2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

kızzlar şu leslie yi indiremniyorum bi türlü bana gönderin ya

Canım senin boyun uzun maaşallah 172 ye 57 az bence o kadar da zayıflamana gerek yok, 59 - 60 iyi duruyodur sende

Bilmiyorum o kiloya gelince bakarım nasıl durduğuna.. Üniv de 55 kiloydum ve hiiiçç de cıpcılız durmuyorudm. Manken gibiydi. O günleri özledim

canım kendi kendini gaza getirmen iyi daha kolay verirsin

canım senin yol kısaymış:) kurallar ilk sayfada

kızzlar şu leslie yi indiremniyorum bi türlü bana gönderin ya

canım aysu yardım edecekmiş

Bilmiyorum o kiloya gelince bakarım nasıl durduğuna.. Üniv de 55 kiloydum ve hiiiçç de cıpcılız durmuyorudm. Manken gibiydi. O günleri özledim

peki o zaman sen ver de istediğin kadar kilo, baktın olmadı geri alması çok kolay zaten hem de keyifli
en fazla 1 sene sürer oram büyük buram sarktı sıkıntıları, görcez biz 55 kiloları üzülme sen

22 nisanda yaptım cnm 45 günlük kızım.valla üstüm bayağı kalın sinir oluyorum.

ebru şallının dvd lerini indirmiştim geçen sene.duruyorlardı..ordan karın,bel,sırt hareketlerini yapıyorum şimdilik..en ihtiyacım olan yerler.lesliyle kalça bacak yeterince çalışıyor benim üstümü eritmem lazım.biraz daha vaktim olsa hepsini yaparım ama leslie ile beraber 1.5 saat sürüyor uyutup öyle yapıyorum.genelde 2 kızımda aynı anda uyuyor.brini ben birini annem uyutuyoruz.sonra yapıyorum.egzersiz üstüne banyo falanda yapınca 2 saati buluyor.o zamana uyanıyorlar o arada hallediyorum.

bende bir ara 57 olmuştum ama o saltanatım az sürmüştü.boyum 1.74,şimdi 57 y dim bir ara dediğimde insanlar çok zayıf olursun diyor ama hiç öyle durmuyordu valla çokta güzeldi.benimde hedefim 58 inşallah olurum yaa

kilo bildirim günü kıslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr evet 76.5 oldum ben kilo almışım

kızlar yorum bile yapmak istemiyorum sonra görüşürüz

ben de kilo Almışımböle olacağını biliodum bütün hafta pastayla beslendim resmen 79 dum 80 olmuşum.topiğe üye oldum kilo aldım bi terslik var bu hafta kararlıyım pasta böreğe son..belki arada çikolata..ama başka bişeyden kesemem sütüm azalıoooo...

evet tartıldım 71.6 çıktım 400 gr vermişim bu da bişey diil mi

aynıyım hala 87 yim ya kızlar benim bebeğim uyumuyo ya ayakta sallamak zorunda kalıyorum yada kucakta uyutuyorum o yüzden yiyip yiyip oturuyorum spor yapamıyorum yürüyemiyorum napcam bilmiyorum

Kızlar annemlerde kendime bir tartı edindim ve gördüm ki 63 kiloyum.hedefim 57-58 olmak. lessie ile callenetics yapmaya çalışıyorum hergün minik kızım fırsat verdiği sürece :))) Bakalım daha 3 gün oldu başlayalı.Zamanla faydasını görürüm inşallah :))) Sizlerde durum nasıl?

merhaba. fazla vaktim yok. kilo:62.7

kilo bildirim günü kıslaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr evet 76.5 oldum ben kilo almışım

kızlar yorum bile yapmak istemiyorum sonra görüşürüz

canım moralini bozma

canım birden kesemezsin zaten yavaş yavaş

aynıyım hala 87 yim ya kızlar benim bebeğim uyumuyo ya ayakta sallamak zorunda kalıyorum yada kucakta uyutuyorum o yüzden yiyip yiyip oturuyorum spor yapamıyorum yürüyemiyorum napcam bilmiyorum

canım bende aynıydım anadizi aldık biraz rahatlattı

görürsün tabi süper olursun

merhaba. fazla vaktim yok. kilo:62.7

tebrikler

kızlar tabloyu yarın düzeltirim inşaallah bende aynıyım 68 aslında bir 67 gösteriyor tartı bir 68 kabızımya ondan sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…