- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.184
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #22.701
en kötüsü kızlar 4 haftada 3 kilo almışım tartıda 73 geldim..toplamda 6 kilo.utanıyorum kendiden...ama dikkat edicem artık..doktor dedi sen az yesende bu bebek kilo alır die...meyveden aldım ben kiloları... kesinlikle meyveden sonra ya süt yada yoğurt ye dedi...şekerini düşürüp karnın acıkır dedi...
![]()
gelelim benim yaramaz oğluşuma bebişimin boyunu demedi sormak aklımada gelmedi...20 haftadayız tamm 22 haftayla uyumlu...doktor 2.5 kilode normal 3.900 de dedi ama seninki 3.900 olandan olcak dedi... 441 gr
biraz iri olcak ya ondan 300-350 normaliymiş..
artık yememe dikkat edebilirim yoksa bu çocuk korkuttu beni nasıl doğururum bilmem.. herşeyi güzel maşallah..artık özgürüm.. çarşıda gezdik annele ortayaköye gittik yoruldum vallahi özlemişim ayağımın ağrımasını... 2 hafta sonra radyoloji uzmanı doktordan randevu aldık..290 tl detaylı ugs ye gircez.. bebişim tam yüzünü göstermedi profilden verdi..kulakları çok şirin minicik.. kepçe olmucak dedi... doktor yüzünü açsın die dürtüyo bizimkini napsa beğenirsiniz..çırmaklar gibi resmen beni yoluyo içerden kızdı... yüzünü göstermedi..elini emdi
poposuna vurdum ama yaramazın..ay kokrtum bu çocuktan vallahi... kızlar mutluyuz çok şükür ya..vallahi
tek sorun kilom dikkat etmeliyim gerçekten napcam bilmiyorum offf
![]()
Maşaallah oğluna evet biraz tosuncuk seninki benimki en son 360 gr dı cumartesi günü boyunu kendin hesaplayabilirisin ultrason kağıdında fl yzaıyorya onu yediyle çarp çıkan sonuç kuzunun boyu oluyor.