıne gore versın herseyı...allah ondan razı olsun....
az kaldı az ınanın sonuc kotu olursada cok uzmeyecegım kendımı....sadece sıcaklarda gıdıp gelmek bıraz zor oldu....ona uzulecegım bıraz...neyse havalar serınleyınce yola devam ederız n yapalım....bı kat daha guclu donerım bu sefer....
hayat herseye ragmen guzel....n olursa olsun....saglıklıyız kımseye muhtac deyılız ve en onemlısı ınanclıyız ınanmak yolun yolun yarıs bana gore....atalarımız ınancla neler yapmıslar tarıhde hatırlasanız ya! bız o ataların torunlarıyız ben ınanıyorum emınım sızde aynı duyguları paylasıyorsunuz....ve bırgun bızde hayırlısıyla MELEKLERIMIZI kucagımıza alacagız.....hayırlısıyla....
]
kızlar bu benım hamıle oldugumu ogrenmeden bır gun oncekı yazdıgım yazım akılıma geldı sızınlede paylasmak ıstedım....

[/Bbır MELEK dılıyoum....tam 5 yıdır...
rabbıme sukurler olsun bana ıkı kere hamılelıgı yasattı....benı dunyanın ennnn mutlu ınsanı yaptı...ayaklarımı yerden kestı bunu ustune tek mutluluk olabılır melegımı kucagıma almak heralde....ruyaları yarım kaldı ama coooook mutlu oldum kızlar.....sonunda uzulsemde rabbımden gelene n dıyebılırım kı...
annelık duygusu o kadar kuvvetlıkı yaralarımı cabucak sardı acılarımı hafıflettı aradan 5 ay gectı ben yıne aynı arzuyla aynı ıstekle bebısım ıcın savastım...
hamıleysem rabbıme mılyonlarca kere sukurler olsun deyılsemde mılyonkere sukurler olsun deme kı daha vaktım gelmemıs ban bu fırsatı verdıgı ıcın bana bır umut verdıgı ıcın tekrar bu yollarda savasabılecegım ıcın ya hıc umudumuz olmasaydı..ya hıc bebek sahıbı olamazsınız denseydı....
melegım ıns benımledır ben 5 yıldır onu hayal edıyorum babasına benzemesını cok ıstıyorum mesala kocaman kocaman gozler olsun bana herseyı o guzel gozlerıyle anlatsın....bıde gamzesı olsun o guldu mu dunya gulsun...ve ben onun her gulusunde rabbımı defalarca sukredeyım....babannemın bı duası vardı
basın göl ayagın bahar olsun dıyee ıns oyle bır melegım olur....bereketıyle gelr yuvamıza hayatımıza...
kız mı erkek mı dıye sorarsanız hıc farketmez rabbım neyı takdır ederse....ben erkek cocugu severım esım kızzzzz....ama oyle yada boyle sonucda bızım bebegımız deyıl mı saglıklı olsun yeter...
ozanım cok ıstıyoooo bellı etmıyo bana ama sonunda cok uzulurum dıe....bılıyorum annelık nasıl benım en dogal hakkımsa babalıkda onun....
senelerdır bu yolayız cok mutluda olduk cok uzuldukde benım en buyuk dayanagım oldu o KOCAMAN KALPLI KOCAM benım hıc kırmadı benıde kımseyıde ınanın hepınız gıbı bende askımın baba olmasını cok ıstıyorum....rabbım onun guzel kalbıne gore versın herseyı...allah ondan razı olsun....
az kaldı az ınanın sonuc kotu olursada cok uzmeyecegım kendımı....sadece sıcaklarda gıdıp gelmek bıraz zor oldu....ona uzulecegım bıraz...neyse havalar serınleyınce yola devam ederız n yapalım....bı kat daha guclu donerım bu sefer....
hayat herseye ragmen guzel....n olursa olsun....saglıklıyız kımseye muhtac deyılız ve en onemlısı ınanclıyız ınanmak yolun yolun yarıs bana gore....atalarımız ınancla neler yapmıslar tarıhde hatırlasanız ya! bız o ataların torunlarıyız ben ınanıyorum emınım sızde aynı duyguları paylasıyorsunuz....ve bırgun bızde hayırlısıyla MELEKLERIMIZI kucagımıza alacagız.....hayırlısıyla....
]
kızlar bu benım hamıle oldugumu ogrenmeden bır gun oncekı yazdıgım yazım akılıma geldı sızınlede paylasmak ıstedım....

özlemcim duygularını ne kadar güzel yazıya dökmüşsün ben bu yazıda eşimle kendimi gördüm ve burda savaşan inanan kocaman bir çift yürek gördüm inşallah bizlerde kuzularımızı sağlıkla kucağımıza alırız

kızlar hepinize merhabalar,
benden iyi haber yok yine buraya sizlere koştum.
3lü test sonucum için az önce dr.um aradı. kanda 50 de1 toplamda %2 sonuç çıkmış.riskli gebelik prof. recep bey e ultrason ve amniyosentez için birazdan randevu alıcam.
dorti canım inş. senin sağlıklı haberini almışsındır. senin sonuç kaçtı şimdi durum nedir.
lütfen amniyosentez yaptıranlar yada yapacaklar görüş bekliyorum..
hiç iyi değilim güçlü olmak zorundayım tek bildiğim allahım yardım hepimize uucunda banada:14:

canım geçmiş olsun yalnız değilsin ben de senin gibi 2 gün önce test sonuçlarımı aldım ve 135 de 1 risk çıktı.ağlamaktan gözlerim şişti dr.amniyosentez dedi karar verememiştim doktorum iki hamileliğinde de yaşamış bunu ve sıvı aldırmış tertemiz çıkmış bizde bile yanılma olabiliyor korkulacak bişey yok dedi. ama bugün karar verdik cuma günü yaptırıyorum .
kızlar yarın diyarbakıra gidiyorum dua edin ne olur.inş. tertemiz sonuçlar alırız tüm anneler..

canım geçmiş olsun yalnız değilsin ben de senin gibi 2 gün önce test sonuçlarımı aldım ve 135 de 1 risk çıktı.ağlamaktan gözlerim şişti dr.amniyosentez dedi karar verememiştim doktorum iki hamileliğinde de yaşamış bunu ve sıvı aldırmış tertemiz çıkmış bizde bile yanılma olabiliyor korkulacak bişey yok dedi. ama bugün karar verdik cuma günü yaptırıyorum .
kızlar yarın diyarbakıra gidiyorum dua edin ne olur.inş. tertemiz sonuçlar alırız tüm anneler..

canım dualarım seninle rabbim yüzünüzü güldürsün meleğin çok sağlılıdır inşallah allah yüzünü güldürsün

canım cok gecmıs olsun ıns sonucları cok guzel gelır dualarım sızınle...

İy aksamlar arkadaşlar
Aslında her gün okuyorum yazılarınızı subaru :52: maşallah nissandamı çalışıyorsun kadınlar kulubündemi çözemedim canım :60: Valla Allahım gününü veriyo çalışan bayanlara ben bugün alışverişe gittim ayaklarım ağrıyor hala
:67:

Melekm allah razı olsun canım kolay dğum duası yayınlamıştın hemen kaydettim ve inşallah ezberlyecem Cümlemizin doğumu kolay ve sorunsuz olur inşallah

Mızmız cım üçlü testinide yaptırmışın inşallah çok güzel çıkar canım bende 16.haftamdayım 18 yda 19 haftamda yaptırmayı düşünüyorum geçmi sizce???:49:

zonox gecen gün pilatese gittigin okumuştum harika gerçekten çok sevindimsenin adına ve çok imrendim canım keşke benimde burda öyle imkamlarım olsa eş durumundan ilçelerde geziyoruz bakalım :84: normal olursa doğumun eminim çok rahat olur keşke imkan olsada hocanın gösterdıgi hareketlerden bizede göstersen bizde evde yapsak :9:

Kızlar hepinizde Allaha emanet olun yegenlerime iyi bakın iyi akşamlar:66:

canım saol. ben de burda haftada 1 gün 2 saat gidiyorm. gerisini evde ebru şallı hamile platesi ile devam ediyorum. plates topu ve cd si toplam 30 milyon verdim (merak edenlere) benim hocam jale dural ve süper bir hoca. açıkcası ebrunun hamile platesi zor geldi ama hareketler güzel açıldığını hissediyorsun.

keşke imkanım olsa paylaşsam. normal doğum için değil sadece bebğimiz içinde plates çok faydalı:34:

özlem, yazın süper Allah gönlüne göre de vermiş arkadaşım:49::71:

allahıma sukurler olsun zonoxcugum.....rabbım ısteyen herkese nasıp etsın yuzunu guldursun ıns....

kızlar haftada 2 kez balık tüketmeyi lütfen unutmayın. benim doktorum burnunu tıkayıp balık yicen dedi:37:
hergün ceviz ve badem yemeyi unutmayın
süt içemeyenler süt tatlısı yemeyi unutmayın
asla diyet ürünler tüketmeyin sakarin bebeğinize zararlıymış
her gün tatlı niyetine kuru siyah ve kuru üzüm yiyin (çinko ve demir içinde)
haftada en az 2 kere et ya da tavuk ve sebze tüketin,
her sabah kahvaltınızdan yumurtanızı eksik etmeyin. yağda değil haşlanmış olan
sütü sabah kahvaltısında değil 1 2 saat sonra için yemekler sütün vitaminini öldürüyormuş
sebzlerinizi çoooook iyi yıkayın bu dönemde böbrek kumları oluşabiliyormuş
hergün külot değiştirin akıntılarınız uzun süre külotunuzda kalırsa lökosit, enfeksiyon oluşumu için iyi bir ortam oluşuomuş
en az 2 litre su için litre hesabı için yarım litrelik su şişesine doldurup günde 4 tane içmeniz yeterli(amino sıvınız bol olsun diye)
kek, kurabiye, baklava,çikolatayı en az düzeyde tüketin bunlar yerine bal, reçel ve sütlü tatlı tüketin
banyodan sonra külotunuzu giymeden önce vajeninizi iyice kurulayın. mantar yapar

ÇOK ÖPÜYORUM BEHLÜL KAÇAR:49:

kızlar haftada 2 kez balık tüketmeyi lütfen unutmayın. benim doktorum burnunu tıkayıp balık yicen dedi:37:
sütü sabah kahvaltısında değil 1 2 saat sonra için yemekler sütün vitaminini öldürüyormuş
hergün külot değiştirin akıntılarınız uzun süre külotunuzda kalırsa lökosit, enfeksiyon oluşumu için iyi bir ortam oluşuomuş
en az 2 litre su için litre hesabı için yarım litrelik su şişesine doldurup günde 4 tane içmeniz yeterli(amino sıvınız bol olsun diye)
kek, kurabiye, baklava,çikolatayı en az düzeyde tüketin bunlar yerine bal, reçel ve sütlü tatlı tüketin
banyodan sonra külotunuzu giymeden önce vajeninizi iyice kurulayın. mantar yapar

canım vermiş olduğun bilgiler için çok sağol bunlara dikkat etmeye çalışacağım

Monoroza90 canım inşallah hayırlı çıkar sonuçların senin için dua edicem canım..Bozma moralini Rabbim büyük...
Özlem483 canım kızın oluyomuş hayırlı olsunnnn...

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR. BENİM BEBİŞİMİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU.....
KIZIM OLUYO BENİMMMM..:52::52::52::52:

SAğlığı gayet iyi. ayrıntılı ultrason incelemem vardı bugün iyi çıktı şükürler olsun..
Fetal ekokardiyografi yaptı kalbini inceledi oda iyi kemiği organları vs. hepsi iyi canlarım boyunu sölemedi ama 265gr.çıktı kuzucum.... Böle işte haber veriyim dedim..

FDilek benim sola dayalı veledim kızmış yani..................:52:

Monoroza90 canım inşallah hayırlı çıkar sonuçların senin için dua edicem canım..Bozma moralini Rabbim büyük...

SAğlığı gayet iyi. ayrıntılı ultrason incelemem vardı bugün iyi çıktı şükürler olsun..
Fetal ekokardiyografi yaptı kalbini inceledi oda iyi kemiği organları vs. hepsi iyi canlarım boyunu sölemedi ama 265gr.çıktı kuzucum.... Böle işte haber veriyim dedim..

prensesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah maşallah kuzuya sağlığı kilosu gayet iyi

kızlar markofoni sitesinde Z ANDCO yabancı çocuk markası satışı var ben aldım ikili takım çok güzel:1::emir_bebek:.sizlerde bir göz atın isterseniz.

canım eşinin doğum günü kutlu olsun seneye inşallah kızınızla kutlarsınız nice sağlılı mutlu senelere
teşekkür ederim canım benimm ..seneye bebeğim verecek hediyesini babasınaainşallahh ...

Anaaa senle aynı soldaydı benziyodu birbirine ikimizinde kızı olduu ..Maşallah bebeğine bende ayrıntılı olucam ama dr. izinde zamanı yoktur inşallah..
Zonoxcum bilgiler çok iyi ben kahvaltıyı sütle yapıyodum bırakayım ozaman.Geçen dr yvde portakal suyuyla yapın dedi peynirinde emilimini arttırıyomuş..

Bugün aşkımın doğum günüüü bu şarkıya bayılıyoruumm ilk kendi doğum günümde eşim dinletmiştii paylaşmak istedimm
YouTube - doğum günün kutlu olsun...- tuğba özerk

Dilekcim, askinin dogum gunu kutlu olsunn, daha nice yillara insallah kizinla ve esinle cnm.

Zonox 'cum: tesekkurler cani verdigin guzel bilgiler icin. Balik cok cok onemli, ama haftada 1 bile yemiyoruz, kaldiki 2 kez yiyelim. Bu konuda biraz daha cekiduzen vermeliyim kendime:20:

Duncan, hayirli ugurlu olsun insallah kizicennn, saglikla gelsin insallah dunyaya. Hersey yolundaymis canim masallah bebisine:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back
X