2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

Bugün 68,2 yi gördüm çok şükür :) Sabahları aç karnına tarçın kabuğu-bal-limon içiyorum..Yemeklerden önce bir çay kaşığı çörekotu yağı içiyorum..Günde bir tanede 5 i bir yerde çayı içiyorum..

canım bebeğine geçmiş olsun sıkı bir diyet değilse yapabilirsen güzel olur ben pek listelere uyamıyorum, sporu bend e yapamıyorum geçen haftadan beri temizlikle uğraşıyorum spora halim kalmıyor eşime diyorum o kadar iş yapıyorum bebek bakıyorum niye kilo veremiyorum diye senin bünye zaten alışık işe kırılma noktanı kırman lazım o da sporla diyor haklı da

canım niye düşümeyelim biz zaten sıkı diyet yapmıyoruz abur cubur yasak ve hamur işleri onlarda süt yapmıyor yani ayrıca emzirince verildiğine bende inanmıyorum bende emeziriyorumm başkasıda o kilo verirken ben niye veremiyorum demek ki ben fazla yiyorum

evet bende sıkılıyorum ama o da gerçekten taş gibi yapıyor:)

haklısın canım,evet ya regli oluncada kilo gidiyormuş bari bayramdan önce olsam:)

hadi gözünaydın

günaydın hanımlar...ilk yorum benden bu güne ait . tartıya çıkmadım çünkü kendimi biliyorum 64teyim hala yani umarım daha fazla almamışımdır :)) 6 aylık saltanatım bu hafta sona eriyor ve ben annemin yanından ayrılıp kendi evime gitcem. ev taşıycam, sıcaklarla uğraşcam, kaynana-kayınpederle uğraşcam, tek başıma kızıma bakcam, yemek yapcam ..... e bu kadar şeye sıkıyorsa kilo vermede dur diyerek kendimi teselli ediyorum :)))

bencede verirsin canım şimdiden kolaylıklar

cnm şimdiden kolay gelsin sana valla işin zor inşallah verirsin kilolardanda.

kızlar bugün tartı günü değilmiydi yaa
kimseden ses çıkmamış.ben tartıldım ama anca yazmaya vakit buldum.75.2 olmuşum 300 gr vermişim koskoca 1 haftadaaa.

kızlar bugün tartı günü değilmiydi yaa
kimseden ses çıkmamış.ben tartıldım ama anca yazmaya vakit buldum.75.2 olmuşum 300 gr vermişim koskoca 1 haftadaaa.

Olsun vermişsin ya o da güzel :) Bende unuttum yaın tartılıp bildireyim :)

kızlar dün tartı günüydü ama ben tartılmak istemiyorum çünkü aynıyım sezeryan olduğum için bir kere daha sinir oldum bir haftadır eşyaların yerini değişmekle uğrşıyorum ve dikiş yerim çok ağrıyor dün en son karnım şişti haliyle egzersiz yapamıyorum oğlum bir taraftan gündüz sürekli sallanmak istiyor ben nasıl kilo vericem offf, bride benim hamilelikte son tahlilimde tiroitim düşük çıkmıştı dahada baktırmadım bu kadar koşturmaya kilo vermemem ondanmı acaba

cnm kendini yorma eşyaları tek başına değiştirme bence.daha tam düzelmedi dikiş yerlerimiz.troidlerle ilgili bi bilgim yok ama en kısa zamanda baktır bence.bende yoğun tempoda gidiyorum doğru düzgün bişi yediğim yok ama gramları vermeye bu hafta başladım.belkide adet oldum ondandır diye düşünüyorum.kiloları yavaş yavaş aldık şimdide yavaş yavaş vericez napalım artık üstüne almayalımda daha.

Kolay gelsin ama dikişlerini fazla zorlama..Benim de troid hastasıyım ve ilaç kullanıyorum..Tahlilini yaptır yavaş olduğu zaman kilo verilmiyor..

evet canım adetin etkisi oluyormuş, sorma canım şimdi fena dikiş yerim
Kolay gelsin ama dikişlerini fazla zorlama..Benim de troid hastasıyım ve ilaç kullanıyorum..Tahlilini yaptır yavaş olduğu zaman kilo verilmiyor..

baktırıcam inşaallah ama hastaneye bir gidebilsem yanıbaşımda eşimde orda ama bebekle zor gitmem gerken bir sürü bölüm var

dün nerdeyse acile gidiyordum kızlar o kadar eşya değişirsem ağır kaldırırsam olacağı buydu eşimdende fırçayı yedim

Sabah tartıldım 67.2 kg çıktım..Çokk mutluyum..
süpersinnn

aman cnm dikkat et kendine.

67.9 da olsa 67yi görür gibi oldum fakat sevinemiyorum çünkü göbek maşallah sanki günden güne büyüyor ama kabızlık da var ondan olabilir mi acaba?Hala 6 aylık gibiyim yaaaa 3 ay oldu doğum yapalı((

Bende 2011 Nisan annesiyim.. Uzun zaman oldu formda yazmayali. EEE minik kizimla zaman cabuk geciyor.. Ama bugunlerde iyice taktim kafaya kilolarimi.. Cookk kilo aldim cookkk.. 65'den 89 ciktim.. Simdilerde ise 79.. Bebisime kaliteli sut olmasi icin iyi beslenmeye calisiyorum.. Bakalim ne kadar zamada eski kiloma donecegim.. Hatta 60 olsamda fena olmaz..

slm kızlar ben bugün sonunda platese başladım umarım sütümü etkilemez diger forumlarda okuduguma göre spor anne sütünü azaltıyomuş ama ne yappim böyle olmuyo acil sıkılaşmam lazım hamile kaldıgım kiloya dönmememe 3 kilo kaldı tabi ben şimdi 65 diyorum ama 65i gördükten snr 63 zorlucam bakalım kısmet hadi hanımlar brz canlanın birbirinize gaz vermessek bu kilolar gitmez düzen girelim hadi her cuma kilo bildirimi yapalım ne yedik nelerle enerji harcadık paylaşalım hadiii bekliyorum hepinizi

kızlar nerdesiniz kilo bildirim günü bugün ilk ben yazıyım kayda değer birşey değil ama 200 gr vermişim ne çok dimi neyse 67,4 bir 67 olamadım bayrama kadar 65 olsam razıyım artık haftasonu etek aldım tahmine edin kaç beden 44 o da tam oldu pardesü baktım benim kalıba yakışanı bulamadım oğlumunda huysuzluğu üstündeydi ve ben yine suratımı sallayarak eve döndüm eşimde bıktı artık her alışverişim arızalı benim

63,1 ama ne diyet ne spor hiç bişi yapmıyorum
acil toparlanmam lazım

sen de bebeği eşine bırak tek başına çık canım alışverişe
daha rahat edersin ama bence pek bişey alma
çünkü zayıflamaktan vazgeçersin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…