- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #27.601
ayy ben çok kilo aldım maalesef.
83 kilo olmuşum. ama çok yiyorum:S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ben çok kilo aldım maalesef.
canım yaaa üzme kendini streste etkiliyor biliyorsun.bende başta çok kötü oldum ama alıştım duruma. çokta kötü değil diyetim. şeker yok sadece. bebiş sağlıklı olsunda 3 ay şekersiz yaşarım elbet. snin şeker yükleme sonuçların kaç çıktı??? diyetisyene git hemen ihmal etme 10günlük diyetle başladık bizde bakalım inşallah diyet yeterli gelir insülin olmayız. benim bebek baştan beri popo yukarda ayaklar aşağıda duruyor doktorum pek döneceğe benzemiyor böyle giderse sezeryan yapcaz dedi. sağlıklı olsun yavrumda ben çekeyim eziyetini. sıkma canını Aysucum yalnız değilsin üstesinden geliriz.diyetisyen egzersizde verdi bana hergün yapmaya çalışcam bakalım ama yoruluyorum dün 1 saat yürüdüm canım çıktı bugün ancak yarım saat yapabildim.![]()
canım aynıyım.. bir ayda 3 kilo aldım resmen. hamieliğimden bu aya kadar 3 kilo almıstım ve bir ayda 3 kilo daha aldım toplam 6 kilo Allah sonumu hayır etsin ömümde görmediğim kiloları görüyorum(
aysucuğum çok geçmiş olsun tatlım ,Allah şifa versin..moralini bozma cnm bak bebiiş iyiymiş,tabiki zor ve sıkıntılı olmuş peşpeşe böyle ama olsun inş.diabet bölümüne gidince herşey düzelri..
işte asıl bundan snra kilo alıcaz.
90 la doğuma girsem sevinicem.
canım devlet hastanesine gittim dahiliyeye o da diyetisyene yönlendirdi.hatta dahileyici hasta limiti doldu diye kabul etmiyordu hemşire ama durumun aciliyetini anlattım,gerek görürse belkide hastaneye yatcam filan dedim, yardımcı oldular sağolsunlar.dahiliyeci sevk etti diyetisyene. diyetisyen hanımsa kahvaltı ediyordu keyifle boştu hemen baktı ve gönderdi beni.bizde önce özele gitsek mi dedik ama hiç gerek kalmadı. gerçi ben küçük yerde yaşıyorum büyük şehirde işiniz zor valla Aysucum.sen doktora nereye gidiyosun cnm?
bana doktorum diabet polikliniğine git dedi ama özelde hiç bi hastanede bulamadım.devletlerdede hep dolu randevular.acil gitmek istiyorum ama bulamıyorum.sana ne dedi doktorun?
selam kizlar.nasilsiniz.bende dun dr.a gittim.hersey normal dedi benim gavur dr.bebegin kilosu 729 gr.boyunu solemedi.bende toplam 4 kilo almisim.ya sizin bebklerin kilosu gayet guzel.benmki zayif olacak heralde.haaaaaaaaaa dr.bana turkcede pipi ne demek diye sordu.bende birkac tane anlami var.hepsini soledim.ay gulmekten bi hal oldum vala.
slm canım.aramzıda iki hafta var.bebeğin haftasına göre normal kiloda yani canım merak etme.artık hızlkilo almaya başladılar zaten benimki son hafta 200 gr aldı birden 2 doktor arasındabundan sonra alır seninkide merak etme canım zaten ters birşey olsa doktorun söylerdi.
iyi geceler tatlı rüyalar canım..gerçi sen bana hoşgeldin demedin ama:)
iyi akşamlar kızlar..nasılsınız
iyi akşamlar kızlar..nasılsınız
:) biliyorum cnm..çok şükür .çok iyi gidiyo... maşallah ya...siz nasılsınız...face yazmışsın zeynebim geliyo die falanhoşbulduk canım..ya ben dün akşam latife yapmıştım:)nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
nisan ayının güzelll anişleri ve bebişleri umarız iyisiniz hepiniz herkeze iyi geceler diliyoruz....
selam kizlar bende geldim..isten ciktim bir arkadas birakiyo beni kar var yavas yavas geldi.yemek yedim simdi burdayim.tabii bu saatte yemek yersem alirim kilolari(
neden cnmben bugün biraz sinirliydim ya..
selam kizlar bende geldim..isten ciktim bir arkadas birakiyo beni kar var yavas yavas geldi.yemek yedim simdi burdayim.tabii bu saatte yemek yersem alirim kilolari(