- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.781
cnm haftalara göre bi zaman sonra unuta bilir insan...bakalım bizi neler bekliyo..doğum izledim daha demin maşallah bi tosun doğrdu kadın..mükemmel..resmen mucize...
kız napıyon bakma öyle şeyler tam doğum öncesi ben zamanında okadar çok doğuma girdimki şimdi arasıra gözümü kapattığım zaman hep gözümün önüne en zor doğum anları geliyor nedense bu gidişle sanırım normal doğum yapamıyacağım sezeryan istiycem dr dan bakalım hayırlısı olsun çünkü artık normal doğumda da genelde en az 8-10 dikişatıyorlar yani daha doğrusu bnm türkiyedeki çevremden tanıdıklarımdan duyduğum bu
bi dakka şimdi sen tr de sin değilmi cnm..kosovada değilsin.. Bide ne diyosun senKız normal doğum gibisi varmı yahu...sezeryan nie istiyosun... Yaptır bi epidural gitsin...
evt cnm normal doğum gibisi yok biliyorumda normal doğumdan sonra dikişler yüzünden aylarca poponun üzerine oturamamak gibiside yoktur herhalde :)
allah izin verirse ben 3 çocuk istiyorum... Sezeryan hiç düşünmüyorum tabi gereklilik neyi getirir bilmiyorum..benim çevremdede cnm normal yapanlar abartmıyorum 3 gün sonra hop ayaktalar... Ve çok az dikiş atılmıştı o yüzden.. Kimi doktor bol kepçe atıyo makası..sonrada biz çekiyoruz çilesini..:95:
ay yok bende normal doğum yanlısıyım ama son zamanlarda duyduklarım korkuttu açıkcası beni biraz o yüzdende hep zor olan normal doğumlar geliyor gözümün önüne yoksa doğumu çok kolay olupta hmn ayaklananlarda var ki onuda geçtim bebişler içinde normal doğum daha iyi ve sağlıklı ayrıca normal doğumların ardından sütte hmn geliyor artıları çok cnm ya allah hayırlısını nasip etsin inşallah normal ve kolay doğumlar nasip olur hepimize...
inş cnm...biliyomusun ben epidural istiyordum artık onuda istemiyorum...normal bi şekilde yapıcam çok çeksemde normal istiyorum...doktoruma çok güveniyorum..esasında epidural tamamen doktorla alakalı biliyosundur..tam 4 cm açıldıktan sonra yapılması gerekiyo öncesinde olursa açılana kadar etkisi gidiyo...4 cm fazla açılırsada etki etmiyo.. Ve doğru yere yapmak lazım kimi doğum uzmanları bile yapmıyo epidural yaptırıyolar.. Ama şöyle bi dert varmış ıkınma isteğini bilmiyormuşsun haliyle kuvvetli ıkınma olmuyo...sancılar başlayınca doğum başlıyo ne kadar geç olursa o kadar zararlı...oda şöyleki.. Sancılar demek bebeğe giden oksijen akışının ani kesilmesi demek...haliyle epidurlde sancı çok az hissediyosun ıkınmayıncada çocuk çıkmıyo ne oluyo çocuk yoruluyo oksijensiz kalıyo..bizim arkadaşın videosuna baktık geçenlerde çocuk mosmor.. Epidurallle yaptı ve geç geldi çocuk..yorulmuş malum.. öyle işte ha bide hemşireler abanıyo üstüne..çıksın die çocuk hiç gelem vallahi..am kısmet..şimdiden konuşmak kolay
ay facebook a dalmışım ya esracığım ne güzel anlatmışsın valla kesinlikle haklısın ben epidurali hiç düşünmedim doğumda olabilecekler hariç doğumsonrasıda birsürü yanetkisi zararları var diye biliyorum pazartesi olan kontrolümde bi drumla konuşsam iyi olacak bnmde dr çok iyi adam okadar sakinki benide çok rahatlatıyor yine en iyisi drlara danışmak özel hastanelerdeki drlar daha fazla sezeryanı tercih ediyorlar önceden saat ve gününü belirleyebildikleri için işlerine geliyor ama bnm gittiğim dr normal doğum yanlısıymış üstelik gece dahi acil gidersem eğerki gecenin bi yarısı evinden çağırtıyorlarmış o konuda bende rahatım çok şükür...
hoşgeldim cnm kısa şekerlemeler çok tatlı oluyor hamilelikte:)ay kizlar uyumus kalmisim surda .kusura bakmayin.geldim simdi.
hoşgeldim cnm kısa şekerlemeler çok tatlı oluyor hamilelikte:)
oh oh aman maşallah diyelim tosuncuğumuza bak boşuna endişelendin (eşimin bana sürekli dediği bi laf)
ay kizlar uyumus kalmisim surda .kusura bakmayin.geldim simdi.
evt cnm normal doğum gibisi yok biliyorumda normal doğumdan sonra dikişler yüzünden aylarca poponun üzerine oturamamak gibiside yoktur herhalde :)
bak ne oldu bugün kocamı sana şikayettim ettim ya..oda yanımdaydı...sana yazdığımı okudu....sonra beni ciddi ciddi tehtid etti..hesabını silerim bi yayınla onu.. Yok bilgisayarı kırarım vs..üstüne ben başladım konuşmaya öyle cırlamadım ama dedim..hep şikayet et doktora vs...meyve yemezsin tek yerim...2 defa balık istedim bi alıp gelmedin..hep ben çaba gösteriyorum beslenmem için.. Işte tatlı seviyosun ama almayı eksik etmiyosun yapıyorumda..ama öyle böyle değil yediği sütlü tatlı..hesabı yok.. Bunun üstüne gel bunu de..işte sinirlerim bozuldu bi ağladım..gözlerimden yaş boşaldı...sonrda yayınladım..bi halt edemedi..kaynımda vardı bizde..bizde kalıyo bugün..neyse odaya geçtik.. Hiç bişey demedi şirinlik yapyo falan..suçunu biliyo..haklısın dio am sende şöyle böye dio... Gerçekten sonuna kadar haklıyım..beni şu hamişliğimde kendi annem hariç düşünün özle ilgi gösteren beslenmemle igili..şımartan kimse olmadı hoş umrumdada değil ama..o yüzden kaynanam bekledi isim konusunu kayınpederim koycak zannetti ailede gelenek te..eşimin amcası ilk torun ismini o koymuş avucunu yalar... Bi ilgi yok.. O hakkı asla vermedim vermemde..herkes haddini bilcek..demiştim öyle bi talebim olsa anne..bizimkileride çağırır kendi anne ve babamı yani..istişare yapar öyle koyarız..ama bizim isim hazır...kapak
bak ne oldu bugün kocamı sana şikayettim ettim ya..oda yanımdaydı...sana yazdığımı okudu....sonra beni ciddi ciddi tehtid etti..hesabını silerim bi yayınla onu.. Yok bilgisayarı kırarım vs..üstüne ben başladım konuşmaya öyle cırlamadım ama dedim..hep şikayet et doktora vs...meyve yemezsin tek yerim...2 defa balık istedim bi alıp gelmedin..hep ben çaba gösteriyorum beslenmem için.. Işte tatlı seviyosun ama almayı eksik etmiyosun yapıyorumda..ama öyle böyle değil yediği sütlü tatlı..hesabı yok.. Bunun üstüne gel bunu de..işte sinirlerim bozuldu bi ağladım..gözlerimden yaş boşaldı...sonrda yayınladım..bi halt edemedi..kaynımda vardı bizde..bizde kalıyo bugün..neyse odaya geçtik.. Hiç bişey demedi şirinlik yapyo falan..suçunu biliyo..haklısın dio am sende şöyle böye dio... Gerçekten sonuna kadar haklıyım..beni şu hamişliğimde kendi annem hariç düşünün özle ilgi gösteren beslenmemle igili..şımartan kimse olmadı hoş umrumdada değil ama..o yüzden kaynanam bekledi isim konusunu kayınpederim koycak zannetti ailede gelenek te..eşimin amcası ilk torun ismini o koymuş avucunu yalar... Bi ilgi yok.. O hakkı asla vermedim vermemde..herkes haddini bilcek..demiştim öyle bi talebim olsa anne..bizimkileride çağırır kendi anne ve babamı yani..istişare yapar öyle koyarız..ama bizim isim hazır...kapak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?