• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam kızlar herkese yarın doktor kontrolümüz var bebeğimi görücem çok heyecanlıyım bi okadarda endişeliyim çünkü ayrıntılı ultrasonda bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu söylemişti doktorum ve bu erken doğuma vede kanamaya neden oluyomuş birde kesinlikle normal doğum yapamıycakmışım inş yarın gittiğimde bana iyi haberler verir eşinin yukarı çıkma olasılığı var demişti doktorum bakalım hayırlısı dua edin bana lutfen.

tombalak kızlar olacak bunlar:)):86:

sorma 1 hafta önden gidiyordu benimki sırf bu göbüş yüzünden doktordan çıkarken oturdum ağlıyordum nerdeyse ah yavrum benim şimdiden göbekli olcak ay onu eritmek için uğraşcak durcak. erkek olsa salardı kendini rahat rahat diye.kadersiz yavrum beniiiiiiiimmm:43: :60:

selam kızlar herkese yarın doktor kontrolümüz var bebeğimi görücem çok heyecanlıyım bi okadarda endişeliyim çünkü ayrıntılı ultrasonda bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu söylemişti doktorum ve bu erken doğuma vede kanamaya neden oluyomuş birde kesinlikle normal doğum yapamıycakmışım inş yarın gittiğimde bana iyi haberler verir eşinin yukarı çıkma olasılığı var demişti doktorum bakalım hayırlısı dua edin bana lutfen.

canım yaa Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin sıkma canını :29:

kızlar ben çıkayım yemek yiyeyim geleyim ilerleyen saatlerde.tabi birde yarın okulda yiyeceğim menüyü hazırlayacağııımmm. ay bu şeker sayesinde zayıflayacam kilo almak bir tarafa :9: bu kadar sağlıklı beslenmeye alışkın değil vücudum hiçte:9:

canım sonradan dönüyor zaten bebekler doğum pozisyonuna 7.aydan sonra geçiyorlar.şimdilik yerleri çok ya keyif yapıyorlar içerde :9: benim cimcimede hep sağ tarafta popo göbeğimde diyorum bu karnımın sol kısmını kiraya verseydim keşke başka bir bebeğe:60:

:9: :9: :9: :9: :9:

Canım inşallah güzel geçer kontrolün...Üzülmeyide bırak...Bebişin sağlıklı dünyaya gelsinde normal doğummuş sezeryanmış düşünme bunları...

sorma 1 hafta önden gidiyordu benimki sırf bu göbüş yüzünden doktordan çıkarken oturdum ağlıyordum nerdeyse ah yavrum benim şimdiden göbekli olcak ay onu eritmek için uğraşcak durcak. erkek olsa salardı kendini rahat rahat diye.kadersiz yavrum beniiiiiiiimmm:43: :60:

Ayy ben seviniyorum bebişim 2 hafta önden gidiyor ve kilosuda fazla tombik bebek olacak diye... :9:

iyi akşamlar kızlar.
benmde oğluşum 1 haftadır aşağılarda tekmelemeye başladı sanki.
bide bnm sol kaburgama çok batma oluyor ya.
neden acaba
böyle bişey yaşayan varmı?

Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com

Kızlar dün babanne ve dedemiz oğluşumuzun beşiğini hediye aldılar...Mavi renk istedi babamız bense beyaz ama babamızın dediği oldu...Beşik+yatağı+uyku seti+tülü+oyuncağı ve yanında bir hediyesi...Doğuma yakın getirteceğiz...Şimdilik aldığımız yerin deposunda duracak...Eve geldiğinde hazır halinide bebişlerimizin odaları topiğine resmini koyarm...

canım bende o bebek odasını aldım bebefix sitesinden komple olarak aldım ama.bende beyaz istedım kızım olucak ilerdede genç odası olarak rahat kullansın dıye.bakalım sevkiyatta yazıyor şuan kargo beklemedeyiz.kurduktan sonra sana istersen yazarım güzel olup olmadığını...:34:buarada bu adresi mesela nasıl ekliyorsun canım eklenti kısmından ben ekliyemiyorum sadece foto ekleniyor link olarak ekliyemiyorum ben...

Son düzenleme:
canım bende o bebek odasını aldım bebefix sitesinden komple olarak aldım ama.bende beyaz istedım kızım olucak ilerdede genç odası olarak rahat kullansın dıye.bakalım sevkiyatta yazıyor şuan kargo beklemedeyiz.kurduktan sonra sana istersen yazarım güzel olup olmadığını...:34:

Biz bebek mobilyacısına gittik ürünü görerek inceleyerek beğendim ve ödemesinide yaptılar babanne ile dede...Benim çok hoşuma gitti...
Biz beşiği+yatağı+uyku seti+oyuncağı+tülü ve hediyesi 600 ytl aldık...Sen ne kadara aldn canım...

Biz bebek mobilyacısına gittik ürünü görerek inceleyerek beğendim ve ödemesinide yaptılar babanne ile dede...Benim çok hoşuma gitti...
Biz beşiği+yatağı+uyku seti+oyuncağı+tülü ve hediyesi 600 ytl aldık...Sen ne kadara aldn canım...

ben hepsini mobilya olarak hepsiini 828 tl ye aldım artı olarakta yatağını 55 tl ye yıne siteden eklettim canım.artık uyku seti ayrıyetten alıcam bulundugum yerden görerek.sen tül derken hangi tülden bahsediyorsun canım perdesimi

anladım canım ...büyümüş maşşallah kuzucuk...bundan sonra daha dikkat ederiz olur biter ..onlar sağlıklı doğsunlarda..:emir_bebek:

saol cnm inşallah.

Teşekkür ederim canım benim...

AYSU87 canım çoook geçmiş olsun...Bende buaralar çok tatlıya saldırıyorum...Korkuyorum ama yemedende edemiyorum...Düşün artık uyandığm gibi mutfağa gidiyorum ve ilk gözüme çarpanlar tatl...Şimdi eşime dedim birdaha eve tatlı girmeyecek nerde yeyeceksen ye dedim...Benimde Ocak 15 falan şeker testim olacak...Offfff...

saol cnm.
sende dikkat et tatlm yüklemeye kadar valla çok zor yüklemede sonrasıda.

cnm inşallah doktorun iyi şeyler söyler.
bu arada eşi aşağıdaysa dikkat et cnm sakın ağır kaldırma ve uzanma.

iyi akşamlar kızlar.
neden acaba

cnm bebeğin ters dönmüştür kafası kaburgaların ordadır ondan batma oluyodur bence.

dert anlatmaktan oğlumun boyunu kilosunu yazmayı bile unutmuşum.
oğluşumun boyu 37 cm civarıymış.kilosuda 1kilo 186 grammış teyzeleri
maaşallh ya ne kadr çabuk buyuyrlar :nazar:
Teşekkür ederim canım benim...

AYSU87 canım çoook geçmiş olsun...Bende buaralar çok tatlıya saldırıyorum...Korkuyorum ama yemedende edemiyorum...Düşün artık uyandığm gibi mutfağa gidiyorum ve ilk gözüme çarpanlar tatl...Şimdi eşime dedim birdaha eve tatlı girmeyecek nerde yeyeceksen ye dedim...Benimde Ocak 15 falan şeker testim olacak...Offfff...
kuzucum sorma o bende de var eşim almış kaç tane çikolatayı koymuş dolaba her actgmda onları goryrym sakın alma bi daha dayanmayrm dyrm bende gdp gelp bakyrm aşık gbi onlara :9: :9:
kızlar ben çıkayım yemek yiyeyim geleyim ilerleyen saatlerde.tabi birde yarın okulda yiyeceğim menüyü hazırlayacağııımmm. ay bu şeker sayesinde zayıflayacam kilo almak bir tarafa :9: bu kadar sağlıklı beslenmeye alışkın değil vücudum hiçte:9:
halledersn sen tatlım yetr ki bebişin ii olsun ne hazrlyrsn menunde ne var bakayım :70:
iyi akşamlar kızlar.
neden acaba

benmkide hep aşagda tekmelyr yada sol tarafmda ama kaburgama batma olmyr hiç senn bebiş bayagı buyuk maaşallh 28 hafta olmuş ondandr baskı yapyrdr bnce canm

canım yaaa üzme kendini streste etkiliyor biliyorsun.bende başta çok kötü oldum ama alıştım duruma. çokta kötü değil diyetim. şeker yok sadece. bebiş sağlıklı olsunda 3 ay şekersiz yaşarım elbet. snin şeker yükleme sonuçların kaç çıktı??? diyetisyene git hemen ihmal etme 10günlük diyetle başladık bizde bakalım inşallah diyet yeterli gelir insülin olmayız. benim bebek baştan beri popo yukarda ayaklar aşağıda duruyor doktorum pek döneceğe benzemiyor böyle giderse sezeryan yapcaz dedi. sağlıklı olsun yavrumda ben çekeyim eziyetini. sıkma canını Aysucum yalnız değilsin üstesinden geliriz.diyetisyen egzersizde verdi bana hergün yapmaya çalışcam bakalım ama yoruluyorum dün 1 saat yürüdüm canım çıktı bugün ancak yarım saat yapabildim. :49:

sen doktora nereye gidiyosun cnm?
bana doktorum diabet polikliniğine git dedi ama özelde hiç bi hastanede bulamadım.devletlerdede hep dolu randevular.acil gitmek istiyorum ama bulamıyorum.sana ne dedi doktorun?

geçmiş olsun inş.herşey yoluna girmiştir..Allah şifa versin..

canım moralini bozma bendede tansiyon sorunu var.buda bebek ve benim için tehlikeli.ama inş dikkat edersek hepsi düzene girer.1 kere kordon dolanmasının sorun olmadığını bende duymuştum daha yerleri geniş çok yön değiştirebilirler bunu takma ..benimde bazı değerler 28 hafta gösterdi hangi bölgesi bilmiyorum ama doktor bişey demedi..1kg 36 gr dedi.senin bebiş kaç kg ona göre iri olup olmadığını bende merak ettim.
üzülme sakın..stresede girmem oğluşunu üzme ..
maş.hakkaten bayağı iri sizin bebekler,demin nette baktım kağan kocatepenin sitesinde 26.hafta bittiğinde max. 1550 gr yazıyordu..

Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com
Kızlar dün babanne ve dedemiz oğluşumuzun beşiğini hediye aldılar...Mavi renk istedi babamız bense beyaz ama babamızın dediği oldu...Beşik+yatağı+uyku seti+tülü+oyuncağı ve yanında bir hediyesi...Doğuma yakın getirteceğiz...Şimdilik aldığımız yerin deposunda duracak...Eve geldiğinde hazır halinide bebişlerimizin odaları topiğine resmini koyarm...

güle güle kullan cnm..

kızlar bizde doktordan geldik.
çokta güzel haberlerimiz yok malesef.
şekerime kendi doktorumda çok kızdı.yüksek şeker anne karnında bebek ölümlerine sebep oluyomuş (allah korusun)
kesinlikle tatlı yok dedi ve diabet bölümü olan bi hastaneye git hemen diğer testlerinde yapılsın dedi.
bebeğim ters dönmüş yani kafası yukarıya doğru ve kordonu 1 kez boynuna dolanmış.soluna yatki dönsün bebek dedi.daha 1-1,5 ayın var bebeğin dönmesi için dedi.kordonun 1 kez dolanması normal doğuma engel değilmiş ama 2 kez ve fazlası olursa tehlike olurmuş boğulma konusunda.
oğlum haftasına göre iri çıktı gene 28+2 çıktı.şekerden olabilir iriliği dedi çok dikkat ediceksin ve hemen diabet bölümüne gidiceksin dedi.bu arada 73.7 kg olmuşum.9.7 kg almış bulunuyorum başından beri ama kiloma bişi demedi bu sefer.
tek tesellim oğlumun sağlığı şuan çok iyi.

aysucuğum çok geçmiş olsun tatlım ,Allah şifa versin..moralini bozma cnm bak bebiiş iyiymiş,tabiki zor ve sıkıntılı olmuş peşpeşe böyle ama olsun inş.diabet bölümüne gidince herşey düzelri..

Kızlarrr benm gibi wc de yaşayan varmıııı sürekli tuvaletteyim akşamları daha kötü oluyorum sizde böylemisinizzz:21:

eveetttttttttt bennn..ne yazıkki çıkamıyorum wcde..hemde kasıklarım hemen ağrıyor..birde az kum çıktı son gittiğimde su şişesini elinden düşürme dedi,tabi hal böyle olunca şişe elimden düşmüyot,ben wcden çıkmıyorum :37:

slm kızlar bugün kızımı gördüm canım yaa elini yüzünün yanına koymuş yan yatıyordu bir ara ağzını açtı.çok tatlı yaa.allahım hepsini esirgesin. kızım 1 kg 36 gr olmuş.maşşallah..şimdilik bir sorun yok şükür.sizler nasılsınız?

maş..cnm hakket kızlar tombiş kız olacak..

kızlaaaaaaaar nasılsınıuz ne yapyrsnz ben yoruldm ya kocam aş ermiş istedgi şeyi yaptm bu saatte çayla yiyor maaşallh iştaha ya :27: :37:

ben hepsini mobilya olarak hepsiini 828 tl ye aldım artı olarakta yatağını 55 tl ye yıne siteden eklettim canım.artık uyku seti ayrıyetten alıcam bulundugum yerden görerek.sen tül derken hangi tülden bahsediyorsun canım perdesimi

Canım 2 çeşit kullanabilirsin dedi..Hem beşik için tül hemde cama...İstersen sade alırsın istersen desenli dedi...

maaşallh ya ne kadr çabuk buyuyrlar :nazar:

kuzucum sorma o bende de var eşim almış kaç tane çikolatayı koymuş dolaba her actgmda onları goryrym sakın alma bi daha dayanmayrm dyrm bende gdp gelp bakyrm aşık gbi onlara :9: :9:

halledersn sen tatlım yetr ki bebişin ii olsun ne hazrlyrsn menunde ne var bakayım :70:

benmkide hep aşagda tekmelyr yada sol tarafmda ama kaburgama batma olmyr hiç senn bebiş bayagı buyuk maaşallh 28 hafta olmuş ondandr baskı yapyrdr bnce canm

saol cnm inşallah.

saol cnm.
sende dikkat et tatlm yüklemeye kadar valla çok zor yüklemede sonrasıda.

cnm inşallah doktorun iyi şeyler söyler.
bu arada eşi aşağıdaysa dikkat et cnm sakın ağır kaldırma ve uzanma.

cnm bebeğin ters dönmüştür kafası kaburgaların ordadır ondan batma oluyodur bence.

geçmiş olsun inş.herşey yoluna girmiştir..Allah şifa versin..

maş.hakkaten bayağı iri sizin bebekler,demin nette baktım kağan kocatepenin sitesinde 26.hafta bittiğinde max. 1550 gr yazıyordu..

güle güle kullan cnm..

aysucuğum çok geçmiş olsun tatlım ,Allah şifa versin..moralini bozma cnm bak bebiiş iyiymiş,tabiki zor ve sıkıntılı olmuş peşpeşe böyle ama olsun inş.diabet bölümüne gidince herşey düzelri..

eveetttttttttt bennn..ne yazıkki çıkamıyorum wcde..hemde kasıklarım hemen ağrıyor..birde az kum çıktı son gittiğimde su şişesini elinden düşürme dedi,tabi hal böyle olunca şişe elimden düşmüyot,ben wcden çıkmıyorum :37:

maş..cnm hakket kızlar tombiş kız olacak..

Teşekkür ederim kızlar...Dikkat etmeliyiz kendimize artık...Şekerden tuzludan hamurdan hep uzak durmalıyız tadımlık yemeliyiz ama nerde...

Back
X