Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    38
Sağlıkla gelsin.
Cinsiyeti söylemedi mi doktorunuz?
Aslında doktorum kız diye tahminde bulundu ama cumartesi günü böyle mini ni organizasyon yapmak istedik beyaz kapalı bir kutunun içine kızsa pembe erkekse mavi çiçek koydurup eşimle kutuyu o an açıp videoya almak istedik o yüzden cinsiyeti sormadık süpriz olcak bakalım🥰🥰☺️ bu arada sizde sağlıkla alın kucağınıza

Bende dün gittim 12+4 dü ben. Sordum erken daha dedi görünmüyor dedi bakalim 10 gün sonra bende ikili sonuç almaya gitcem
Bazı Drlar risk almak istemiyor netlesmeden, bazıları da o an bebeğin pozisyonu uygun değil diye göremiyor. Ben Dr uma ultrason yaparken erken oldugunu ve değişme ihtimalinin olduğunu göze alarak soruyorum bi tahmininiz var mı demiştim. Söylemişti o an ve ekranda gösterdi fakat bebekler hala gelişme döneminde ve çok küçükler. Yanılma payı yüksek oluyor haliyle 😄

Kızlar Fetal Dna sonucumuz çıktı çok şükür tertemiz Allahım binlerce kez şükür, şuan kuş gibiyim 🥰 Rabbim hepinize tertemiz sonuçlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın🌹💕🤗
Mini not: Natera panaroma da yaptırdım tam 1 haftada geldi sonucum geçen çarşamba 11 haftalıkken vermiştim çok memnun kaldım Cüneyt bey ilgilendi bilgilerinize❣️
Canım lilay çok mutlu oldum darısı hepimize inşallah 🥰❤️🙏🤲🏼
Ay cinsiyetten haber et bacım☺️

Selam arkadaşlar bebeğinin cinsiyetini öğrenenler biraz hamileliğiyle ilgili bilgi verebilir mi? Mesela
Karnı aşağıda mıydı yukarıda mı?
Bebeğinin hareketini ilk ne tarafta fark etti?
Kese şekli nasıldı?
Bebeğin keseye tutunması hangi taraftaydı?
Bebeğin kalp atım hızı kaçtı?
İlk ne aşerdi? (tatlı-tuzlu-ekşi) vs.

Selam arkadaşlar bebeğinin cinsiyetini öğrenenler biraz hamileliğiyle ilgili bilgi verebilir mi? Mesela
Kese şekli nasıldı?
Bende merak ediyorum

Kese şekli nasıldı?
Benim bugün kontrolüm vardı kontrolde net olarak pipisini gördüm ama cinsiyeti kağıda yazdırdık hafta sonu parti yapacağız.
Karnım henüz çıkmadı hiçbir değişiklik yok vücudumda şişkinlik vs
Cildimde sivilcelenme olmadı
Bebeğin hareketini daha hissetmedim ama bebeğim hep sağ taraftaydı
Kese fasulye şeklinde en başından beri
Kalp atışı 136
Sürekli tuzlu ve tatlı yemek istedim ekşi çok sevdiğim halde ekşi bir şeyi ağzıma sürmek bile istemedim

Benim bugün kontrolüm vardı kontrolde net olarak pipisini gördüm ama cinsiyeti kağıda yazdırdık hafta sonu parti yapacağız.
Karnım henüz çıkmadı hiçbir değişiklik yok vücudumda şişkinlik vs
Cildimde sivilcelenme olmadı
Bebeğin hareketini daha hissetmedim ama bebeğim hep sağ taraftaydı
Kese fasulye şeklinde en başından beri
Kalp atışı 136
Sürekli tuzlu ve tatlı yemek istedim ekşi çok sevdiğim halde ekşi bir şeyi ağzıma sürmek bile istemedim
Erkekte tatlı isteği olmuyor deniyor genelde ama değişiyor galiba kişiden kişiye belkide

Yanlış gormuyorsam burda çıkıntı 😂 bizimkinde fotoda degil de o an bakarken ortada çıkıntıyı gördük yoksa paylaşırdım ama sizin foto o kadar net olmasa da çok benzettim yani😂 cidooss cidooss

Eklentiler

• Screenshot_20250813_214159_Chrome.webp
    Screenshot_20250813_214159_Chrome.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 7
Yanlış gormuyorsam burda çıkıntı 😂 bizimkinde fotoda degil de o an bakarken ortada çıkıntıyı gördük yoksa paylaşırdım ama sizin foto o kadar net olmasa da çok benzettim yani😂 cidooss cidooss
Aynen bizimde bakarken çok çok netti birde o esnada renkli şekilde bakıyordu doktor maşallah her şeyini gösterdi utanmaz çocuğum 🤣🤣

Aynen bizimde bakarken çok çok netti birde o esnada renkli şekilde bakıyordu doktor maşallah her şeyini gösterdi utanmaz çocuğum 🤣🤣
Ay şimdi de kordon falan çıkar mı diye tereddüt ediyorum 😂 çocuk bizimle dalga geçiyor 😂 geçen kontrolde de net kız gibiydi ya gördük yani gerçekten 😂 şimdiden parmağında oynatıyor 😂😂

Kese şekli nasıldı?
Cinsiyeti erkek karnım yukarda ve sivri yani yayık şekilde değil🥰
Kalp atış hızı 160 idi. Sanırım kız belirtisiymiş ama bizde doğru çıkmadı ve 15. Haftamı bitirmeme rağmen henüz hiç bişey aşeremedim bulantıdan sadece ekşi yiyebildim😂

Back
X