Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçti canım ya çok şükür sağol sorduğun için
sevindim cnm, bi güzelde tekmede yemişsin.maşallah prensese. o tekmeyle uyanmak çok güzel oluyor.
![]()
kızlar bu arada bişey sorucam karnı kaşınan varmı benim ara ara öle bir kaşınıyo ki anlatamam![]()
benimde kaşınıyor arada, çok şiddetli değil. bazen korkuyorum çatlıyormuyum diye. karın gerildikçe kaşıntı yaparmış![]()
geldimmmm ağrım geçti çok şükürbizimkinin tekmesiyle uyandım
![]()
kızlar herekse merhaba
teşekkür ederim canım.. amin inşallah herzaman güzel haberlerle geliriz..Cerenli yagmur canım çok sevindim...Hep böyle güzel haberler duyarız inşallah..
Semaysen canım kızın iyiymiş ne güzle bir haber..Varsın renkli görüntü olmasın...Taki senin mesajını okuyana kadra bene renkli ultrason yapılacak sanıyordum öyle olmadıgını anladım....(((
Özüm canım arkadaşım hayırlısı olsun biraz daha sabır tatlım güzle günle rgelecek bugünler geçecek..Kızınla sana rabbim uzun ömürler versin...amin
kızlar bu arada bişey sorucam karnı kaşınan varmı benim ara ara öle bir kaşınıyo ki anlatamam![]()
HAYDİ GEÇMİŞ OLSUNNNN
ay kızın çok acıkmış heralde bu kadar sert tepik attığına göre
hemen bişeyler atıştırdım şimdi dineniyo
teşekkür ederim canım.. amin inşallah herzaman güzel haberlerle geliriz..
canım benimde olmuştu bi ara ama ben yağlandığım için geçti şimdi çok nadir oluyor.. sende yağlanmayı ihmal etme yoksa çatlarsın![]()
afiyet bal şeker olsun fındığıma yarasınn
yarasın yarasın valla fındığamı yarıyo anasınamı bilmem tartılınca görücez artık![]()
valla benim yediklerim bana yarıyo kızlar sizi bilmem,,çook hızlı kilo alıyorum nasıl çözücem bu sorunu bilmiyorum..
bebişimi hissediyorum artık ama hep kasıklarımda akşamda sırt üstü yatıp kumandayı karnıma koydum koyduğum yere 1-2 defa pıt pıt vurdu ama hep kasıklarımda hissediyorum normalde otururken sizinkide öylemi??