• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlar ppazar günü bebek mevlidine gittim...İlk defa nasıl olduğunu gördüm...Çok güzeldi...En azından neler gerekli nasıl yapıldığını gördüm...İstediğim gibi hazırlanırım...Kayınvalideme kalsa ona ne gerek var bunu boşver der bir Kura-ı bitirilirdi vallah...

Arkadaşım Merhaba,
Biraz anlatırmısın neler yapmışlar.. Süsler şekerler vs.. Bizde bilelimde ona göre hazırlık yapalım. Gecelik mi giymiş Anne?

ilaçlarını içmiyormusun,bende kan hapını pek içmiyorum hap içince midem bulanıyor,ama sabahlarım pekmez yiyorum onun etkisimi bilmem geçen sağlık ocağuında test yaptırdım 14 çıktı değerim şaaşırdım

doktorum kanla ilgili henüz bir ilaç vermemişti,heralde bu sonuçları görünce verir.14 süpermiş

selam hanımlar şimdi geldim bebişimi görmekten...
bu arada öğrendim artık oğluşum oluyomuşş....:))))))))))))))
yan oğluşlarım çift oluyo anlıcanız... 20 haftalık ve 363 gr... boyu ise 25 cm dedi..

Arkadaşım Merhaba,
Biraz anlatırmısın neler yapmışlar.. Süsler şekerler vs.. Bizde bilelimde ona göre hazırlık yapalım. Gecelik mi giymiş Anne?

Selam canım...

Anne saten beyaz gecelik gimişti...Mevlit boyunca anne yatak odasında oğluşunla beraber yatağın içinde oturdu...Bebekte hep uyudu...Mevlit sonunda bebek kucaktan kucağa gezdi onu neden yaptılar bilmiyorum ama bebeğin pek hoşuna gitmedi ve ağladı...Lokum+kolanya+mevlit bebek şekeri dağıtıldı...Ardındada bebeğe hediyeleri verildi ve pilav+ayran+tatlı verildi...Benim gördüklerim bukadar...

yan oğluşlarım çift oluyo anlıcanız... 20 haftalık ve 363 gr... boyu ise 25 cm dedi..

Selam canım...Hoşgeldin...Oğluşunun boyunada kilosunada maşallah...Rabbim her iki oğlunada uzun sağlıklı ömürler versin...

cnm gözün aydın..maşallah bebişine..sende benim gibi oğluşları çiftliyorsun desene :) hayırlısı olsun artık..bende diyordum hiç ikinci bebeği erkek olan yok bir ben varım :) olduk 2 kişi ,hee birde yanlış hatırlamıyorsam yıcıka var 3.cüyede oğlu olan..

cnm gözün aydın..oğluşları çiftlemişsin..Allah sağlıkla tamamına erdirsin..
maşallaah büyük oğlun da çok tatlı :nazar:

mothercare de her ayın 15 i bazı ürünler %50 oluyormuş.. Ama büyük indirim ne zaman yapılıyor bilmiyorum..Herhalde sezon sonudur. Şubatta filan mı yapılır ki

Son düzenleme:
Back
X