• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin canım.tatlişoglum arkadaşa özelden msj at ilk sayfadaki bilgileri.nasıl geçiyor hamileliğin?

hoşbulduk tatlım tamam canım atayım ben zor geçirdim 4.5aya kadar mide bulantısı istifra yüzünden yeni yeni toparlıyorum rabbime bin şükür senin nekadarlık pekiiiiii

hoşbulduk tatlım tamam canım atayım ben zor geçirdim 4.5aya kadar mide bulantısı istifra yüzünden yeni yeni toparlıyorum rabbime bin şükür senin nekadarlık pekiiiiii
ben 22.haftama bugün girdim canım.allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.prensin mi yoksa prensesin mi oluyor?benim kızım olacak allahın izniyle inşallah

kızlar öncelikle merhaba kısmetse bende nisan annesi olacağım benide aranıza alırsanız çok sevinirim

canım hoşgeldin.. alah hayırlısıyla vaktiyle zamanıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

kızlar idrar testi yaptırdım.lökosit,eritrosit,epitel,bakteri ne ararsan var çıktı.doktorumu aradım telaş etme bişey olmaz dedi.umarım bişe olmaz.:61:

canım merak etme bendede idrar yolları problemi hep oldu bebişe bir zararı yok canım içini rahat tut sen

Kızlar sigara muhabbeti yaptık kafama takıldı ben kendimi bildim bileli tırnaklarımla oynarım ya elimle koparırım yada sürekli ağzımla bir nevi tırnak yeme alışkanlığı diyelim yutmuyorum ama hamileliğimden beri dikkat etmeye çalışıyorum ama unutuyorum hep hala kurtulamadım bebeğime bişey olmaz inşallah

ben 22.haftama bugün girdim canım.allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.prensin mi yoksa prensesin mi oluyor?benim kızım olacak allahın izniyle inşallah
amin canım cümlemizin kısmetse bi prensesim olacak çok heyecanlıyım çokkkkkkkkk

canım hoşgeldin.. alah hayırlısıyla vaktiyle zamanıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canım merak etme bendede idrar yolları problemi hep oldu bebişe bir zararı yok canım içini rahat tut sen

amin canım benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar sigara muhabbeti yaptık kafama takıldı ben kendimi bildim bileli tırnaklarımla oynarım ya elimle koparırım yada sürekli ağzımla bir nevi tırnak yeme alışkanlığı diyelim yutmuyorum ama hamileliğimden beri dikkat etmeye çalışıyorum ama unutuyorum hep hala kurtulamadım bebeğime bişey olmaz inşallah
olmaz bence ya canım.sen zaten dikkatte ediyormuşsun.

Mesacım Aynı şey bende de var.. Allah korusun, olmaz inşallah..hamilelikten önce maniküre gidiyorum diye kesmiştim tırnaklarımla oynamayı, şimdi maniküre gitmiyorum,devamlı elim ağzımda :18:
aslında yapmamak lazım, bütüm mikroplar elimizde, ama arada işe dalınca unutuyorum, çok utanıyorum yaaa..kurtulmam lazım bu davranıştan :14:

Back
X