2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

kızlarr halımızda geldi yarın akşamda perdeleri gelecek odamızın annanemiz getirecek izmirden gelirken serap teyzesinden kopya çektiğimiz perdelerimiz

çok güzelmiş halın güle güle kulllna canım ..asya ya feda olsun herşey....perdelerle birlikte anneye kavuuyorsun oh ne güzel :)

Kızlar yeni ciciler geldii:) takı yastığını bugün bitirdim..Yelekler ananelerimizden..Pike takımını arkadaşım yaptıı..

evet kızlar sonunda odamızın resimlerini ekliyorum sadece halımız yok onu da ısmarladık gelınce onu da eklıcem..

kızlarr halımızda geldi yarın akşamda perdeleri gelecek odamızın annanemiz getirecek izmirden gelirken serap teyzesinden kopya çektiğimiz perdelerimiz

kızzzzlarrrrrrrr cicileriniz odalarınız herbişeyleriniz harika veletler bay şanslı olucak
nazocummm artık bi isim bulun ama bebek simsiz doğucak yoksaaa :))

kızzzzlarrrrrrrr cicileriniz odalarınız herbişeyleriniz harika veletler bay şanslı olucak

canım karar vermıyoruz ya eşim bende beter ona bıraktım ama hıç niyetı yok daha zaman var deyıp duruyo ben gerılıyorum ıyıce

nazoooo canım çokk beğendim odanızı
senin kıyafetlerin
kuzucuğumuz sağlıkla mutlulukla yatsın

seyduna halınız çok güzelmiş güle güle kullanın

çok güzelmiş halın güle güle kulllna canım ..asya ya feda olsun herşey....perdelerle birlikte anneye kavuuyorsun oh ne güzel :)
teşekkür ederizz teyzesi oda tamamlanınca koyucam fotosunu çok hoşuma gdiyor foto eklemek

teşekkür ederiz sorma pek kıymetliler şunu almıyım diyorum genelde ama dönüp dolaşıp alıyorum engel olamıyor insan kendine

evet kızlar sonunda odamızın resimlerini ekliyorum sadece halımız yok onu da ısmarladık gelınce onu da eklıcem..

odanız çok cici olmuş güle güle iyi günlerde kullanın inşallah bebeğiniz sağlıkla büyüsün içinde kızımın takımının aynı nerdeyse beyaz çok hoş

halı çok şeker miş .. güle güle kullan canım ... kelebekler çok şirin duruyor ... biraz açık renk bebek odası için ama .. olsun şimdi herşeyin kolayı var

nazoooo canım çokk beğendim odanızı
senin kıyafetlerin
kuzucuğumuz sağlıkla mutlulukla yatsın

seyduna halınız çok güzelmiş güle güle kullanın

odanız çok cici olmuş güle güle iyi günlerde kullanın inşallah bebeğiniz sağlıkla büyüsün içinde kızımın takımının aynı nerdeyse beyaz çok hoş

teşekkürler kızlar

aaaaaaa halılarımızz aynııı bende daha birkaç gün önce aldım yarın gelecekk :)
çok şeker ama güle güle kullansınlar inşallah bebişlerimizz

ne kadar güzeller hayırlı olsun.lambanada bayıldım peki nasıl yaptın ben de yapablir miyim acaba kolay mı.

canım orgu ıpını beyaz tutkala batırıp buyuk balona sarıosun 3 gun kurutup balonu patlatıp cıkarıosun sonrada ıstedıgın gıbı susluosun cok basıt yanı

ya ben de bayıkdım avizeye ben de kendim yapabilirmiyim acaba biraz daha detaylı anlatırmısın örgü ipini açıp tamamen mi batırıyosun tutkala bir de tutkalın kokusu zarar veririmi acaba bebişlere yani biz solursak

avizeye bende bayıldım denemek istiyorum ama sizinki gibi olur mu bilmem. güle güle kullanın

bu avizenin aynından mızmızda yapmıştı galiba ; fıstık yeşili yanlış hatırlamıyorsam ... mobilyaları ve perdeleri ile uyumluydu .. çok güzel durmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…