- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #26.481
çok çok geçmiş olsun canım,nasıl kötü olduğunu tahmin ediyorum ben de sürekli yaşıyorum ne yapsam ne yesem düzelmiyor,anca ilaçla çıkabiliyorum.
sen hangi ilacı içiyorsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok geçmiş olsun canım,nasıl kötü olduğunu tahmin ediyorum ben de sürekli yaşıyorum ne yapsam ne yesem düzelmiyor,anca ilaçla çıkabiliyorum.
canım bu lavman sezeryandan önce yapılan şey deil mi
sen hangi ilacı içiyorsun canım
evet odur herhalde banada onu söyledi hastanede de libalaks mı ne öyle bir lavman yaptılar
sana ne iyi geliyor
sağol doktorcuğum![]()
canım bu lavman sezeryandan önce yapılan şey deil mi
kızlar merhaba.moralim çok bozuk 100lük şeker yüklemem yüksek çıktıyarın doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz:18:
aynen benimde öyle yapmadığım kalmadı ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun çok yoruldum sanki normal doğum yaptım o da böyle bir şeydir herhalde sonra rahatlıyosunmağnezyumun yan etkisi kabızlığa iyi geliyormuş günde iki tane magnezyum diasporal içiyorum çok zorda kalırsam doktorum 3 tanede içebilirsin dedi. benim yemediğim yapmadığım şey kalmadı hiç bir yediğim işe yaramadı senin yaşadıklarına çok yakın şeyler yaşadım bende,birde kabızlıktan dolayı hemoroit oluşmuştu.neyseki şimdi biraz daha iyiyim.
kızlar merhaba.moralim çok bozuk 100lük şeker yüklemem yüksek çıktıYarın doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz:18:
angel tatlım et yemeyi de ihmal etme ama....
kaç çıktı canım?
yiyorum canım ama çok sık değil... Gün aşırı yersen dokunuyor..
Slm arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ikinci denememde 24-6 gebeyim oğlum olucam inşallah Salı gunü ayrintiliya girdik çok şükür hersey iyi oglusum 800 gr 30 cm gebelik şekerim var bundan sonra benide alırsınız umarım aranıza herkesi Rabbim bir avazda kurtarsın âmin
...........
bebk oynamıo dıye farklı dr gttım gelışımı 10 gun gerı dedı once sonra sonra bıda gırdım bu sefr altı dedı bıde kalbınde sorun olabılır dedı sonra benı bır gun bır sene omru gttı aglamktan dun kendı drum baktı farklı pozısyonlarda oglen 12 sdde gttım akşm 5 te geldım baktı ıkıdebır bışe yok dedı.gec dollenmeden bebk kuçk dedı.yrn prof gtcez ayrıntılıya
kızlar herkese merhaba,
salı akşamı ikinci düzey ultrasonum vardı çektirdim çok şükür sonuçlarım iyi çıktı
çarşamba günü size yazarım dedim fakat o kadar kötü kabız oldum ki anlatamam salı gece 2 de kalktım sabah 9 da hastaneye gittik lavman filan yaptılar hiç etki etmedi sonra nst ye bağladılar.bebeğimin nefesini kalp atışını dinlediler çok şükür onda sorun yoktu ben o gün çok kötüydüm ayıptır söylemesi annem hep ameliyat eldivenleriyle büyük abdestimi çıkardı çığlık çığlığa bağırdım apartmanı inlettim. gerçekten anaların hakkı ödenmez kimse onu yapmaz ve öyle orada bayılır kalırsın yani.sanki taş mübarek.hayatımda böyle bir kabızlık yaşamadım sonra akşam biraz çıkabildim banyo yapıp uyumuşum
siz siz olun hergün tuvaletinize dikkat edin kızlar ben farkında değilim bundan sonra hergün takip edeceğim inşallah
kızlar merhaba.moralim çok bozuk 100lük şeker yüklemem yüksek çıktıyarın doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz:18:
hoşgeldin aramıza cnm
maşallah kocaman olmuş bebeğin.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
cnm çok geçmiş olsun yeni gördüm bende dün girmedim kaçırmışım arada.
yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
ayy cnm yaa çok geçmiş olsun.
kabızlık çok zor bilirim bende çok yaşadım gebeliğimin başında ne yesem ne içsem fayda etmedi.
ilaçlarda kullandım ama midemi bulandırdı hem kusturdu hem ishal yaptı çok fenaydılar.
ama kan hapına başlayınca düzene girdi şükürler olsun.
inşallah sende bi daha böle bişi yaşamazsın.
sağol canım ban de yeni kan hapına başladım ama herkes kan hapından olabilir diyor senin ki tam tersiymiş yadiklerimizden de olabilir tabii allah bir daha yaşatmasın
çokmu yüksek tatlım boma moralini offf bende haftaya yaptırıcam bakalım ne çıkıcak