• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

burda gercektende ki$i yasiyoruz.baya kar yagmisti zaten.sonrasinda yagmur geldi eritti karlari simdi yine kar basladi..napalim sicacik evimizde oturup kar keyfi yapiyoruz bezde mecburen:68:
walla yüzyılın soğuk kışı olacak dediler ama o istanbul haricinde heryere geldi galiba :))) ama yarından itibaren yağmur geliyor.. şiiimdi spor haberleri dermişim :))))

merhabaaa! nasilsiniz?

ben sik giremiyorum, o yuzden mesajlarin hepsini okuyamiyom,

besik, biberon vs alis verisleri yapanlara hayirli olsun,

ben daha baslamadim, kristmasdan dolayi alis versi merkezleri cok yogun, artik seneye yaparim :)

burda da x mas kutlayacaklar ama durum cok komik

her tarar suslediler, ama havalar burda sicak oldugundan dolayi hic, x mas andirmiyor bana

kızlar bişi soracağım, 21. hafta gibi anne adaylarının göğüslerinden su gelebilir filan diye okumuştum..
benim göğüslerimden su hiç gelmediği gibi, ucları çok kuru gibi. çatlak çatlak & nemsiz..
hiç göğsünden sıvı gelen oldu mu aranızda?:97:

kızlar bişi soracağım, 21. hafta gibi anne adaylarının göğüslerinden su gelebilir filan diye okumuştum..
benim göğüslerimden su hiç gelmediği gibi, ucları çok kuru gibi. çatlak çatlak & nemsiz..

herkesten sıvı gelecek diye bişey yok heralde,çünkü bendende gelmiyor.

bende de yok canım,kuru benimkilerde kremle nemlendiriyorum.İlerleyen zamanlarda gelir kişiden kişiye farklılaşıyor sonuçta.

benimde senin gibi kuru ilk cocugumda da gelmemisti,bunda da yok..

selam hosgeldin.sen nerde yasiyosun?
merhabaaa! nasilsiniz?

ben sik giremiyorum, o yuzden mesajlarin hepsini okuyamiyom,

besik, biberon vs alis verisleri yapanlara hayirli olsun,

ben daha baslamadim, kristmasdan dolayi alis versi merkezleri cok yogun, artik seneye yaparim :)

burda da x mas kutlayacaklar ama durum cok komik

her tarar suslediler, ama havalar burda sicak oldugundan dolayi hic, x mas andirmiyor bana

kızlar bişi soracağım, 21. Hafta gibi anne adaylarının göğüslerinden su gelebilir filan diye okumuştum..
Benim göğüslerimden su hiç gelmediği gibi, ucları çok kuru gibi. çatlak çatlak & nemsiz..
Hiç göğsünden sıvı gelen oldu mu aranızda?:97:

benimde gelmedi canım ve hala yeteri kadar büyümedi :5:

Back
X