- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #4.601
Hoşgeldin aramıza:) 28 haziranlı ne çok olduk :)) benimki en son 3 Nisana kaymış öne gelmişti ama bakalım değişir belki yine.Allahım hayırlı doğumlar ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize:Saruboceq:Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım eklerseniz sevinirim benim de son adet tarihim 28 haziran muhtemel doğum tarihim 5 nisan bu arada benimde az az da olsa iki hafta aralıklarla kahverengi akıntım oldu ama geçti sanırım bu çok normalmiş dokuz ay olan var doktorumda normal bi problem yok dedi.Benimde kanımda pıhtılaşma var her gün clexane iğne oluyorum Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi:)
Bekliyoruz güzel haberlerini canımkızlar bugun 13:30 da randevum var bakalım bebişim nasımış.kötü birşey yoktur umarım çünki ben yavruma tüp bebekle kavuştum allahım benımkınıde herkesın kınıde elımızden almasın ınsallah.inşallah iyi haberlerle dönerim size:Saruboceq:
Hoşgeldin aramıza olumunekankayizsmileKızlar merhabalar;
14 Temmuz son regl tarihim ve 9 haftalık hamileyim, beni de listenize almanızı rica ederim :)
Umarım hepimiz bebeklerimizi kollarımıza alırız.
Sevgiler
Canım benimde 3.adet dönemim geliyor ve dün gece bacaklarım sızlıyordu adet dönemimdeki gibi.Geçen ay belirtiler daha çoktu bakalım bu ayda olacak mı.Ve geçen ay adet döneminde lekelenme olmuştu kahverengi bakalım bu ay olmaz artık inşallah:Saruboceq:şekelrler gunaydın bir sorum olacak ben 10+ 4 üm bugun yarın dr kontrolumuz başta cok olan regl sancısı gibi ancılarım ara ara da olsa nadiren gene oluyor moralim bozuldu sizde de hala oluyor mu
Fadime niye o kadar geç çağırdı seni kuzum:)) sat lar aynı ama döllenmeler değişmiş bizim anlaşılan.bana doktor 20-21-22 gibi gel dedi. 20de gitcem inşallah hayırlı haberlerle dönerim :)))slm kızlar uzun zamandır topiğe yazı yazmıyorum fırsatımda fazla olmadı benden doktor birsürü tesler falan istemişti kaç zamandır onlarla uğraştım 25inden sonra benide ikli test için çağırdı ben testi yaptıracağım büyük ihtimalle...
bu arada benden özel msj atarak listeye eklenmek isteyen arkadaşlarım oldu ama listede düzenelme yapamıyorum herhengi bir değişiklik yapamıyorum bunun için pro kk üyesi olmam gerekiyormuş sanırım.umarım bu konuda en kısa zamanda bir düzenleme yaparlar yoksa ilerki tarihlerde bebişlerimizin cinsiyetlerini ve isimleri bölümünü düzenleyip yazamıcam..