2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Fdilek48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
2.104
0
66
Muğla
Artık yavaş yavaş cinsiyetler öğreniliyo örgüler falan yapılmaya başlanıyo buradan paylaşalım bebeklerimize aldıklarımızı el emeklerimizii..

Allah hepimize bu yaptıklarımızı güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallahh..

Son düzenleme:
bunlar topiğin ilk örgüleri daha neler örecegimmmmm nelerrr

Eklentiler

• $örğü 004.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 88
çok güzeller
ellerine sağlık
ben hiç anlamıyorum keşke yapabilseydim.artık anneanneleri örecek

kızlar şimdilik ördüklerim bukadar ama cinsiyet belli olursa yenilerini örecegim begendiğinize sevindim arkadaşlarrrrrr

kızlar şimdilik ördüklerim bukadar ama cinsiyet belli olursa yenilerini örecegim begendiğinize sevindim arkadaşlarrrrrr

süper hepsi, yapmak isteyenlere, resimden çözemeyenlere tarif de edersin artık :))

benim ördüklerim çok daha az, annemin ördükleri süper...inşallah hafta sonu çeker koyarım onları da

bu arada ben genç anneyim 26 yaşındayım ördüklerime bakıpta yaşlı zannetmeyin benii bu resim bu yaz başında çekildi kızlar 2. bebegim yolda kızımda 2 buçuk yaşında

Eklentiler

• $gölette 027.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 100
çok güzeller
ellerine sağlık
ben hiç anlamıyorum keşke yapabilseydim.artık anneanneleri örecek

Valla hepsi birbirinden güzel bunların ellerinize sağlık bayıldım valla

süper hepsi, yapmak isteyenlere, resimden çözemeyenlere tarif de edersin artık :))

benim ördüklerim çok daha az, annemin ördükleri süper...inşallah hafta sonu çeker koyarım onları da

begendiginize sevindim saolun kızlarr

turko banada yaaaaaaaaap çok güzeller. eline bileğine nazar değmesin inşallah canım benim

turko banada yaaaaaaaaap çok güzeller. eline bileğine nazar değmesin inşallah canım benim

canın saolsunn tatlımmmmm seninki erkek eger benim bebişte erkek olursa bak buraya daha ne erkek örgüleri ekleyecegimm örüp örüp bunlar kızıma yaptıklarımdı

turkocum açılışı yaptın hayırlı olsuun bebeğin güzel günlerde giyer inşallahh..
Ayrıca sadece kıyafet değil biberon beşik hazırgiyim ne aldıysak ekleyelim buraya birbirimize fikir olur walla :))

Maşallah turko hem annesin hem 2.yi bekliyorsun hem bunları örebecek vaktin kalıyor valla resimede baktım hiç yaşını göstermiyorsun maşallh 41 kere
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada

turkocum açılışı yaptın hayırlı olsuun bebeğin güzel günlerde giyer inşallahh..
Ayrıca sadece kıyafet değil biberon beşik hazırgiyim ne aldıysak ekleyelim buraya birbirimize fikir olur walla :))

çok saol ewet canım sayende açtık topiği ewet aldıklarımızıda ekleriz güzel olur valla

çok tşklerrr bunları kızıma yapmıştım giydiklerinide hiç eklemdim eskidi diye daha 2. bebeişimin cinsiyeti haftaya belli olacak egerv erkekse oooohoo daha neler eklerim nelerr bu bebişin niyetine daha bişey işlemedim haftaya başlıcam inşallalhh

Yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun kizlarrr..insallah kismat oldukca bebislerimize aldiklarimizi, orgulerimizi burda keyifle paylasiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…