çok güzel cnmm. güle güle kullanın inş. çok şekermişşş
seyduna halınız çok güzel sağlıkla kirletin bol bol çiş yapın üzerine emi
kızlarr halımızda geldiyarın akşamda perdeleri gelecek odamızın annanemiz getirecek izmirden gelirken serap teyzesinden kopya çektiğimiz perdelerimiz
bugün aldığım bikaç şey sticker almayı hiç düşünmemiştim ama çok hoşuma gitti bu arada kundağın fiyatı 14.50tl ydi ebebekte kendi sitesine baktım şimdi 25 tl diyor başka yerlerdede 35in altında fiyat vermediler benzerlerine
Kızlar yeni ciciler geldii:) takı yastığını bugün bitirdim..Yelekler ananelerimizden..Pike takımını arkadaşım yaptıı..
evet kızlar sonunda odamızın resimlerini ekliyorum sadece halımız yok onu da ısmarladık gelınce onu da eklıcem..
kızlarr halımızda geldiyarın akşamda perdeleri gelecek odamızın annanemiz getirecek izmirden gelirken serap teyzesinden kopya çektiğimiz perdelerimiz
kızzzzlarrrrrrrr cicileriniz odalarınız herbişeyleriniz harika veletler bay şanslı olucak
nazocummm artık bi isim bulun ama bebek simsiz doğucak yoksaaa :))
çok güzelmiş halın güle güle kulllna canım ..asya ya feda olsun herşey....perdelerle birlikte anneye kavuuyorsun oh ne güzel :)
kızzzzlarrrrrrrr cicileriniz odalarınız herbişeyleriniz harika veletler bay şanslı olucak
nazocummm artık bi isim bulun ama bebek simsiz doğucak yoksaaa :))
evet kızlar sonunda odamızın resimlerini ekliyorum sadece halımız yok onu da ısmarladık gelınce onu da eklıcem..
nazoooo canım çokk beğendim odanızı
senin kıyafetlerin
kuzucuğumuz sağlıkla mutlulukla yatsın
seyduna halınız çok güzelmiş güle güle kullanın
odanız çok cici olmuş güle güle iyi günlerde kullanın inşallah bebeğiniz sağlıkla büyüsün içindekızımın takımının aynı nerdeyse beyaz çok hoş
yenı cıcılerımız avızeyıde ben yaptım
Eki Görüntüle 177212 Eki Görüntüle 177213 Eki Görüntüle 177214 Eki Görüntüle 177215 Eki Görüntüle 177216 Eki Görüntüle 177217 Eki Görüntüle 177218
ne kadar güzeller hayırlı olsun.lambanada bayıldım peki nasıl yaptın ben de yapablir miyim acaba kolay mı.
Eki Görüntüle 177212 Eki Görüntüle 177213 Eki Görüntüle 177214 Eki Görüntüle 177215 Eki Görüntüle 177216 Eki Görüntüle 177217 Eki Görüntüle 177218
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?