2011 Mayıs Bebeklerinin İsimleri

selam kızlar bende haziran annelerindeyim bazen takip ediyorum sizi ama mayıs sonunda bebişimin olacağını söyledi inş. doktorumuz yani mayıs annesi olacağım kızım olacak sizce ismimiz defnemi ece mi olsunnn

selam kızlar bende haziran annelerindeyim bazen takip ediyorum sizi ama mayıs sonunda bebişimin olacağını söyledi inş. doktorumuz yani mayıs annesi olacağım kızım olacak sizce ismimiz defnemi ece mi olsunnn

defne olsun bence

Bizimkide Yusuf Kerem olacak

defne ismini çok seviyorum bende ama benim oğlum olacak :) kesinlikle defneyi tercih ederdim ben olsam:)

bencede defne olsun...

brgnrft: canim bence ela yada belis olabilir, hatta sadece elis de cok güzel bence...

biz miray düsünüyoruz... simdilik

ikiside çok güzelll ..
defne dah hoş ama

Defne en uzun ömürlü agacmis insannal kizin uzun öämürlü olur..Bende osman düsünüyorum ama ikinci isimde kararsizim.Bir eymen furyasi var bende katilsammi acaba yada ege ?

öykü, ceren ,alya, cansu ,tuana,tanem,sena,deniz,damla

kızlar fikir verin emin olamıyorum .......
çok zor isim bulmak....

33.haftadayım hala karar weremedik bebişin ismine,hep değişiyo, ela istiyodum ama eşim bi türlü sewmio, duru belis melisa eşimin önerileri, duru güsel ama ortasında r harfi olunca bana zor gelio telafuzu beliste melis gibii,melisada çok war klasik gbi artık napıcaz biz böle,insan kendi çocuğuna hiç yakıştıramıyo en güzeli olsun istiyoo ama az kaldı doğuma yardım edin kızlaaaarrrrrr:97:

miray cok güzel bi isimm,sağlıkla gelsin miray bebek

tesekkürler teyzesi, bizim isim isi kesinlesti gibi, saglikla gelsin bebislerimiz

çok zor isim bulmak....

evet canim isim konusu gercekten cok zor... bence öykü damla tuana cok güzel isimler, alya da cok güzel ama sanki son zamanlarda cok kullanildi... bilemiyorum...

aynen öyle canim, en güzeli, en özeli olsun istiyo insan...

dur bak ben listemizden yazayim, fikir olur sana...

melin
ilkem
miray
liya
defne
tuana
beren
beril
ada
su

biz miraya karar verdik, ama hala daha bi acaba var icimde...sonumuz hayirli olsun insallah

erkek olsaydi ege olacakti.. esim cok seviyo bu ismi, tabiiki bende, ama emir ve keyan i da cok begeniyorum ben.. bide altan ismini cok begeniyorum, ama bebege göre kaba gibi geliyo, fakat büyük adama yakisiyo bence: Altan Bey..

Kızlar bende mayıs annesiyim ve hakkaten seçemedik isim hala
aylin birsu ve cansu arasındayız
yanlız ben size şunu dicem isim bulurken şunlarıda düşünün

örneğin ece ismini koydunuz
ece abla
ece teyze
ece hanım
ececim

yakışıyomu diye düşünün

yada zeliha mesela
zeliha abla
zeliha hanım
zelihacığım

vs çok zor söleniyo ona görede düşünün derim tabi karar sizin
isim beğenmek çok zormuş en iyisi standart alİ ayşe koymak
Bende anlamlı isim olsun istiyorum bakalım kısmettt

Son düzenleme:

çok zor isim bulmak....

deniz benim favori ismim.. ama en küçük kuzenim olduğundan biz koyamıyoz :))

Defne en uzun ömürlü agacmis insannal kizin uzun öämürlü olur..Bende osman düsünüyorum ama ikinci isimde kararsizim.Bir eymen furyasi var bende katilsammi acaba yada ege ?

ben Osman'ın yanına Efe'yi çok yakıştırıyorum... Osman Efe..

evet aslında bu yöndende düşünmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…