2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

amanda aman yeni ciciler eklenmiş Rabbim sağlık ve sıhhatle giydirmeyi nasip etsin hepimize inşallah

su perisi canım yatağınız ne marka nerden aldınız ne kadara aldınız nasıl aldınız vs vs beni bu konuda bi aydınlatırmısın sana zahmet

bugün aldığım bikaç şey sticker almayı hiç düşünmemiştim ama çok hoşuma gitti bu arada kundağın fiyatı 14.50tl ydi ebebekte kendi sitesine baktım şimdi 25 tl diyor başka yerlerdede 35in altında fiyat vermediler benzerlerine

Eklentiler

• $IMG_3989.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_3990.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_3991.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG_3995.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_3994.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 65

güle güle kullansın canım
harika şeyler almışsın
dönence tiny love gölde ışık senfonisimi??kaça aldınız?mavi ışıkları var dimi?bende çokk beğeniyorum

güle güle kullansın canım
harika şeyler almışsın
dönence tiny love gölde ışık senfonisimi??kaça aldınız?mavi ışıkları var dimi?bende çokk beğeniyorum

aminn teşekkür ederiz teyzesi

evet tiny love 135 tl ye almıştık bende piller çok uzun süre kalıp zarar verir korkusuyla açmıyorum

canım hepsi çok güzellll güle güle kullanın inşallah sağlıklı günlerde

suların perisiiii alooooo soruma bi cevap versene bacımmm ya

güle güle kullanın annesi çok güzel cicilernz

Kızlar yeni ciciler geldii:) takı yastığını bugün bitirdim..Yelekler ananelerimizden..Pike takımını arkadaşım yaptıı..

Eklentiler

• $07042011560.webp
    68 KB · Görüntüleme: 55
  • $07042011557.webp
    61 KB · Görüntüleme: 70
  • $02042011553.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 68
  • $07042011556.webp
    80,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $02042011554.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 51

çok güzelmiş canım .. güle güle kullan hepsini ...

Kızlar yeni ciciler geldii:) takı yastığını bugün bitirdim..Yelekler ananelerimizden..Pike takımını arkadaşım yaptıı..

ellerine sağlık takı yastığın harika olmuş .. el emeği ...
arkadaşım pike takımı yapıyor diyordun ..sanırım bu o .. çok çok güzel .. sağlıkla yatmak nasip olsun ...
yeleklerde çok hoş ...

canım herkeslerin hepinizin ellerinize sağlık hepsi çok güzel olmuş. sağlıkla huzurla güzel günlerde kullanın inşallah

teşekkür edrim kızlar beğenmenize sevindim..evet nevracım o pike bu pikee sağolsun dantelini pikosunu yaptı..yazın yatak örtüsü olarak kullanıcamm

f dilek çok güzel hepsi iyi günlerde kullan canım bu arada ne yetenekli arkidişin varmış öleee senin...

Son düzenleme:
rapu canım şekerlerin gibi bebişinde tatlı olsun....ama onu şeker die yeme sakın haaaaa:)

eslemcim canım beim teşekkür ederimmm ..kıs sen gene ortada yoksun nerelerdesin bakimm

çok güzeler canım..güle güle kullanın inşallah..

teşekkürler ebru ve duncan..evet canım arkadaşım sağolsun bu yaptığım herşeyi beraber yaptık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…