2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

evet kıslar hayırlı olsun topiğimiz... örgüler nefis yaaa....

alışverişlere başlayınca da eklemeler yapalım kıslar.. fikir olur birbirimize..
piyasa araştırması olarak..ne demişler bi elin nesi var iki elin sesi var....

teyzem aradı çok beceriklidir onun örgüleriyle büyüdük anasına yaptı şimdi danasına yapıyo :)))kapşonlu hırkalar yapmış netten bişeyler sipariş etmiş bebişime herkes örgü yapıyo ama örnekleri elimde yok yaa bende çok merak ediyorum nasıllar diyee

ayyy ne güzel güle güle giydir işallahh canımm

ayyyy inanmıyorum yaa çok ama çok güzeller valla tebrik ediyorum sizi off ben ne kadar beceriksizim ya çok isterdim böyle şeyler örmeyi artık bizede anneanneler babanneler öricek.hepsi birbirinden güzel bravo valla

Turkooooommm Ne Yaptın Sen Kuzum Yaaaa
Çok Güzel Olmuş Bunlarrrr Eline Emeğine Sağlıkkkkk:13:
Cinsiyetimiz Belli Olsun Bizde İstiyoruz Teyzesii

canım benim yaa seninde bebeginde canı sağolsun:81: tatlımmmmm begendiğine sevindimmmm

Son düzenleme:
ayyyy inanmıyorum yaa çok ama çok güzeller valla tebrik ediyorum sizi off ben ne kadar beceriksizim ya çok isterdim böyle şeyler örmeyi artık bizede anneanneler babanneler öricek.hepsi birbirinden güzel bravo valla

canım kadarda zor degil ögrene bilirsin çok zevkli inan

süpersiniz kizlar bende biseyler örebiliyorum ama örnekli degil düz.Benimde annem ablam teyzem örgü ustasi artik onlar yapacak diyer cocuklarimda hep yapmislardi.Hatta ben basladim biseyler örmeye dedim ablama kizdi sanami kaldi örmek diye ehhhh yani 3.torunu yegeni veriyorum onlara (ins) yapsinlar dimi ama

buda benim bebişim için ödüğüm ilk yelek

Eklentiler

• $DSCF4064.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 110
Merhaba arkadaşlar =))

Bende Allah nasip ederse mayıs annesi olacağım. Bebeğim 13. haftasında. Annem çok güzel bir süveter ördü. Teyzemde hırka ve yelek örmüş dün getirdi :)

Bende bebeğime sarı - kırmızı hastane çıkışları aldım.
Malum bizim için yavru aslan olacak kendisi =))

Resim eklemeyi bilmiyorum ama, birinizin vakti olupta bana özelden anlatırsa çok sevinirim. Bende paylaşmak isterim sizlerle aldıklarımı..

TURKO; ördüklerine bayıldım. Maşallah çok beceriklisin.

Ellerine sağlık. Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah..

bu elime geçen bebeğimin ilk cicisi yaşlı bi teyzem var komşum o hediye ettii ...koydum evimin başucuna :))

Eklentiler

• $07112010297.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 63
TURKO; ördüklerine bayıldım. Maşallah çok beceriklisin.

Ellerine sağlık. Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah..
aminnnnn....çok tşklerr canımm
bu elime geçen bebeğimin ilk cicisi yaşlı bi teyzem var komşum o hediye ettii ...koydum evimin başucuna :))

çok tatlı canım birkaç ay soınra giydireceksin inşalalhh canımm

Son düzenleme:
kızımdan kalan o kadar çok şey varki..çoğuda giyilmemeiş.eğer kız olursa hiçbirşey örmeyeceğim..hatta almam bile kıyafetler çok temiz..çoğu zaten 4 giyimlik çok çabuk büyüyorlar..deyim yerindeyse yeni gibi taş gibi duruyorlar..eğer oğlum olursa yenileyeceğiz ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…