2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar dün doktora gittim birbuçuk hafta az söyledi doktor böyle bi durumla karşılaşan varmı aranızda bana olabilir falan dedi ama kafama takıldı bikere:44:

arkadaşlar dün doktora gittim birbuçuk hafta az söyledi doktor böyle bi durumla karşılaşan varmı aranızda bana olabilir falan dedi ama kafama takıldı bikere:44:

geç döllenme olmuş olabilir cnm, takma kafana. bi hafta önden yada arkadan gelebiliyormuş bebekler. dr da olabilir demiş baksana. boşuna strese sokma kendini.

Turko kontrolün güzel geçmiş hayırlı olsun canımmm
çok sağol canımm

geç döllenme olmuştur canım benimkide önce 5 gün önde gidiyorsun diyordu bu gidişimde 10 önde gidiyor dedi doktorum benimki tedaviyle olmuştu ve erkekn dölleme olmuştu yani budurumlar normal kafaya takıcak bişey degil caım saglıklı olsunlarda bebişler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

su peri senmi sormuştun canım şu su gibi bişeyler geliyordu sık sık çamaşır degiştiğimi söylemiştim ewet doktora sordum sıvısı gayet iyiymiş o su gibi bazen gelmesi normalmişş kızlarr endişelenmeyin ama yinede gözükmekte fayda var ben sordum içim rahatladı

ececim normaldi buradakine göre gidiyordu.bu arada sıvı gelmesini bende sordum doktora beyaz katımsı olunca sorun olurmuş fitil varmış o kullanılmalıymış beyazımsı katı olması mantar olduğunu gösteriyormuş

Su an topikte yalnızım ama yine de bişeyler yazmadan cıkmak istemedim..
Eşimle cok güzel bi haftasonu yasadık...Dün bebegimize ciciler aldık yine bir sürü...
Bugunde yılbası için alısverişimizi yaptık,Yine bi sürü magaza gezdim kudurmus gibi ama cok yoruldum..
Benim oglanda cok yorulmus olacak ki saatlerdir tık yok yavrumda, uyuyor herhalde:9:

Ha birde cuma günü Özlemin yanında cok güzel vakit gecirdim..Konustuk bol bol sevdim onunda melegini..İnşallah o da saglıkla cıkacak hastaneden..Dualarımızı eksik etmeyelim...
Yarın görüşmek üzere..bye byee

Eşimle cok güzel bi haftasonu yasadık...Dün bebegimize ciciler aldık yine bir sürü...
Bugunde yılbası için alısverişimizi yaptık,Yine bi sürü magaza gezdim kudurmus gibi ama cok yoruldum..
Benim oglanda cok yorulmus olacak ki saatlerdir tık yok yavrumda, uyuyor herhalde:9:

Ha birde cuma günü Özlemin yanında cok güzel vakit gecirdim..Konustuk bol bol sevdim onunda melegini..İnşallah o da saglıkla cıkacak hastaneden..Dualarımızı eksik etmeyelim...

cicileri güle güle giyisin ogluşun canımm

güle güle kulansın bebişin aldıklarını .....

cicileri güle güle giyisin ogluşun canımm

güle güle kulansın bebişin aldıklarını .....

Cook tesekkur ederim kızlar...Daha iyileri sizlerin olsun inşallah
Bebek magazası gezmek meger ne kadar güzelmişş:64:
Ama alıncak o kadar cok sey var ki daha...
Ayy kuzumun banyo süngerini bile aldım..Minicik coraplardan da tabii...:81:
Yalnız aklıma takılan bişey var..acaba alısveriş yaparken ilk 6 ayımı göz önüne alayım..Yani kısa lazım olacak seyleri simdiden almak gerekir mi bilemedim..Hani pijaması,esofmanı daha büyük bodyler coraplar falan..Tecrübeli anneler yardım lütfen:26:

Son düzenleme:
Cook tesekkur ederim kızlar...Daha iyileri sizlerin olsun inşallah
Bebek magazası gezmek meger ne kadar güzelmişş:64:
Ama alıncak o kadar cok sey var ki daha...
Ayy kuzumun banyo süngerini bile aldım..Minicik coraplardan da tabii...:81:
Yalnız aklıma takılan bişey var..acaba alısveriş yaparken ilk 6 ayımı göz önüne alayım..Yani kısa lazım olacak seyleri simdiden almak gerekir mi bilemedim..Hani pijaması,esofmanı daha büyük bodyler coraplar falan..Tecrübeli anneler yardım lütfen:26:

canım şimdi bend e magazalardan aldıklarımı büyük alıyorum çükü bizim bebişler yaz bebişi olacak şimdi olan bebek tulumları falan kış bebişleri için giydiremem diye almıyorum kış için alınacaklarıda büyük al çünkü inşallahh gelecek kışa büyümüş olacaklar birde erkek bebek daha iri oluyormuş aldıgın küçük ler kalabilir büyük al biraz ki rahat giyinsi yakışıklınn
bende giidyorum bakıyorum o tulumlara bayılıyorum ama ona gelicek zamanda yaz olacak yani yazlık almamız lazım onu için ben elbise kısmını büyük bölümüü nisan ayıda almayı düşünüyorum şimdiki bebiş kıyafetleri bizikilere olmaz yaz bebişleri olacaklar inşallahh

Son düzenleme:
canlarım selammmmm

geçmişi okuyamadım ama umarım kötü haberler yoktur.

umarım herkes iyidir :))
canlar, oğlum mesaneme vuruyor. çok altta atıyor. böyle olan var mı. her vurdukça idrar sıkışması gibi oluyor

canım şimdi bend e magazalardan aldıklarımı büyük alıyorum çükü bizim bebişler yaz bebişi olacak şimdi olan bebek tulumları falan kış bebişleri içi giydiremem diye almıyorum kış için alınacaklarıda büyük al çünkü inşallahh gelecek kışa büyümüş olacaklar birde erkek bebek daha iri oluyormuş aldıgın küçük ler kalabilir büyük al biraz ki rahat giyinsi yakışıklınn
bede giidyorum bakıyorum o tulumlara bayılıyorum ama oa gelicek zamanda yaz olacak yani yazlık almamız lazım onu için ben elbise kısmunı büyük bölümüü isan ayıda almayı düşüüyorum şimdiki bebiş kıyafetleri bizikilere olmaz yaz bebişleri olacaklar inşallahh

Cok saol canım...Hazır şimdi mevsim kısa dönüyorken kıslık alınabilir, gelecek kış için..
Ben hep ilk 3 ayı dusunuyorum malum buralara kolay kolay kıs ta gelmiyor..Aldıgım bodyler kısa kollu..ama uzun kollu alt üst,içinde sapkası eldiveni önlügü olan 2 takım aldım..Hani dogunca ilk 1 ay giyebilir diye..Malum yenidoganda o kadar cıplak bırakılmaz hanii dimi yaa:26:
ayy hç biilmedigim konular bunlar..İnsanın basında bi yok göstereni olmayınca cok zor..Gereksiz alısveris yapmaktan ve gereksiz para harcamaktan korktugum için habire arastırıyorum okuyorum...
Offf zormus bu işler ama bi o kadar da zevkli:64:

canlarım selammmmm

canlar, oğlum mesaneme vuruyor. çok altta atıyor. böyle olan var mı. her vurdukça idrar sıkışması gibi oluyor

Cok sukur biz iyiyiz canımm
Benimde arada oluyor öyle ki wc ye kendimi zor atıyorum..
Büyüdükleri için oluyor galiba böyle..Ya da geriniyo içeride keretalar:9:

canlarım selammmmm

hoşgeldin caım enimkide bazen çok alt tarafa vuruyor ama yer degiştiğinde birde bakıyorum baya yukarıda oynuyor yer degiştirdiğinde geçer diye düşünüyorum arda bey orayı sevmiş demekki bizimki çok geziyor :)))

Cok saol canım...Hazır şimdi mevsim kısa dönüyorken kıslık alınabilir, gelecek kış için..
Ben hep ilk 3 ayı dusunuyorum malum buralara kolay kolay kıs ta gelmiyor..Aldıgım bodyler kısa kollu..ama uzun kollu alt üst,içinde sapkası eldiveni önlügü olan 2 takım aldım..Hani dogunca ilk 1 ay giyebilir diye..Malum yenidoganda o kadar cıplak bırakılmaz hanii dimi yaa:26:
ayy hç biilmedigim konular bunlar..İnsanın basında bi yok göstereni olmayınca cok zor..Gereksiz alısveris yapmaktan ve gereksiz para harcamaktan korktugum için habire arastırıyorum okuyorum...
Offf zormus bu işler ama bi o kadar da zevkli:64:

canım beim bahsettiğim zaten 0,3 aylık elbiseler ama hastane çıkışları giyiirler zaten tam yaz olmaz dgduklarında birde yeni bebek çok kusar süt kusuyorlar hastane çıkışını ben 7 tae aldımm sık degişiliyor çükü yeni bebek sık kusuyor ama 0,3 ay bölümünü almıyorum isana erteledimm alsamda kışlıkları büyük alıyoru 9 aylıkken giyecegi kadar ee kızımdan tecrübe edindim yaaa bendeondan biliyorumm

canım beim bahsettiğim zaten 0,3 aylık elbiseler ama hastane çıkışları giyiirler zaten tam yaz olmaz dgduklarında birde yeni bebek çok kusar süt kusuyorlar hastane çıkışını ben 7 tae aldımm sık degişiliyor çükü yeni bebek sık kusuyor ama 0,3 ay bölümünü almıyorum isana erteledimm alsamda kışlıkları büyük alıyoru 9 aylıkken giyecegi kadar ee kızımdan tecrübe edindim yaaa bendeondan biliyorumm

Canımm cok saol önerilerin için...
Yarın görüşmke üzere herkese iyi geceler...
Çalışacak anne adayları sizlere de kolay gelsin şimdiden...

Cok sukur biz iyiyiz canımm
Benimde arada oluyor öyle ki wc ye kendimi zor atıyorum..
Büyüdükleri için oluyor galiba böyle..Ya da geriniyo içeride keretalar:9:

hoşgeldin caım enimkide bazen çok alt tarafa vuruyor ama yer degiştiğinde birde bakıyorum baya yukarıda oynuyor yer degiştirdiğinde geçer diye düşünüyorum arda bey orayı sevmiş demekki bizimki çok geziyor :)))

kızlar valla benmki yerini beğendi çıkmıo yukarı. şimdide mesanemi tekmeliyo yandım ben yaaaaaa:14:

günaydınnnnn arkadaşlarım
2010 'un bu son haftabaşında hayırlı bir hafta olmasını ve 2010 daki tüm kötü haberlerinde son bulmasını temenni ediyorum umarım son haftasını çok mutlu bol tekmeli güzel sonuçlu bir hafta olarak kapatırız :64::64:

Back
X