2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Cerenli yagmur canım çok sevindim...Hep böyle güzel haberler duyarız inşallah..

Semaysen canım kızın iyiymiş ne güzle bir haber..Varsın renkli görüntü olmasın...Taki senin mesajını okuyana kadra bene renkli ultrason yapılacak sanıyordum öyle olmadıgını anladım....:((((

Özüm canım arkadaşım hayırlısı olsun biraz daha sabır tatlım güzle günle rgelecek bugünler geçecek..Kızınla sana rabbim uzun ömürler versin...amin
teşekkür ederim canım.. amin inşallah herzaman güzel haberlerle geliriz..

kızlar bu arada bişey sorucam karnı kaşınan varmı benim ara ara öle bir kaşınıyo ki anlatamam:52:

canım benimde olmuştu bi ara ama ben yağlandığım için geçti şimdi çok nadir oluyor.. sende yağlanmayı ihmal etme yoksa çatlarsın:14::14::45::45::45:

Banada Dr'um çatlaklar için pregnacare önerdi fakat ben onun yanında birde Roc aldım :) İnş. çok çatlağımız olmaz..Benimde karnım çok kaşınıyo,acaba bebişmi yapıyor arada dedim ama herhalde değil :( Bebiş çünkü sağlam tekmeleriyle maş. ben burdayım diyor :))

yarasın yarasın valla fındığamı yarıyo anasınamı bilmem tartılınca görücez artık:52:

valla benim yediklerim bana yarıyo kızlar sizi bilmem,,çook hızlı kilo alıyorum nasıl çözücem bu sorunu bilmiyorum..

bebişimi hissediyorum artık ama hep kasıklarımda akşamda sırt üstü yatıp kumandayı karnıma koydum koyduğum yere 1-2 defa pıt pıt vurdu ama hep kasıklarımda hissediyorum normalde otururken sizinkide öylemi??

Selam guzel anneler,

Okadar cok yogunumki topigi takip edemez hale geldimm:17:

Alel acele birkac sayfayi okudum veee coook guzel haberler aldim:))

Cerenliyagmur, gozumuz aydin canimmm, sonucun temi cikmis, Rabbime sonsuz sukurler olsun:nazar:Simdiden sonra sende gonul rahatligiyla bebeginin ceyizini dizesin artik annesi, herseyin hayirlisi olsun bundan sonrada insallah

Semaysem, canim seninde ayrintilin guzel gecmis, seninde gozun aydin, bebegini renklide gorememisin ama olsun varsin, sagligi iyiya miniklerimizin onemli olan o canim.

Kizlar, bu siralar icim baya buruk:59: 14 yildir yanyana oturdugumuz abimler 2-3 gundur tasinma telasindalar. Kendi evlerini aldilar cok sukur, bugunde esyalari tamamen goturuyorlar.
Cok alismisiz birbirimize, ben cok ozleyecegim onlari:58:

Biryandan evlerinde ufak tefek islerine yardim ederken diger yandanda gozyaslarimi tutamadim:59::59:

Cok uzaga tasinmadilar, arabayla 10 dk ...ama olsun...yanyaya olmakta birkaskaydi yillardir, hep beraber yedik ictik gulduk...bebegimi beraber buyutucektik gelinimizle...
Birbirimize caktirmadan bi bizim gelin gidip agliyor anneme uzuntusunden..bir ben:))))
delimiyiz ne:52:

Iste boyle kizlar...azicik derdimi dokeyim dedim size...

herkerler iyidir umarim, optuk kizimla sizi teyzeleri

Şuna sitede olan herkese meraba nasılsınız bugun 3lü test sonuçlarını aldım Allaha Şükür Bebişim iyiymis çok rahatladım....bu arada bebişim 19 haftalık oldu 19 hafta 1 gün :) :32:

valla benim yediklerim bana yarıyo kızlar sizi bilmem,,çook hızlı kilo alıyorum nasıl çözücem bu sorunu bilmiyorum..

bebişimi hissediyorum artık ama hep kasıklarımda akşamda sırt üstü yatıp kumandayı karnıma koydum koyduğum yere 1-2 defa pıt pıt vurdu ama hep kasıklarımda hissediyorum normalde otururken sizinkide öylemi??

bende aşağıda hissediyorum hep

Back
X