2011 Mayıs Bebeklerinin İsimleri

Benimde kızım olacak arkadaşlar,ben ilk önce ADA olsun istiyodum.Sonra ASYA.Şimdi ise DOĞA diye düşünüyorum.Bakalım doğurana kadar ne isimler konacak

Bende kızıma önce berfin su dedim ama şimdilerdfe ılgın ece takıldı aklıma kulağa hoş geliyo....

biz hep erkek isim düşünmüştük ama bir prensesimiz olacağını öğrendik ama ben hiçbir kız ismine ısınmaıyorum sevmiyorum bir türlü eşim de tutturdu yazgı olcak diye herkes olumsuz yorum yapıyor başt da ben çok karamsar bir isim diye ama tuutrdu o bizim alın yazımız diye başka bişey demiyor insanlar isim ne olacak diye sorunca yazgı diyemiyorum

siz bilirsiniz hayırlısı ama yazgı kader falan gibi isimler kötü enerjili diye biliyorum.en küçük bir olumsuzlukta kaderci bir kişiliğe bürünüp bunu yaşam tarzı haline getirecek bırakacak kendini.ben koymayın derim.ama takdir sizin.

bizede erkek isimleri hiç cazip gelmiyor bulamıyoruz bi türlü karar veremiyoruz
bi kaç isim var aklımızda ama emin değiliz.
çağan
berke
arel
berksu
şimdilik aklımızda olanllar.siz de yorum yaparsanız sevinirim.

canım tamamen sana katılıyorum ama şöyle içime sinen tamam bu olsun dediğim bir isim de yokki napcaz bilmem eğer oğlum olsaydı efe poyraz olacaktı bunun dışında toprak meriç tuna doruk kayra isimleri hoşuma gider

merhabalar,

bizde sonunda iki seçeneğe inebildik...:)

ali burak ile ali eren arasında kalanlardanız....:)

önerilerini bekliyorum...:)

bizde isim konusunda uzuuun süredir kararsiz kaldik, ama sanirim artik kesinlesti... hani ben alisma asamasindayim ama esim ismiyle seviyo kizini

MIRAY düsünüyoruz... yani ben düsünüyorum esim kesin kararli...

sizce nasil? anlami da cok güzel, ay dogarken görülen ilk haliydi galiba yada günesmiydi :44: bidaha bakmam lazim, ama böyle birseydi..

kızlaarrr, belis ve ela arasında gidip geliyoruzzz sizce hangisi daha güseellll?

canım miray ismi çok güzel bizimde oğlumuz olacak mirza olucak ismi hatta arkasından kız olursa miray çok uygun diyoduk bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…