• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlarrrrrrrrrrrrrr
başka sıteye de baktım unnado daha ındırımlı bşak yerde burdakı battayıne 36tl unnadoda 25 haberınız olsun.bu haftakı bebk markası bebepan

aa canım ben resimleri eklerken sende yorum yapmışsın yeni gördüm..kalp kalbe karşı :) ikimizde aynı şeylere bakıyormuşuz :9: sen hiç alışveriş yaptınmı cnm? ben daha hiç yapmadım

aa canım ben resimleri eklerken sende yorum yapmışsın yeni gördüm..kalp kalbe karşı :) ikimizde aynı şeylere bakıyormuşuz :9: sen hiç alışveriş yaptınmı cnm? ben daha hiç yapmadım

:9::9:evet aynı anda yok daha yapmadım karar veremıyorum akşm eşimle bakıcaz ama başka sıteye baktım aynı urun baya fark var unnado ucuz

bende sabah baktım unnadoya..
bebepan markasını pek bilemiyorum oyuzden yorum yapamıyacağım ama fiyatlar bana normal geldi..
bende kodomino kampanyasından isimli önlük alıcam oğluşuma..hatta görseldeki oğlumun adıylaa..
çok hoşuma gitti görüncee :16:

Kızlar ppazar günü bebek mevlidine gittim...İlk defa nasıl olduğunu gördüm...Çok güzeldi...En azından neler gerekli nasıl yapıldığını gördüm...İstediğim gibi hazırlanırım...Kayınvalideme kalsa ona ne gerek var bunu boşver der bir Kura-ı bitirilirdi vallah...

herkese merhabalar,bugün epey kalabalığız ne güzel.sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım kan değerlerim çok düşük çıktı biraz moralim bozuldu

ilaçlarını içmiyormusun,bende kan hapını pek içmiyorum hap içince midem bulanıyor,ama sabahlarım pekmez yiyorum onun etkisimi bilmem geçen sağlık ocağuında test yaptırdım 14 çıktı değerim şaaşırdım

ben 1 kez yaptım unnadodan..sıkıntı yaşamadım..ama size tavsiyem her nekadar bu tür siteler
yüksek korumalı olsa da sanal kredi kartı ile alışverişlerinizi yapın..
k.kartınıza bağlı bir sanal kart oluşturun ve onunla yapın..bildiğimiz markalar olduğu sürece
bence int.alışverişi çok uygun geneldee..

Kızlar ppazar günü bebek mevlidine gittim...İlk defa nasıl olduğunu gördüm...Çok güzeldi...En azından neler gerekli nasıl yapıldığını gördüm...İstediğim gibi hazırlanırım...Kayınvalideme kalsa ona ne gerek var bunu boşver der bir Kura-ı bitirilirdi vallah...

aa ne güzeel..ben de hep merak ederdim nasıl olur ne yenir ne içilir diyee..
ee anlatsana cnm nasılmış bizde öğrenelim

ben 1 kez yaptım unnadodan..sıkıntı yaşamadım..ama size tavsiyem her nekadar bu tür siteler
yüksek korumalı olsa da sanal kredi kartı ile alışverişlerinizi yapın..
k.kartınıza bağlı bir sanal kart oluşturun ve onunla yapın..bildiğimiz markalar olduğu sürece
bence int.alışverişi çok uygun geneldee..

bunu soylemen ıyı oldu canım

aa ne güzeel..ben de hep merak ederdim nasıl olur ne yenir ne içilir diyee..
ee anlatsana cnm nasılmış bizde öğrenelim

Canım anne hiç ortalıkta gezinmedi...Yatak odasında yatağın içinde oturdu hep oğluşuda kucağında hep uyudu zaten minik Uygar...Erkek Hoca tutulmuşdu o okudu zaten Kuran-ı ilahileri falan...Kuran-ı bitiminde bebek anneanne ve babanne olmak üzere başta kucaktan kucağa gezdi ama Uygar pek hoşuna gitmedi ağladı...Bebek mevlit şekeri dağıtıldı sonrada lokantanın birine yaptırmışlar pilav bir kapaklı kase içinde yanında ayran ve tatlı...Bu kadardı canım...Birde işte gelenler bebeğe hediyesini verdiler...

selam güzel anneler maşallah ne kalabalığız bugün :nazar:
cicibebe_cicianne,ysmnakikol,WELCQME,landsarc,kemay,ayca22,pinugkaya,empatik_,erenhava,balkupu,prentane,leegorkemm,murun84,KEJA,kelebek01,

nasılsınız? şimdi açtım forumu biraz geçmişe dalayım :D kızlar ilgilenen var mı bilmiyorum interntten alışveriş yapanalar bilir Unnado diye bir site var indirimlar oluyor..az önce baktım bebepan ürünlerindede başlamış birkaç şey hoşuma gitti..eşimde onaylarsa belki alırım..resimleri eklim sizde bakın güzel mi? ben tam karar veremedim ( çok kararsızımdır giyim konuusunda :17: eşimin benim en nefret ettiği huyumdur)

bu kırmızı ve yeşil badi tane 7 tl miş 100de 100pamuk

badii.jpg

badiiki.jpg

bu takımda 10lu fiyatı 46 lira ( pahalı mı sizce?)
takm.jpg

birde bu yelekler var birkaç renk fiyatı 7 lira bana iyi geldi ama..
yelek.jpg

yeşil badi çok hoşuma gitti,yelekte güzel çok ucuz<lar

selam kızlaar,:92:
bu site bakımı çıldırtıyor beni 2 gündür yahuu :47:
anlamadığım şey,siz nasıl giriyor yazıyorsunuz :50:
neyse,nasılsınız kızlar,bebişleriniz nasıl..herşey yolundadır inş.

evet cnm sürekli atıyor siteden bende deli oldum.tam biraz okuyorum alıntı yapıyorum cevap yazamadan pat kopuyor..:52:

Geldim hatunlar...Ay sobalı evde oturmakta çok zor...Annemin evindede sobalıydı çoğunlukla ben ilgilenirdim sobayla ama böyle soğuk olmazdı ev sanırım bu evde en üst katta olmamız ve çatının olmaması...
İlk aşı için ebe bana 22 haftada dedi yapıyorum Aralık 15 gün vermişti...Yarında ilk aşımız için gidiyoruz...
Evet yaaa...Babaların hissedememesi çok kötü...Bizimkinin eli hep karnımda yanyana iken ama bir türlü hareket etmiyor ozamanda...Bana sorup duruyor hergün tekmeledimi diye sadece...İlk babamızda hissettiğindeki yüz ifadesini merak ediyorum...

ay cnm allah kolylık versin..sobanın ısıtması müthiş oluyor ama tabi yakması eziyetli..ben ilk aşıyı oldum geçende,darısı sana artık..babalar hissetsede bizim kadar duygusal yaklaşamıyorlar sanırım..yada benim eşim öyle :19: kıpır kıpır dışardanda görülüyor,elini koyuyorum yatakta fln,1dk tutmadan çekiyor..geçen kızdım bu yüzden,ilkinde böyle değildi oda heyecanlıydı,ama bunda ilgisiz..bende dedim benimde hevesimi kaçırıyorsun ,ne olur biraz ilgili olsan..:47:

Bizimde yarın ilk aşımız var...:94:İnşallah ağrı veyada ateş yapmaz...

cnm yinede dikkatli ol,benimki akşama dğru uyuşma ve şişme yapmıştı 2gün,3.gün geçti ama..

Kızlar aranızda bebişlerin hareketlerini eşlerinizden hisseden var mı...Biz adet gününe göre 21+5 ama usg 23+4 çıkıyoruz ama babamız hala dıştan hissedemiyor oğluşumuzu...

cnm ben bebişi 17 haftasonu gibi hissettim,eşimde 20.haftada hissetti zaten dışardanda hafif görülebiliyordu..ama ilk bebişte daha geç hissetmiştik..

Slm annecikler nasılsınız ben dün çok kötü bir gün geçirdim yollar kapalıydı kardan yinede evime gelmek istedim 1 saat 10 dakikalı yolu 2,5 saattte geldi yolda çok korktum ve ol dua ettim bebeğim için ve yine dua ettim ,Allah'ım hayrlısıyla eşimin tayini merkeze çıksın şubatta diye bulunduğumuz ilçe çok soğuk ve düşünüyorum Allah korusun erken doğum gibi bir durum olsa yada aniden rahatsızlansam merkeze hastaneye nasıl gelicem, işin kötsüyle bi yerde bebeğime nasıl bakıcam annem yok kimsem yok ve ben çok tecrübesizim, böyle anlatınca basit gelebilir ama bilmiyorum belik de ben abartıyorum kızlar bizim için dua edin lütfen hamilesiinz ya kabul olur belki hayırlısıyla istediğimiz yere gidebilelim,

ay cnm Allah kolaylık versin..İnş rabbim hayırısyla istediği yere tayinin çıkarırda rahat edersin..şimdi sen böyle deyince aklıma ilk doğumdaki endişem geldi..benim oğlum şubatta doğacaktı,ocak ortası bi kar yağıyor,Allahım dedim hep böyle yağarsa naparım,benim ev biraz bayırda ve en ufak karda buz yapıyor ,çocuklarda sürekli kaydıgı için,taksi filan çıkamıyordu,ödüm kopuyordu buzlu havaya denk gelcemde doğuma yetişemicem diye..ama çok şükür hafif yağmurlu bi havada doğurdum geldim :17:

kızlar yarın bende ayrıntılı ultrasona gidiyorum,nolur dua edin bebişim sağlıklı olsun güzel haberlerini alayım.
Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inş..

cnm biraz anlatsana neler yapmışlardı..bende hep heves ediyorum ama ilk bebişte durumumuz pek müsait değildi,birde karakışa denk gelince hiç yapamadım..
benim bildiğim bebek şekeri ve şekerleri koymak için bi süslü sepet lazım..birde isteyenler bebek kurabiyesi dağıtıyor..bebeğede mevlüt kıyafeti giydiriliyor ve gelenler hediye getiriyor..kuran bitince ikramlar dağılıp hediyeler veriliyor..

bebek hareketlerini ben bir net hissetsem sonra eşim hisstse olurda bende net hissetmiyorum ki daha :50: unnado sitesine bende bir bakayım fiyatlar sizce nasıl ben pek araştırma yapmadığım için anlamam şimdi.

cnm bu nasıl iş anlamadım.bebepanın kendi ürünleri kendi sitesinde daha pahalı hemde aynı mallar..hayret valla..
kızlar birde şimdi aklıma geldi,düşünüyordum ben bu bebepanı nerden hatırlıyorum diye..bu bebepan ve minipan ürünleri Wenice de satılıyor..wenice in mallarıda gayet güzel ve kaiteli oluyor..ben indirimlerde geçen yıl oğluma bi sürü şey almıştım weniceden hatta ilk montunu ordan aldık çok şirindi..

Back
X