2011 Mayıs Bebeklerinin İsimleri

Biz eşimle henüz hamile bile değilken kızımız olursa Duru oğlumuz olursa Aras koyacağız isimlerini diye karar vermiştik. Şimdi benim aklım arada başka isimlere kayıyor ama eşim lafını bile ettirmiyor.

bende kızım olursa duru ismini koyucaktım soy ismimizle çok uyumlu oluyo.
DURU DURUKAN.. ama oğluşum olucak bizde doruk ismini beğendik oa soy ismimizle uyumlu.

bende kızım olursa duru ismini koyucaktım soy ismimizle çok uyumlu oluyo.
DURU DURUKAN.. ama oğluşum olucak bizde doruk ismini beğendik oa soy ismimizle uyumlu.

Doruk ismini de çok beğenirim ben, o da soyisminize uyuyor bence. Allah bir de kız nasip eder inşallah hayatım onun ismini de Duru koyarsınız benim kızıma adaş olur.

Son düzenleme:
Yiğit Efe çok güzel ama Yiğitte Efe de tek başınayken çokkk yaramaz çocukların isimleri :) (ismin karaktere etkilerine çok inanıyorum) İkisi bir arada yandın gülesram :82:

aaaaa deme öyle deme.Valla lgzdl gibi bizde daha cıkarken bu isimlere karra verdik ölsem dönmem sözümden diyo kocacım..ayy kız isminde cok kararsızım ben ama babamız cok sert bu konuda..Cinsiyet bi belli olsun ben biliyom yapacagımı ona..
EFE benimde favorilerimden birisi..
Keza Yigitte cok guzel..
Zor ya bu isim isleri napcez:)))

Mersi sekerim..Egeli oldugumuzdan ötürü eşim bu isme bayılıyor

bende de var aynısından..Daha cıkarken karar verdik diye dönmüyo adam sözünden..aradan gecmiş 8 yıl, moda degişti ama anlatamıyorum:26:

bende de var aynısından..Daha cıkarken karar verdik diye dönmüyo adam sözünden..aradan gecmiş 8 yıl, moda degişti ama anlatamıyorum:26:[/QUOTE]

Ekin de Yiğit Efe de modası geçecek isimler değil hayatım bence çok hoş isimler. :128:

ozlemayd Asel'in anlamı ne hayatım çok değişik hiç duymadım daha önce. :26:

benim eşimde deniz diyor doktor erkek olabilir demişti bize.ama kesin değil
görkem doruk poyraz aras çınar benim düşündüğüm isimler çok zormuş isim bulmak

erkek olursa EGEMEN geçiyor aklımdan ..
kız olursa daha bulamadım :)) ama aklımdanda sağlıklı bir kız olsun diye geçiriyorum i.çten içe...

Bu arada bizim cinsiyet daha belli olmadığı için biz bebişimize KURABİYE diyoruz şimdilik :))))))))

İlerleyen yıllarda bir kızım olursa adı AZRA ya da ÇAĞLA olucak..

ARDA'ma bir erkek kardeş daha gelirse GÜNEY ya da ARAS olucak adı

Bende Oğlumuz İçin Eymen İsmini Düşünüyorum
Ama Babamız Yağız İstiyo
Bakalım Kim Kazanacak Bu Savaşı

Ay dünürümde ymen düşünüyomuş,
valla bende oğlan olursa Eymen diyodum, ama eşim Egemen diyodu, sonra Ardaya dönmüştük ortak,
bu isimlerin hepsi geçiyo burda..
Geçen c.tesiden beri kızımız olcak diye düşünüyoruz,
Ceyda koycaz eğer kıs olursa..
Kısmet hayırlısı bakalım..

Dünürün Yesin Seni
Eymen İsmini Manevi Açıdan Çok Beğeniyorum Canım Anlamı Mükemmell
Ceyda İsmide Çok Alımlı Ve Şık Duruyor
Kaynanası Totosunu Yesin Ceydanın

ben erkek olacağını öğrendiğim andan itibaren UYGAR olsun adı dedim ama eşim hala kararsız o zaman yanına isim beğen dedim.. hatta uygar diye sevmeye başladım.. ayrıca eşime sunduğum isimler şöyle ayberk, berke, cansın, ayrıca kesinlikle yanına bu ismi seçsin istiyoryom ÇAĞAN, çağdaş, çınar, emir , güney, umut...,,yağız ,,, bakalım beğenecekmi? kız olursa AZADE olacaktı ben defne isminide bayılıyorum berende güzel ayrıca ceren ya da yağmur.. hakikaten zor .... sizede fikir olur belki bu isimler ...

Son düzenleme:
bizimde "ARDA"
Ben çok önceden istiyordum bu ismi .. Eşimin haberi yoktu ... sonra eşimde ARDA koyalım dedi ..

Ben aslında bide EGEMEN istiyordum .. bu isimde çok hoşuma gidiyor..

ben isim koymakta cok zorlanacagim kizda oglanda olsa aklimda ufacik isim bile yok ((

ben cinsiyetini öğrenmeden önce rüyamda hep kız gördüm ve dört beş rüyamda da bana bebeğin ismini sorduklarında onlara Rümeysa dedim. Eşimle anlaştık isimlerinden biri Rümeysa olacak, diğerini de iki heceli bir isim tercih edeceğiz.

ben kızım olursa hep Zeynep olsun istiyodum ve eşim de aynı şeyi düşünüyomuş ama erkek ismi hiç düşünmemiştik ve oğlumuz olacakmış ilk aklıma gelen isim Kerem oldu ve Kerem de karar kıldık..

oğlan olsaydı eğer ömer düşünüyorduk.kızımız olacağını öğrendik hep aklımda ipek vardı ipek ceyda şevval bunlar arasında karar vereceğiz inşalah.
soyadımız çok kısa isimi uzun istiyorum ama uzun isim bulamıyorum asude güzel,eşim beğenmedi onuda
2 isimde sevmiyorum pek kendim öğretmenim iki isimli çocuklr beni çok zorluyor hangi ismi dicemi şaşrıyorum

slm kızlar bizimde bi oğlumuz olacak allahın izniyle inşallah babası daha cinsiyeti belli değilken mirza diyip durdu erkek olacağı kesinleşincede evet dedi mirza olsun bana soran yok tabii bende yanına bi isim arıyorum ama bulamadım bi türlü bu güne kadar hiç düşünmemiştim mirzada bana çok ağır bi isim gibi geliyoo ama adam inat vazgeçmiyoo bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…