• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

cnm sen çalışmıyosun dimi artık...

bize müsade bu arada erken kalkıcam yarın..uykumuz geldi sanırım:92:

canım yarın dersim yok o yüzden bu saatte buralardayım..kız görmedi bizimkini..ailemle konuşayım ben size haber veririm dedi..inşallah hayırlısı bakalım..
canım allah rahatlık versin ben de bişeye bakıp çıkcam..kendine iyi bak canım..

Oh ne güzel bizim hatunlar güzellik uykusunda ,
yokmu benim gibi karga kahvaltısını yapmadan çalışmaya başlayan :68:

ay bugün benim boğazım agrıyor.. nasılsınız:))

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine pekmez falan iç hem bebişe faydası olur hem de boğazına , biz iyiyiz de eşimle uyku düzenimiz bozuldu gece uyumuyoruz sabah uyanamıyoruz bugün geldik okula tenefüs zili çalıyor ve ben hala esniyorum kahve falan da içmek istemiyorum ama bu gidişle uyanacağım yok bende doğum sonrası anneleirn sorunları topiğini okuyordum ne sıkıntılı bir süreçmiş ya valla korkmaya başladııııım cinsel yaşamından tutunda lohusalık depresyonuna kadar her şey var maşallah

Günaydın kızlarr,

Bugün benim de pek keyfim yok akşam yine midem uyutmadı beni çok ağrıda nolcek benim bu halim bide bağırsak hepsi bana düşman ama neyseki şimdi ağrım yok..

günaydın kızlar nasılsınız
günaytdın canım iyiyiz çok şükür, bebeğim sağolsun hiç yanlız bırakmıyo benimle uyuyup benimle uyanlıyo,bebiş ve sen nasılsınız

Oh ne güzel bizim hatunlar güzellik uykusunda ,
yokmu benim gibi karga kahvaltısını yapmadan çalışmaya başlayan :68:[/QUOTE

Günaydın canım, yalnız değilsin merak etme sabahın köründe geldim işe maalesef ama neyseki yarın tati l:66:
Ay çok şükür yarın tatil doyasıya uyuycam

günaytdın canım iyiyiz çok şükür, bebeğim sağolsun hiç yanlız bırakmıyo benimle uyuyup benimle uyanlıyo,bebiş ve sen nasılsınız

Ay çok şükür yarın tatil doyasıya uyuycam

çok şükür canım bizde iyiyiz aynen dediğin gibi kızım benı hıc yalnız bırakmıyor ne kadar guzel bı duygu bu ben uyanınca uyanıyor oda acıkıyor sanırım karnımı doyurunca başlıyor kıpır kıpır oynamaya

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine pekmez falan iç hem bebişe faydası olur hem de boğazına , biz iyiyiz de eşimle uyku düzenimiz bozuldu gece uyumuyoruz sabah uyanamıyoruz bugün geldik okula tenefüs zili çalıyor ve ben hala esniyorum kahve falan da içmek istemiyorum ama bu gidişle uyanacağım yok bende doğum sonrası anneleirn sorunları topiğini okuyordum ne sıkıntılı bir süreçmiş ya valla korkmaya başladııııım cinsel yaşamından tutunda lohusalık depresyonuna kadar her şey var maşallah

ayy bende cok zor kalkıyorum sabajları artık .. ya 5 te dikiliorum ya da uyanamıyorum. pekmez iyi mi gelir canım ben onu bilmiyorum hergün bir tatlı kasıgı yiyordum bugün fazla yiyim o zaman:)) evet şimdi doğsa artık doğsa artık diyoruz ama annemde diyorki sonra keske hep karnımda kalsaydı diyeceksin. o diilde caım en çok eşime acıyorum:))

Back
X