• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

evett zaten öyle bi samimiyetim yok
gerektiği kadar konuşurum kendisiyle.
ama bundan snra eşimin başının etini yemicem, cevabını kendim vericem.
snra bizim huzurumuz bozuluyor.

bende hiç eşime yansıtmam.hep kendim polemiğe girerim.hatta bazen eşimin yanındada oluyo iddalaştığım.eşimde sen ona ne uyuyosun cahil kabul ettiremezsin kafana göre takıl he de geç diyo.

bende hep eşimin başının etini yiyorum ama bugün artık o kadar tak etti ki tabi hamilelikte var bide bebeişim bana güç verdi cevabını kendim direk verdim .zaten kocama söylüyordum o söylemiyordu haliyle biz sadece tartışıyorduk onların yanına kar kalıyordu .
,
bende hiç eşime yansıtmam.hep kendim polemiğe girerim.hatta bazen eşimin yanındada oluyo iddalaştığım.eşimde sen ona ne uyuyosun cahil kabul ettiremezsin kafana göre takıl he de geç diyo.

bende eşimi bu duruma alıştırıcam artık. ama zaten pek görüşmeyi düşünmüyorum bundan sonra saatli görüşücez evimede istemiyorum gelmesin öyle sık ben izin verdiğim sürece misafir el gibi gelsin gitsin .

amannn onun yüzündende günaha giriyorum

ya valla bizmi giriyoruz onlar bizi bu halimizle yıprattıkları için onlar mı giriyor bilmiyorum .

hnk bebeğin çok tatlı çıkmış:) maşallah.

aman neyse çok kafama takmim strese giriyorum onun yüzünden bebeğimde etkilenicek.
her seferinde takmıcam diyorum.

neyse kızlar size iyi akşamlar.

aman neyse çok kafama takmim strese giriyorum onun yüzünden bebeğimde etkilenicek.

çok saol canım çok teşekkür ederim:)

canım sağdan sola doğru yan yatmış elleride önünde toplamış bi bebek gibi:???

sırf yüzü var canım profilden alnı burnu agzı cenesi falan var bi elini de yumruk yapmıs burnuna dogru dayamış.. anca bunu yakalayabildik:))

kızlar birşey sorucamm avatar resmimi birşeye benzetebiliyor musunuz:)))

cnm yan yatmış bebişin elinide ağzına doğru götürmüş.
öle görüyorum ben

takma boşverrrr değmez
iyi akşamlar cnm
sen kendini ve bebeğini düşün :9:

canım geçmiş olsun sanada.kaçıcı haftadasın?önceden varmıydı diabetin? bakalım bizim doktor ne diyecek yarın:18:
bu arada hoşgeldin aramıza:71:

sağol canım desteğin için.düşük çıkar inşallah iyi düşün boşver şimdiden stres yapma

canım benim niye vefasız olasın.bende de var benzer durum babam ev kredisi ödüyor daha doğrusu ödeyemiyor eşimden rica etti bana kredi çekiverin ben size geri ödeyim diye ama nereye ödeyecek kardeşim üniversitede okuyor bir yandan.ben çalıştığım için rahatız eşimde sağolsun anlayışlı bu konuda.ama bende baştan tavrımı koydum ilerde başıma kakacak laf etceksen hiç çekme kredi dedim.o da sağolsun olur mu öyle şey dedi ama sonuçta bir yanımız el bizim.elimizden ne gelir. önce aile huzurumuzu düşünmek zorundayız bizde.babannen düşüncesizlik etmiş ama onunda evladı üstelik yaşlı napcan idare et artık. üzme kendinide sakın.sen zaten elinden geleni yapıyorsun.babannenin yok mu malı mülkü satıversin çok üzülüyorsa.

doğru söylüyorsun canım herkesin kendine göre durumu var ama babamlarınki bitmicek bir borç.eşimde bayramda yada sıkıştıklarında vermeye çalışıyor ama ben dıyemem hersefernde işte anca kendıliğinden verirse seviniyorum.malı falan yok maalesef olsa verırım diyor ama daha geride 3 tane hala var bizde bide...hangine değerdi bilmem...vede kimse hakkını babam borç ödesin dıyede vermezdi onlardan.

cnm çok üzüldüm yaa allah yardımcıları ve senin yardımcın olsun. insanlık hali işte bazen dara düşebiliyoruz. annemler henüz bii çorap bile alamadılar demişsin, benim aileminde biraz ödemesi vardı sıkıştılar maddi yönden benim kaynanamlarda kızın annesi ne almış ne satmış bebeğe pek bii önem veriyolar bende çarşıya çıktıkça bebişe bişeyeler alıp anneme veriyorum sen getir bunları çocuk doğunca diye para versem almaz bende böyle bi çözüm buldum. eğer imkanın varsa sende bebiş için böyle bişey yap hem ailen mahçup olmaz hem sen rahat edersin.

evet canım insanlık hali dediğin gibi ama onlarınki sonu olmayan bir borç maalesef.allahtan benım kaynanam ve tarafı hiç bakmaz öle ne aldırlar falan diye ama yinede ben dert ediyorum işte ezilmesinler diye.eniyisi senin dediğin gibi yapayım bende aldıkça anneme vereyım habersiz enazından eşim bişiler alıyorlar desin...ayy ne zormuş yaa :59:

Back
X