• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

cok sagol canim 11 e kadar isteyim cocuk olunca i$ saatlerimi böyle ayarladim esim geliyo ben gidiyorum ama ben %60 calisiyorum:)) allahtan..burda tr gibi cocuk bakimi olmadigi icin normal calisip maasimin cogunu bakiciya verecegime en azindan kendimiz bakmis oluyoruz.maasta bana kaliyo:34:sanada iyi dinlenmeler..:64:

süper ya keşke burada da oyle birşey olsa ben şimdiden başladım ağlamaya bebeğimden ayrı kalacam diye sırf daha çok görmek için başka iş bakacam yoksa haftanın 6 günü 11 saat çalışmakla kızımın özleminden kafayı yerim

Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com

Kızlar dün babanne ve dedemiz oğluşumuzun beşiğini hediye aldılar...Mavi renk istedi babamız bense beyaz ama babamızın dediği oldu...Beşik+yatağı+uyku seti+tülü+oyuncağı ve yanında bir hediyesi...Doğuma yakın getirteceğiz...Şimdilik aldığımız yerin deposunda duracak...Eve geldiğinde hazır halinide bebişlerimizin odaları topiğine resmini koyarm...

kızlar bizde doktordan geldik.
çokta güzel haberlerimiz yok malesef.
şekerime kendi doktorumda çok kızdı.yüksek şeker anne karnında bebek ölümlerine sebep oluyomuş (allah korusun)
kesinlikle tatlı yok dedi ve diabet bölümü olan bi hastaneye git hemen diğer testlerinde yapılsın dedi.
bebeğim ters dönmüş yani kafası yukarıya doğru ve kordonu 1 kez boynuna dolanmış.soluna yatki dönsün bebek dedi.daha 1-1,5 ayın var bebeğin dönmesi için dedi.kordonun 1 kez dolanması normal doğuma engel değilmiş ama 2 kez ve fazlası olursa tehlike olurmuş boğulma konusunda.
oğlum haftasına göre iri çıktı gene 28+2 çıktı.şekerden olabilir iriliği dedi çok dikkat ediceksin ve hemen diabet bölümüne gidiceksin dedi.bu arada 73.7 kg olmuşum.9.7 kg almış bulunuyorum başından beri ama kiloma bişi demedi bu sefer.
tek tesellim oğlumun sağlığı şuan çok iyi.

Kızlarrr benm gibi wc de yaşayan varmıııı sürekli tuvaletteyim akşamları daha kötü oluyorum sizde böylemisinizzz:21:

şekerime kendi doktorumda çok kızdı.yüksek şeker anne karnında bebek ölümlerine sebep oluyomuş (allah korusun)
kesinlikle tatlı yok dedi ve diabet bölümü olan bi hastaneye git hemen diğer testlerinde yapılsın dedi.
bebeğim ters dönmüş yani kafası yukarıya doğru ve kordonu 1 kez boynuna dolanmış.soluna yatki dönsün bebek dedi.daha 1-1,5 ayın var bebeğin dönmesi için dedi.kordonun 1 kez dolanması normal doğuma engel değilmiş ama 2 kez ve fazlası olursa tehlike olurmuş boğulma konusunda.
oğlum haftasına göre iri çıktı gene 28+2 çıktı.şekerden olabilir iriliği dedi çok dikkat ediceksin ve hemen diabet bölümüne gidiceksin dedi.bu arada 73.7 kg olmuşum.9.7 kg almış bulunuyorum başından beri ama kiloma bişi demedi bu sefer.

canım benm gecmiş olsun dkkate dersn bundan sonra bol bol merak etme sen..
:70:

dreamer tatlım sende diyetni yazmşn bişey soracagım dr neden haftada1 yumurta dedi yumurta çok mu kilo aldryrmuş :26:

dert anlatmaktan oğlumun boyunu kilosunu yazmayı bile unutmuşum.
oğluşumun boyu 37 cm civarıymış.kilosuda 1kilo 186 grammış teyzeleri

cnm gözünaydın kocaman olmuş miniğin :nazar::nazar::nazar:

canım moralini bozma bendede tansiyon sorunu var.buda bebek ve benim için tehlikeli.ama inş dikkat edersek hepsi düzene girer.1 kere kordon dolanmasının sorun olmadığını bende duymuştum daha yerleri geniş çok yön değiştirebilirler bunu takma ..benimde bazı değerler 28 hafta gösterdi hangi bölgesi bilmiyorum ama doktor bişey demedi..1kg 36 gr dedi.senin bebiş kaç kg ona göre iri olup olmadığını bende merak ettim.
üzülme sakın..stresede girmem oğluşunu üzme ..

Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com

Kızlar dün babanne ve dedemiz oğluşumuzun beşiğini hediye aldılar...Mavi renk istedi babamız bense beyaz ama babamızın dediği oldu...Beşik+yatağı+uyku seti+tülü+oyuncağı ve yanında bir hediyesi...Doğuma yakın getirteceğiz...Şimdilik aldığımız yerin deposunda duracak...Eve geldiğinde hazır halinide bebişlerimizin odaları topiğine resmini koyarm...

hayırlı olsun canım çok güzel güle güle kullanın inş..:nazar:

canım moralini bozma bendede tansiyon sorunu var.buda bebek ve benim için tehlikeli.ama inş dikkat edersek hepsi düzene girer.1 kere kordon dolanmasının sorun olmadığını bende duymuştum daha yerleri geniş çok yön değiştirebilirler bunu takma ..benimde bazı değerler 28 hafta gösterdi hangi bölgesi bilmiyorum ama doktor bişey demedi..1kg 36 gr dedi.senin bebiş kaç kg ona göre iri olup olmadığını bende merak ettim.
üzülme sakın..stresede girmem oğluşunu üzme ..

sanada çok geçmiş olsun cnm bebeklerimiz için dikkat edicez artık.
ben dert anlatmaktan oğlumun kilosunu yazmayı bile unutmuşum
kilosu 1 kilo 186 grammış.
boyuda 37 cm civarı deri.

sanada çok geçmiş olsun cnm bebeklerimiz için dikkat edicez artık.
ben dert anlatmaktan oğlumun kilosunu yazmayı bile unutmuşum
kilosu 1 kilo 186 grammış.
boyuda 37 cm civarı deri.

anladım canım ...büyümüş maşşallah kuzucuk...bundan sonra daha dikkat ederiz olur biter ..onlar sağlıklı doğsunlarda..:emir_bebek:

tatlışoğlum gözün aydın canım maşallah senin kızına:nazar: bizimkiler obez güzeller olcak sanırım :9: korkuyordum şekerden kilosu fazladır bebişimin diye ama şimdi seninkini duyunca içim rahatladı doğrusu.sağlıcakla gelsinler inşallah:16::16:
canım yaaa üzme kendini streste etkiliyor biliyorsun.bende başta çok kötü oldum ama alıştım duruma. çokta kötü değil diyetim. şeker yok sadece. bebiş sağlıklı olsunda 3 ay şekersiz yaşarım elbet. snin şeker yükleme sonuçların kaç çıktı??? diyetisyene git hemen ihmal etme 10günlük diyetle başladık bizde bakalım inşallah diyet yeterli gelir insülin olmayız. benim bebek baştan beri popo yukarda ayaklar aşağıda duruyor doktorum pek döneceğe benzemiyor böyle giderse sezeryan yapcaz dedi. sağlıklı olsun yavrumda ben çekeyim eziyetini. sıkma canını Aysucum yalnız değilsin üstesinden geliriz.diyetisyen egzersizde verdi bana hergün yapmaya çalışcam bakalım ama yoruluyorum dün 1 saat yürüdüm canım çıktı bugün ancak yarım saat yapabildim. :49:
dreamer tatlım sende diyetni yazmşn bişey soracagım dr neden haftada1 yumurta dedi yumurta çok mu kilo aldryrmuş :26:
canım yumurtanın protein değeri yüksek ya 3 dilim tavuk/ete filan denk geliyor hergün yenmesi kalorisi fazla olduğu için benim için zararlı şu durumda.ama şekerden önce jinekoloğum hergün 1 yumurta ye demişti.

hayırlı olsun canım çok güzel güle güle kullanın inş..:nazar:

Teşekkür ederim canım benim...

AYSU87 canım çoook geçmiş olsun...Bende buaralar çok tatlıya saldırıyorum...Korkuyorum ama yemedende edemiyorum...Düşün artık uyandığm gibi mutfağa gidiyorum ve ilk gözüme çarpanlar tatl...Şimdi eşime dedim birdaha eve tatlı girmeyecek nerde yeyeceksen ye dedim...Benimde Ocak 15 falan şeker testim olacak...Offfff...

Kızlar bebeklerinizin ayaklarının aşağıda olduğunu yazmışsınız...Benim oğlum hiç yukarıda tekmelemiyor mesela...Hep vajinama tekmeliyor...1 kere bile olsun aşağıdan başka biryerde tekmelerini hissetmedim...Son gittğimde benimde oğlumun boynuna kordonu dolanmıştı ve üstüne kordonunu sıkıp sıkıp duruyor sonrada vuruyordu oyun yapmıştı kendine...

Kızlar bebeklerinizin ayaklarının aşağıda olduğunu yazmışsınız...Benim oğlum hiç yukarıda tekmelemiyor mesela...Hep vajinama tekmeliyor...1 kere bile olsun aşağıdan başka biryerde tekmelerini hissetmedim...Son gittğimde benimde oğlumun boynuna kordonu dolanmıştı ve üstüne kordonunu sıkıp sıkıp duruyor sonrada vuruyordu oyun yapmıştı kendine...

canım sonradan dönüyor zaten bebekler doğum pozisyonuna 7.aydan sonra geçiyorlar.şimdilik yerleri çok ya keyif yapıyorlar içerde :9: benim cimcimede hep sağ tarafta popo göbeğimde diyorum bu karnımın sol kısmını kiraya verseydim keşke başka bir bebeğe:60:

Back
X