2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun kizlarrr..insallah kismet oldukca bebislerimize aldiklarimizi, orgulerimizi burda keyifle paylasiriz.

inşallahhh canım katılımları çogaltalım cicilerimiz çogalsınnnnn eee maşallahh gelen haberler hep erkek burası yakında erkek cicileri diye degişebilir :)))

Son düzenleme:
bakalım olacak mı:)) bunu geçen sene bir arkadaşımın kızına örmüştüm...inşallah becermişimdir

Eklentiler

• $DSC00865.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 49
bu arada ben genç anneyim 26 yaşındayım ördüklerime bakıpta yaşlı zannetmeyin benii bu resim bu yaz başında çekildi kızlar 2. bebegim yolda kızımda 2 buçuk yaşında

Gerçekten çok gençmişsin .. bravo ... harika şeyler yapmışsın .. Allah bebişine sağlıkla giymek nasip etsin inşallah

2 elbiseyi kızımın üzerinde görün birde kızımın geçen seneki resimleri teyzelerii

Eklentiler

• $örgülü gonca 001.webp
    19 KB · Görüntüleme: 72
  • $örgülü gonca 002.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 64
turko diğer tarafada yazdım burayada yaziyim çok beğendim canım eline sağlık vede kardeşime kopya çektircem kızım olursa haberin olsun:)))

umutbrc canım benim seninde eline sağlık çok tatlı yapmışsın sende....

şunlara bakın yaa ne tatlılarr

Eklentiler

• $69037_160764883944881_137119219642781_350286_2098054_n.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 65

tabi tabi kopyala :)) hatta sende ögren yap çok zevkli oluyor örmesi

canım seninkide çok tatlıı gri pembe çok yakışıyo zatennn birbirine.Annem bunları görmesin walla şimdiden cinsiyeti belli değil kız yeleği başlamışş:))

sağol canım, daha bişiler koyacaktım, dün akşam devrilmişim uykudan:)) ilerde koyucam inşallah

kızlar topıgımız hayırlı olsun...
anam kızlar n becerıklısınız ıns ıyı gunlerde gıydırmek nasıp olur kızlar.....
turkocugum bu becerıksız arkadasınıda gorursn demı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…