• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlaar bana bir yardımcı olun yaa..
ben oda konusunda çok kararsız kaldım..biliyorsunuz önceden oda alıcam diyordum..
sonra bir de park yatak almaya karar verdim..ki bunları ev almadan önce düşünüyordum..
şimdi ev alıyoruz,haliyle onun taksiti bebeğin masrafı derken sanki sıkışacakmışım gibi geliyor..
belki de sıkışmayacağız bilmiyorum ama bir yandan da kendi evim varken odası olmazsa içime sinmeyecek,oof naapsam bilemedim..nerden baksanız en az 2000 tl gidecek odasına,yatak,nevresin perde filan derken,bu da en azı..
park yatak da alıcam,oda yapmasan yanına bir şifonyer alsam diyorum biryandan 3-4 yaşından sonra da oda alsam diyorum..ooff bir akıl fikir verin bana..mantıklısı nasıl olur?

bir de park yatak alanlardan tavsiye isiyorum,ben kraft 504 düşünüyorum ama
diğer markalarda iyi ve kaliteli birşey uygun fiyata da olabilir tabi..birde bunların nevresim tk.nerden alınacak kızlaar?

kizlar biz geldik alisveristen.bebise biras biseyler aldik.

h.g cnm..cicilerini bir ara eklersin merak ettim..

canım biz patronla boğuşuyoruz senin de başka türlü derdin.. Allah kolaylık versin sana da...
Canım bnm :38:

sorma cnm yaa siz yine 32.haftada kurtulursunuz,benimki ömür boyu işkence...
:36:
gerçekten artık kaldıramıyorum,bak şimdi sinirden doldum gelince de en ufak bir lafım kıvılcım çıkarır,o da yorgun gergin,biribimize gireriz ..her seferinde tek kavga sebebi ,ailesinin bu XXXL durumu...:47:

bugün doktorumuza gittik şeker yüklememi yaptırdım normal çıktı çok şükür
güzel kızım da gayet iyi teyzeleri gülümsemiş sanki fotoğrafında :))

hoşgeldin cnm..sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim,demekki baya uyuyorsun diyetine..
inş.diğerleri de düzelecek sende rahatlayacaksın..insülüne gerek kalmaz inş.
çok saol cnm nşallah gerek kalmaz.
diyete harfiyen uyuyorum valla napıyım.

ben oda konusunda çok kararsız kaldım..biliyorsunuz önceden oda alıcam diyordum..
sonra bir de park yatak almaya karar verdim..ki bunları ev almadan önce düşünüyordum..
şimdi ev alıyoruz,haliyle onun taksiti bebeğin masrafı derken sanki sıkışacakmışım gibi geliyor..
belki de sıkışmayacağız bilmiyorum ama bir yandan da kendi evim varken odası olmazsa içime sinmeyecek,oof naapsam bilemedim..nerden baksanız en az 2000 tl gidecek odasına,yatak,nevresin perde filan derken,bu da en azı..
park yatak da alıcam,oda yapmasan yanına bir şifonyer alsam diyorum biryandan 3-4 yaşından sonra da oda alsam diyorum..ooff bir akıl fikir verin bana..mantıklısı nasıl olur?

diğer markalarda iyi ve kaliteli birşey uygun fiyata da olabilir tabi..birde bunların nevresim tk.nerden alınacak kızlaar?

cnm gerçekten çok zor bir karar.
bende oğluşuma oda yapmak isterdim ama bu evimizde malesef böle bi imkanımız yok.
sizde yeni ev almışsınız hayır olsun.ben derimki sen park yatak al bide şifonyer al en azından 1 sene yanında yatar.maddi açıdan gidişatada bi bakarsın ona göre yaptırmaya karar verirsin sonra.şimdi oda yapsanda yanında yatırmak için mecbur bişiler alıcan kendi odanada.valla bebek odaları bizim burda 2500 tl sadece takımı perdesi halısı felan hariç.
yinede karar senin.içinden ne geliyosa yap pişman olma sonradanda cnm.

QUOTE=sueylul;16982624]hosbulduk canm.gecen ciktigimizda ic kiyafetler almistik.bugun ciktigimizda dia giysilerini aldik.yarin ciktigimizdada battaniye,havlu.ates olcer,burun aspiratoru felan ivir zivirlari alicaz.insallah.[/QUOTE]

güzel günlerde giysin bebişin :nazar: :nazar:

h.g cnm..cicilerini bir ara eklersin merak ettim..

sorma cnm yaa siz yine 32.haftada kurtulursunuz,benimki ömür boyu işkence...
:36:
gerçekten artık kaldıramıyorum,bak şimdi sinirden doldum gelince de en ufak bir lafım kıvılcım çıkarır,o da yorgun gergin,biribimize gireriz ..her seferinde tek kavga sebebi ,ailesinin bu XXXL durumu...:47:

simdi eklemeye calisiyorum canm.

merhaba cnm bende nasip olursa nisan annesiyim aranıza yeni katıldım.bende senin gibi oda konusunda çok kararsızdım. ben oda aldım ama beşiğini almadım beşiğini park beşik almayı düşünyorum. daha kullanışlı gibi geliyor. 3 kapılı dolabı 4lü şifonyer birde komidin aldım odada bazam vardı yeni daha oda kırmızı derili felan. bende mobilyasını beyaz kırmızılı ağırlığı beyaz yaptırdım 3 -4 yaşına kadar paark beşikte yatar sonra zaten bazada yatabilir diye düşünüyorum. mobilya beşik alan arkadaşarım park beşiğin daha kullanışlı olduğunu söylediler.park beşik satan yerlerde park beşik için uyku setleri var çok gzel gördüm ama daha almadım onuda idahaki ay odası gelnce alacam inşallah.

kızlar hepinize iyi akşamlar :79: :79: :79:
biz kızımla evim evim sıcak evim diyerek eve doğru yola çıkıyoruzzzz :10: :10: :10:
bugün çok üşüdüm iş yerinde :43:

canım ben park yatak aldım yanına şifonyer veya dolap alıcam küçük odasını şimdi sıkıştırmak istemiyorum doğduktan sonra 2 yaşında beğenip içime sinen bişey yapmayı düşünüyorum.

Canım bence de iyi beslenmeyle bebişin toparlar, ben de annem geldiğinde hemen kilo alıyorum ama annem gittiğinde çok fazla yemek yapamıyorum çok geç eve geliyorum düzenim bozuluyo.

canım sende güzel beslenmey çalış.dikkat et kendine.annen bikaç hafta daha kalsın sizde bak nur topu olur senin miniğin :34:

sağol cnm ama yağız esmer fl ndemek ya :) bizim çocuklar kumral haifif sarışına dönük oluyor,ismiyle çelişkili olur sanırım :9:

ahh ahh eşimde bıktı ama birşe diyemiyor ne desin ? dese bile hep biz suçlu oluyoruz ve sonuç değişmiyor..
açlıktan öldüm yaa ,yemekleri yaptım adamı bekliyorum.hala gelemedi yani hala dükkana onu değiştirmeye birisi gitmedi off off..adam sabah 10da yaptıgı kahvaltı ile duruyor ,,gelde sinirlenme..yarım saattir yukarda sesler başladı yani yeni geldi kaynanamlar herhald...inş. ben açlıktan ölmeden bu yüzyıla gelir kocamda mamamızı yeriz..:84:

aman cnm iyi beslen inş. bi sorun çıkmaz düzelirr

tşk ederım kızlar ıyı beslenmeye çalışıyorum artık annemde yanımda kalcak bır sure başka yolu yok ınsann annesı gıbısı yok

canım valla bizim ev küçük olduğu için oda yapamıyoruz kendi evimizde çorluda orayada gidemeyiz zaten büyük eve çıkınca ben yapıcam ama zaten 1yaşına kadar seninle aynı odada olması lazım istersen 1 seneye kadar şık bir sepet yada park yatakta alabilirsin ben araştırmıştım dolap falan fiyatlar çok uç değil tabi ev taksitlerniz deiğin gibi zorlayıp zorlamayacağını önceden bilmiyrsun arkadaşıma 1200 hepsini almıştık çilek mobilyada kampanya vardı perde nevresim hepsiii 1200dü öyle iyi markaların kampanyalarıda var :26::26:

hosbulduk canim.esim calistigi icin ancak parca parca alabiliyoruz.zamanimiz kisitli oluyo.

cnm bnm ne güzel darısı bize benmde eşimle uyuşmuyor izinler çıkp alamadık giysileride hep ben aldım :1:

kızlarr bugün benim doğum :))

nice yıllara bebişinle eşinle mutlu yıllar cnm

kızlar hepinize iyi akşamlar :79: :79: :79:
biz kızımla evim evim sıcak evim diyerek eve doğru yola çıkıyoruzzzz :10: :10: :10:
bugün çok üşüdüm iş yerinde :43:

evde iyice ısın canımmm dikkatli gitttt

kızlarr bugün benim doğum :))

cnm yazdığından anladığım kadarıyla sanırım bugün doğum günün
nice mutlu yıllara eşin ve bebişinle.uzun ömürler diliyorum:16:

kızlar alışverişe nerden başlamalı dersinizzz ???

cnm ben alışverişe haftaya cumartesi inşallah eminönünden başlıcam.bebiş için havuzlu han varmış orda oraya gdicez.bide kendime loğusa pijaması felan alıcam inşallah.çoğunuda bitirmiş oluruz herhalde.

Back
X