selam kızlar bende haziran annelerindeyim bazen takip ediyorum sizi ama mayıs sonunda bebişimin olacağını söyledi inş. doktorumuz yani mayıs annesi olacağım kızım olacak sizce ismimiz defnemi ece mi olsunnn
selam kızlar bende haziran annelerindeyim bazen takip ediyorum sizi ama mayıs sonunda bebişimin olacağını söyledi inş. doktorumuz yani mayıs annesi olacağım kızım olacak sizce ismimiz defnemi ece mi olsunnn
bencede defne olsun...
brgnrft: canim bence ela yada belis olabilir, hatta sadece elis de cok güzel bence...
biz miray düsünüyoruz... simdilik
kızlar rüya ismi nasıl sizce bir de yanına hangi isim uygun olur
miray cok güzel bi isimm,sağlıkla gelsin miray bebek
öykü, ceren ,alya, cansu ,tuana,tanem,sena,deniz,damla
kızlar fikir verin emin olamıyorum .......
çok zor isim bulmak....
33.haftadayım hala karar weremedik bebişin ismine,hep değişiyo, ela istiyodum ama eşim bi türlü sewmio, duru belis melisa eşimin önerileri, duru güsel ama ortasında r harfi olunca bana zor gelio telafuzubeliste melis gibii,melisada çok war klasik gbi artık napıcaz biz böle,insan kendi çocuğuna hiç yakıştıramıyo en güzeli olsun istiyoo ama az kaldı doğuma yardım edin kızlaaaarrrrrr:97:
öykü, ceren ,alya, cansu ,tuana,tanem,sena,deniz,damla
kızlar fikir verin emin olamıyorum .......
çok zor isim bulmak....
Defne en uzun ömürlü agacmis insannal kizin uzun öämürlü olur..Bende osman düsünüyorum ama ikinci isimde kararsizim.Bir eymen furyasi var bende katilsammi acaba yada ege ?
Kızlar bende mayıs annesiyim ve hakkaten seçemedik isim hala
aylin birsu ve cansu arasındayız
yanlız ben size şunu dicem isim bulurken şunlarıda düşünün
örneğin ece ismini koydunuz
ece abla
ece teyze
ece hanım
ececim
yakışıyomu diye düşünün
yada zeliha mesela
zeliha abla
zeliha hanım
zelihacığım
vs çok zor söleniyo ona görede düşünün derim tabi karar sizin
isim beğenmek çok zormuş en iyisi standart alİ ayşe koymak
Bende anlamlı isim olsun istiyorum bakalım kısmettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?